Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαρ 2014

Δελτίο Τύπου του συγκροτήματος “Spanopoulos Group” γιατί η αλήθεια έχει δυο όψεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Στην περιοχή ΚΑΤΩ ΠΟΥΝΤΑ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,  ως γνωστό, λειτουργούσαν  ναυπηγεία, -ΝΕΜΟ & ΑΡΓΩ- από το 1962. Το 1999, η έκταση 36.000 m2, οι σιδηροτροχιές και γλίστρες, εντός θαλάσσιου χώρου 13.000m2, και οι πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις πέρασαν στην κυριότητα των αδελφών Σπανόπουλου, οι οποίοι μετά από τεράστιο αγώνα κατάφεραν να το επαναλειτουργήσουν το 2005. Έκτοτε, και εν μέσω κρίσης, έχουν προσφέρει δουλειά σε εκατοντάδες Έλληνες, ιδιαίτερα Σαλαμίνιους και έχουν στηρίξει σημαντικά την τοπική οικονομία, προμηθευτές, εμπόρους, εργολάβους, εκτιμώντας το γεγονός,  ότι  τα ναυπηγεία εδρεύουν στο ιστορικό νησί της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Σε συνέχεια επαναλαμβανόμενων δημοσιευμάτων, που εξυπηρετούν προφανείς κομματικούς και ψηφοθηρικούς σκοπούς, σας κάνουμε γνωστά τα κάτωθι :
·         Η μονάδα είναι εφοδιασμένη με εν ισχύ άδεια λειτουργίας, και αντίστοιχους Περιβαλλοντικούς Όρους.
·         Η μονάδα διατηρεί Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Ασφάλειας & Υγείας - Quality and Environmental Management System (QMS & EMS), το οποίο πληροί  τις απαιτήσεις των ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 και αποτελεί μέρος της Company’s Integrated Safety, Quality and Environmental Management System (SQEMS).
·         Η παραγωγική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα, εξ’ ολοκλήρου, σε χώρο κηρυγμένο ως Β’ Αρχαιολογική Ζώνη, όπου, βάσει του Γ.Π.Σ. Σαλαμίνας, επιτρέπεται η λειτουργία ναυπηγικών μονάδων.
Αναφορικά με το θέμα της λειτουργίας διαλυτηρίου:
·                     Η εταιρεία μας τα τελευταία 15 χρόνια, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην απομάκρυνση επικινδύνων/επιβλαβών βυθισμένων και ημιβυθισμένων πλοίων και πλωτών ναυπηγημάτων. Η συμβολή μας στον καθαρισμό του ιστορικού όρμου των Αμπελακίων (Κηρυγμένη Α’ Αρχαιολογική Ζώνη), μέσω διαγωνισμών του Ο.Λ.Π., είναι τεράστια, διότι απομακρύναμε δεκάδες ρυμουλκά, φορτηγίδες, πλοία και πλωτά ναυπηγήματα, τα οποία επί χρόνια μόλυναν έμμεσα και άμεσα τη περιοχή.
·                     Γι αυτό το λόγο, καταθέσαμε Μ.Π.Ε. για τη προσθήκη δραστηριότητας διάλυσης πλοίων, στην υφιστάμενη άδεια λειτουργίας. Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, προκειμένου για την οριστική διάλυση και διαγραφή από τα νηολόγια, απαιτείται το ανά περίπτωση πλωτό να οδηγηθεί σε ναυπηγείο, το οποίο φέρει και αντίστοιχη άδεια διάλυσης. Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός Οικολογικού/Πράσινου διαλυτηρίου, το οποίο θα παραλάμβανε μικρά πλοία και πλωτά ναυπηγήματα, θα τα διέλυε με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, και θα διέθετε τα προϊόντα σε αδειοδοτημένους παραλήπτες. Επιπροσθέτως θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 20-30 νέες θέσεις εργασίας.
·                     Η παραπάνω αίτηση τελικώς απορρίφθηκε από το ΥΠΕΚΑ και η διεύθυνση σεβόμενη την απόφαση, αλλά και το κοινό αίσθημα, παραιτήθηκε των προσπαθειών για την υλοποίηση  διαλυτηρίου.
 
Όσον αφορά στην επέκταση του ναυπηγείου:
 
·         Δεν πρόκειται για καμία περαιτέρω επέκταση, αλλά για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, εντός της υπάρχουσας ιδιοκτησίας. Οι παλιές σιδηροτροχιές και γλίστρες, που λειτουργούν από το 1962, εντός θαλάσσιου χώρου 13.000m2, θα περιοριστούν και ουσιαστικά θα καταργηθούν, δίνοντας τη θέση τους σε δάπεδα εργασίας και καινούργια μηχανήματα πράσινης τεχνολογίας, φιλικότερα προς το θαλάσσιο και τον περιβάλλοντα χερσαίο χώρο. Ως συνέπεια, θα επιτευχθούν ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας και νέες θέσεις, σε ποσοστό 30-40% πλέον των υφισταμένων, οι οποίες θα μειώσουν σημαντικά την ανεργία στον τοπικό πληθυσμό. Η εν λόγω αναβάθμιση, αποτελεί ανελαστική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα της μονάδας, δεδομένου ότι οι σύγχρονες προδιαγραφές ,που επιβάλλει ο διεθνής ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και δυστυχώς οδηγούν μεγάλο όγκο εργασίας σε γειτονικά κράτη : Τουρκία, Ιταλία. Θεωρείται δε βέβαιο, ότι η μονάδα θα αποτελέσει πόλο έλξης για μεγαλύτερα Mega Yachts, τα οποία μέχρι τώρα αδυνατούσε να φιλοξενήσει.  
ΚΑΛΟΥΜΕ τις Αρχές, τους  Εκπροσώπους Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Συλλόγων, τον τοπικό Τύπο, αλλά κυρίως τους απλούς πολίτες να σκεφθούν όλα τα παραπάνω. Τους προσκαλούμε επίσης, να επισκεφτούν τα ναυπηγεία μας και να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι, ότι κάθε δραστηριότητα εδώ, γίνεται εντός της ιδιοκτησίας, με απέραντο σεβασμό στο περιβάλλον και στον αρχαιολογικό χώρο.
Ας μην παραμυθιαζόμαστε, από πολιτικούς, που φωτογραφίζονται προεκλογικά με φόντο τα διαλυτήρια του Μπαγκλαντές. Τα ναυπηγεία Σπανόπουλου δεν έχουν καμιά σχέση με διαλυτήρια χωρών όπως Μπαγκλαντές ή Ινδία. Εδρεύουν στη Σαλαμίνα, της οποίας την ιστορία σέβονται και έχουν συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξή της. Συμμεριζόμαστε κι εμείς το όραμα της ανάδειξης της ιστορικότητας του νησιού, θεωρούμε όμως παράλληλα, ότι η ανάπτυξη είναι αρωγός κι όχι εμπόδιο του οράματος. Όπως τα πανέμορφα θέρετρα, Κάννες, Αντίμπες, Γένοβα, φημίζονται ταυτόχρονα για τον τουρισμό αλλά και τα ναυπηγεία τους, που λειτουργούν εντός αστικών περιοχών∙ όπως στο πριγκιπάτο του Μονακό, το παλάτι βρίσκεται δίπλα στα ναυπηγεία, χωρίς να χάνει τίποτα από την αίγλη του, έτσι και το ναυπηγείο μας, ένα ναυπηγείο-κόσμημα δεν αφαιρεί τίποτα από την ιστορικότητα και την επισκεψιμότητα του νησιού, ενώ προτίθεται  να συνεργαστεί με τον αρμόδιο φορέα ανάπτυξης Tουρισμού με σκοπό την αύξηση αυτού.
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ναυπηγείου, προσφέρουν αμέριστα τη βοήθειά τους και διατίθενται να συνεργαστούν με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, συμβάλλοντας στον εξωραϊσμό και την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου. Υπενθυμίζουν δε, ότι τα ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ, ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ 480 Π.Χ., σε κάποιο ναυπηγείο κατασκευάστηκαν.

59 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/14 16:43

    Κε Σπανόπουλε, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας. Η όλη προσπάθειά σου είναι να λειτουργήσεις ως διαλυτήριο πλοίων και αυτό δεν θα σου το επιτρέψουμε ποτέ, όσο κι αν τα υπάκουα ανθρωπάκια που ακούνε στο όνομα γιαννάκης και χρηστάκης σε αβαντάρουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 21:16

      για σενα 16:43 γιατι μαλλον μιλας μονος σου.....Η παραπάνω αίτηση τελικώς απορρίφθηκε από το ΥΠΕΚΑ και η διεύθυνση σεβόμενη την απόφαση, αλλά και το κοινό αίσθημα, παραιτήθηκε των προσπαθειών για την υλοποίηση διαλυτηρίου.
      και κατι ακομη...το 2005 που το ναυπηγιο περασε στα χερια του σπανοπουλου εσεις δεν εισαστε η αρμοδια υπευθυνη στο αναπτυξιακο του δημου Σαλαμινας κ. Νανου;; το ξεχασατε;;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/14 16:46

    και γιατι τοσο καιρο δεν βγαλατε αυτη την ανακοινωση να μας παρετε με το μερος σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/14 17:33

      γιατι δεν υπηρχε αντιδραση.τωρα τρεχατε ποδαρακια μου.δε σε πιστευουμε κυριε καλαφατιστη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/3/14 21:25

      ρουφήξτε τώρα το αυγό σας και ....... μέσα τα κεφάλια.......

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/14 16:48

    Συνέβη κι’αυτό ! Δελτίο τύπου του δημάρχου δια στόματος του επιχειρηματία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/14 16:49

    Συνέβη κι’αυτό ! Δελτίο τύπου του δημάρχου δια στόματος του επιχειρηματία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 21:26

      ρουφήξτε τώρα το αυγό σας και ....... μέσα τα κεφάλια.......

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/14 16:49

    Με την ανακοίνωση αυτή ο σπανόπουλος παραχωρεί το δικαίωμα μήνυσης από τους πολίτες του τόπου. Εν ολίγοις όποιος νομίζει ότι ο Σπανόπουλος λέει ψέματα, να του κάνει μήνυση.

    Για να δούμε τη Ρούλα τώρα, θα τολμήσει...; Έχει τα @@ να κάνει μηνυση στο Σπανόπουλο για κάτι αυταπόδεικτο;

    το καλύτερο που έχει να κάνει ο κοντός τώρα είναι να καλέσει τον Σπανόπουλο στο Δημοτικό Συμβούλιο να τα πει να γραφτούν και στα πρακτικά. Εκεί πρέπει να έρθει και όποιος ενδιαφέρεται, πέριβοι και λοιποί συγγενείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/14 16:59

      Τι μακακίες είναι αυτές που λες ρε πουλημένε βουλαγιαννάκη;
      Το σακάκι σου στον όμο, για το δρόμο, για το δρομο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/3/14 21:26

      ρουφήξτε τώρα το αυγό σας και ....... μέσα τα κεφάλια.......

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/14 16:55

    Εγώ κε Σπανόπουλε είμαι μαζί σου. Ειδιαίτερα τώρα που μπήκε στο συνδυασμό του φίλου σου τσαβαρή και η Σοφία η Καρνέση από το Καματερό (αδελφή του Ηλία), διαίλυσέ τα όλα και ρίξε τον καρκίνο επάνω τους. Και μην τολμήσει η κα Καρνέση να ξαναμιλήσει για ναυπηγεία και διαλυτήρια πλοίων γιατί θα αναγκαστώ να την ........ . Δεν ντρέπεσαι κυρά μου να γίνεσαι συνεργάτης με έναν υπόδικο του κοινού ποινικού δικαίου; Κρίμα !! Αν αυτά μαθαίνεις στα εγγόνια σου, τότε είναι σίγουρο ότι τα μήλα κάτω από την μηλιά θα πέσουν. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ. Το προσωπικό οικονομικό συμφέρον .... πρώτο απ΄ όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/14 18:37

      Απελπιστικες .....ΑΦΡΟΑΣΤΡΑΚΟΡΟΥΛΟΠΙΠΗ..;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/3/14 17:01

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 21:28

      ρουφήξτε τώρα το αυγό σας και ....... μέσα τα κεφάλια.......

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/3/14 17:22

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΕΝΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/14 17:26

      ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ, ΡΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/14 17:41

      ο δημαρχος σε αυτη την περιπτωση επρεπε να ειχε προβλεψει την πιθανοτητα βασιμης νομιμης ενστασης.αλλα πονηρα και ψηφοθηρικα σκεπτομενος σας βαζει σε αντιπαραθεση ενω αυτος ειναι υπευθηνος για την ποιοτητα της ζωης σας.ετσι θυμαμαι εκανε για καποια εργα και ο θανασακης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/3/14 20:16

      ΝΟΜΙΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΡΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/3/14 20:29

      ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΕΙΣ .Ε, ΡΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/3/14 20:45

      Η ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ? Ο ΠΙΠΗΣ?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/3/14 01:25

      Πόσες φορές θα το πούμε, το πάρτι τέλειωσε, η ...μάσα τέλος.
      Τα στενάκια αυτά δεν κοστίζουν τίποτα και η Νάννου θα τα συνδέσει τσάμπα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/3/14 21:31

      εδω γελάμε.......

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/3/14 17:27

    ΑΠΟΡΙΑ ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ Α Γ Ω Ν Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/14 19:12

      Γιατί είναι πολλά τα λεφτά την πενταετία Γιάννη μου

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/3/14 19:23

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΑ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/3/14 19:45

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ...
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ...
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ...
    Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ..
    ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ..
    2500 χιλιαδες χρονια ιστοριας ισοπεδωθηκε απο τους νεους ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ..
    2.500 χρονια περιμενουν οι ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΥΜΒΟΥΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΜΝΗΜΗΣ...
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΧΡΩΝΑ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΑΚΟΥ..

    ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΟ 480 πχ.Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 21:35

      αν ο θεμιστοκλης ειναι μυθος...τοτε ειναι μυθος και η ναυμαχια φιλε.....λυθηκε η απορια σου τωρα;;;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/3/14 19:53

    ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ!!! Ο ΝΕΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΜΑΡΤΖΗ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΔΙΠΛΑ -ΔΙΠΛΑ,ΑΛΗ ΘΕΙΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/3/14 19:59

    Καλα ειναι να ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ...ΡΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.....ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ...ΠΙΠΗ..??????????????????????????????????????????????????????????????????
    ΤΙ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ...ΘΕΕ ΜΟΥ ...ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/3/14 20:15

    AAAA AAAA AAAA MMMMM MMMM MMMM ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/3/14 20:21

    Έκτακτο: εγκεφαλικό στο πολιτικό γραφείο της Νάννου. Έμαθαν ότι και η Σοφία η Καρνέση κατεβαίνει στο συνδυασμό του Τζαβαρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/14 21:39

      Στου...ΑΣΤΡΑΚΟΠΙΠΗ..να δεις...Το τι ακουσε Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ....Μα τι περιμενε οΠΙΠΗΣ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΗ.......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/3/14 01:28

      Μέγας είσαι Κύριε.
      Με το εγκεφαλικό η Νάννου δεν θα κατέβει και υπάρχει μια πιθανότητα ο Τσαβαρής να βγει.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος17/3/14 21:12

    Kύριε Σπανόπουλε, (σε λέω κύριο και τρίζουν τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων).

    Μπορείς να δημοσιεύσεις τις πολεοδομικές άδειες που έχουν τα κτίσματα και οι εγκαταστάσεις σου?
    Μπορείς να εξηγήσεις γιατί επεκτάθηκες σε χώρο χαρακτηρισμένο αστικό πράσινο-ελεύθεροι χώροι αντίθετα με την προϋπόθεση 3.4.13 της εγκεκριμένης ΜΠΕ?
    Μπορείς να δημοσιεύσεις τις άδειες για τα λιμενικά έργα, τα μπαζώματα, τις επιχωματώσεις, τις προβλήτες, και την αλλοίωση του περιβάλλοντος?
    Μπορείς να δημοσιεύσεις τις άδειες της αρχαιολογίας για τις επεμβάσεις στο χερσαίο και ενάλιο χώρο?
    Μπορείς να μας πεις ποιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των περιβαλλοντικών όρων και τι ελέγχους έκανε σύμφωνα με την προϋπόθεση 3.4.14 της εγκεκριμένης ΜΠΕ?

    Κύριε Σπανόπουλε, όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα, άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου.

    Σύμφωνα με την παράγραφο 5.6 της ΜΠΕ η άδεια ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που χορηγήθηκε "δεν απαλλάσει την επιχείρηση από την υποχρέωση εφοδιασμού με άλλες άδειες, εκδόθηκε χωρίς να ελεγχθούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας (έχουμε θέμα!) οι όροι και περιορισμοί δόμησης και δεν συνεπάγεται νομιμοποίηση οποιωνδήποτε υφιστάμενων παράνομων κατασκευών"

    Ένας στοιχειωδώς έντιμος δήμαρχος θα έκανε έλεγχο των αδειών και των όρων λειτουργίας του Σπανόπουλου και όλων των παράνομων που λυμαίνονται και καταστρέφουν τη Σαλαμίνα.

    Αν δεν παρανομήσεις, δεν κονομάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 21:43

      το 2005 που το ναυπηγιο περασε στα χερια του σπανοπουλου εσεις δεν εισαστε η αρμοδια υπευθυνη στο αναπτυξιακο του δημου Σαλαμινας κ. Νανου;; η μηπως κανω λαθος;;;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος17/3/14 21:37

    Περιβαλλοντικός κανονισμός λειτουργίας του ΟΛΠ.
    http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/1389b_04.1112852269537.pdf

    Άρθρο 1.1 Περιλαμβάνει τους χώρους δικαιοδοσίας του ΟΛΠ.
    Άρθρο 1.2. Στις λιμενικές δραστηριότητες περιλαμβάνεται η ναυπήγηση και επισκευή πλοίων, όχι όμως η διάλυση.
    Άρθρο 3.1. Ο περιβαλλοντικός κανονισμός εφαρμόζεται σε όλες τις λιμενικές εγκαταστάσεις του ΟΛΠ και τους χώρους δικαιοδοσίας του.

    Με βάση τον κανονισμό αυτό, δεν επιτρέπεται η λειτουργία διαλυτήριου ούτε στο Πέραμα που έχουν δοθεί άδειες, ούτε στη Σαλαμίνα, όπου έχει αρμοδιότητα ο ΟΛΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/3/14 21:51

    ΧΡΟΝΙΑ, ΜΗΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΙΖΗ (ΑΓΓΕΛΟΥ) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ .ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΦΕΚ 68/8-03-2013 ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ .ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛ. ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .ΟΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/3/14 21:55

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΣΠΑΝΕΥΕΡΓΕΤΗΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΑΝΤΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΩΣΑΜΕ-ΔΩΣΑΜΕ!! ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/3/14 22:49

    ΑΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ!!! ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΨΗΛΑ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ!!!! ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΚΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!! ΑΜΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ????.... ΤΟΤΕ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΑΡΙΕ ΚΑΙ ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΘΑΝΑΙ ΑΥΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/3/14 23:17

    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!! ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος18/3/14 01:00

    ΣΟΦΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑΧΤΕ ΤΟ ΓΠΣ ΜΕ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΕΞΩ Ο ΟΛΠ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΕ COSCO

    ΕΞΩ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/3/14 01:40

    ΕΚΤΑΚΤΟ. ΣΔΟΕ καλεί όλη την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για κατάθεση.
    Βουλαγιαννάκη, τώρα δεν μπορεί να σε καλύψει κανείς.
    Ο σώζων εαυτόν σωθείτω.
    Ετσι Σιδέρη;
    Ετσι Ρίτσα;
    'Οσο για σένα ρε Καπετανάτσι, πού να σωθείς με ένα σωσίβιο;
    Εσύ χρειάζεσαι βάρκα όπως έχεις χοντρύνει από τη πολύ ......μάσα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/3/14 07:03

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΕΝΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΥΛΣ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 07:17

      ΣΤΟ ΤΣΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ε, ΡΟΥΛΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος18/3/14 07:10

    ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ 01,40 ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Η ΚΥΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 7 ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!! ΑΙΝΝΤΕ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΚΟΙΚΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΠΑΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 08:29

      Ρε τρομπα 07:10 τα δικασου εχουν βγει πανω απο την ταρατσα τα βλεπεις και λες τι ωραια καμιναδα εχω...
      Η δικιασου ειναι στο διπλα δωματιο και γυρνα ταινια με τιτλο ο ανδρας μου ειναι γκει..

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος18/3/14 09:51

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/3/14 10:05

    "Η μονάδα είναι εφοδιασμένη με εν ισχύ άδεια λειτουργίας, και αντίστοιχους Περιβαλλοντικούς Όρους".

    Τι λέτε "κύριε" Σπανόπουλε?
    Σύμφωνα με την παράγραφο 5.6 της άδειας ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που επικαλείσθε, η άδεια που χορηγήθηκε είναι άδεια λειτουργίας και όχι κατασκευών, ή επεμβάσεων, ή νομιμοποίησης οποιωνδήποτε παράνομων κατασκευών. Λέει η άδεια:
    "δεν απαλλάσει την επιχείρηση από την υποχρέωση εφοδιασμού με άλλες άδειες όπου απαιτούνται,
    εκδόθηκε χωρίς να ελεγχθούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας (έχουμε θέμα!), χωρίς να ελεγχθούν οι όροι και περιορισμοί δόμησης και δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση νομιμοποίηση οποιωνδήποτε υφιστάμενων παράνομων κατασκευών".

    Μπορείς επομένως "κύριε" Σπανόπουλε να δημοσιεύσεις τις πολεοδομικές άδειες που έχουν τα κτίσματα και οι εγκαταστάσεις σου?
    Μπορείς να εξηγήσεις γιατί επεκτάθηκες σε χώρο χαρακτηρισμένο αστικό πράσινο-ελεύθεροι χώροι αντίθετα με την προϋπόθεση 3.4.13 της εγκεκριμένης άδειας?
    Μπορείς να δημοσιεύσεις τις άδειες για τα λιμενικά έργα, τα μπαζώματα, τις επιχωματώσεις, τις προβλήτες, και τις κάθε είδους παράνομες κατασκευές στο χερσαίο και θαλάσσιο χώρο?
    Μπορείς να δημοσιεύσεις τις άδειες της αρχαιολογίας για τα αντίστοιχα έργα??
    Μπορείς να μας πεις ποιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των περιβαλλοντικών όρων σύμφωνα με την προϋπόθεση 3.4.14 της εγκεκριμένης μελέτης και τι ελέγχους έκανε?
    Μπορείς να δημοσιεύσεις κάποια ανάλυση της θάλασσας και του βυθού στην περιοχή σου?? (Το Μονακό της Ελλάδας!!)

    "Κύριε" Σπανόπουλε, άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 21:56

      το 2005 που το ναυπηγιο περασε στα χερια του σπανοπουλου εσεις δεν εισαστε η αρμοδια υπευθυνη στο αναπτυξιακο του δημου Σαλαμινας κ. Νανου;; η μηπως κανω λαθος;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/14 02:11

      Για λίγους μήνες, τότε που ο Σπανόπουλος ήταν στα σπάργανα, τότε που δεν είχε προκαλέσει κανένα..
      Συγκρίνεις ένα στιγμιαίο πταίσμα με το ειδεχθές διαρκές κατ' εξακολούθηση και εσκεμμένο κακούργημα??

      Πόσα κιλά Τσαβαρόλαδο πίνεις την ώρα??

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος18/3/14 10:22

    Παιδιά να ειμαστε για πρώτη φορα ενωμένοι . Θελουμε Τουρισμό με ανάπτυξη και προβολη της ιστορίας μας ή μια απέραντη ζώνη μπαγκλαντες ; Ο κ Σοφρας μαζι με την αντιπολίτευση τους συλλόγους και τους ενεργούς πολίτες να δώσουν το μυνημα στη δημοτική αρχή να άλλαξη το ΓΠΣ αυριο να σωσουμε το νησι και να εφαρμόσει τη Δημ απόφαση για διώξει τον ΟΛΠ ; Μετα θα λέγετε Cosco ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/14 11:30

      Φίλε το πράγμα είναι απλό. Να εφαρμοστεί ο νόμος. Τελεία..

      Να ζητηθούν άμεσα όλες οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ και ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ αδειες του Σπανόπουλου για τα έργα που έχει κάνει. Σε πληροφορώ δεν έχει καμία. Μόνο άδεια λειτουργίας.
      Και εκεί όμως υπάρχει πρόβλημα γιατί καταστρατηγούνται οι περιβαλλοντικοί όροι.
      Να γίνει έλεγχος των περιβαλλοντικών όρων από τη διεύθυνση του ΥΠΕΚΑ.
      Είναι τέτοιες και τόσες οι παρανομίες που ο Σπανόπουλος κλείνει.

      Ίσως αυτό να κρύβεται πίσω απ' την παραίτηση της κατασκευής διαλυτήριου.
      Ίσως μυρίστηκε ότι τον πήραμε χαμπάρι..

      Αδέρφια γερά. Η Σαλαμίνα μπορεί να ζήσει άνετα απ' τον τουρισμό..

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος18/3/14 15:33

    Αδέρφια γερά.
    Αφήστε τον Τσαβαρή και την παρέα του να σφυράνε κλέφτικα στα εγκλήματα του Σπανόπουλου, του ΟΛΠ, του Μελισσανίδη, των ναυπηγείων, των λατομείων, των ιχθυοτροφείων και όσων ασελγούν στα ιερά χώματά μας.
    Ας ενωθούμε όλοι μαζί, αντιπολίτευση, σύλλογοι, οργανώσεις, ομάδες, απλοί πολίτες.
    Η Σαλαμίνα αξίζει καλύτερη τύχη.
    Να απομονώσουμε τους αβανταδόρους των παράνομων.
    Να απαιτήσουμε την πιστή εφαρμογή των νόμων οι οποίοι είναι με το μέρος μας.
    Να ελευθερώσουμε τη Σαλαμίνα απ' τους βιαστές της και τους προστάτες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος18/3/14 15:44

    Αδέρφια γερά.
    Αφήστε τον Τσαβαρή και την παρέα του να σφυράνε κλέφτικα στα εγκλήματα του Σπανόπουλου, του Μελισσανίδη, του ΟΛΠ, των λατομείων, μηχανουργείων, των ιχθυοτροφείων και όσων ασελγούν στα ιερά χώματά μας.
    Να ξεσκεπασουμε τους αβανταδόρους των παράνομων.
    Να ενωθούμε όλοι οι υπόλοιποι, αντιπολίτευση, σύλλογοι, οργανώσεις, ομάδες, απλοί πολίτες.
    Να απαιτήσουμε την πιστή εφαρμογή των νόμων οι οποίοι είναι με το μέρος μας.
    Να διώξουμε τη ρύπανση, τη μόλυνση, την υποβάθμιση, τον καρκίνο.
    Η Σαλαμίνα αξίζει καλύτερη τύχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος18/3/14 16:59

    Ολοι μαζί αύριο 5 το απόγευμα στη Δημοτικό συμβούλιο να αλλάξουμε το ΓΠΣ να διώξουμε ΟΛΠ με τις ρυπογόνες του μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος18/3/14 17:22

    Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας έληξε με θρίαμβο των Ελλήνων, πέρασε γρήγορα στην ιστορία, έγινε θέμα για τους ρήτορες και τους μεγάλους τραγικούς, αποτέλεσε δίδαγμα για τους λαούς και καθιερώθηκε ως η αφετηρία όχι μόνο της Ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας Ναυτικής ιστορίας…. και εμείς οι Σαλαμίνιοι τι κάνουμε ; Ποιος είναι ο ρόλος μας ;Ποιος είναι ο στόχος ΜΑΣ; Να βρίζουμε και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον στον βωμό μιας καρέκλας; Αξίζει τον κόπο να χάσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια για το καλό όλων των άλλων εκτός του τόπου μας, της ιστορίας μας , της αξιοπρέπειας μας; Μια ζυγαριά χρειάζεται ο καθένας μας για να ζυγίσει από την μία την αγάπη που έχει προς τον τόπο μας και από την άλλη το κενό. Διάβασα όλα τα σχόλια μετρημένα στα δάχτυλα αυτά που αρμόζουν στην σοβαρότητα της κατάστασης. Πόσο πρέπει να προσέξουμε ! Δεν ήταν λίγες οι φορές που προδόθηκε η πατρίδα μας από εμάς τους Έλληνες γιατί η ζυγαριά μας έγειρε προς αυτό το ασήκωτο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/14 02:02

      Σωστά λες, το ασήκωτο κενό. Δυστυχώς αυτό βαραίνει πολύ περισσότερο στη συνείδηση όσων βάζουν το συμφέρον της τσέπης τους πάνω απ' όλα.
      Αυτοί είναι επικίνδυνοι και πρέπει να απομονωθούν. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα η Κυνοσούρα που μας έλεγαν σε όλους τους τόνους ότι θα μας τη δώσουν να την κάνουμε πολιτιστικό και αρχαιολογικό πάρκο και πολιτιστικές πρωτεύουσες και άλλα ωραία. Δυστυχώς ήταν στάχτη στα μάτια.
      Για το Σπανόπουλο, τα ναυπηγεία, τον ΟΛΠ και τα σαπιοκάραβα, πολλά έχουν γραφτεί για απομάκρυνση, όμως τίποτα δεν έχει γίνει. Είναι το ασήκωτο κενό των μεγάλων συμφερόντων που ισοπεδώνει συνειδήσεις, ηθική, υγεία, πολιτισμό και νόμους.

      Οφείλουμε να επιλέξουμε την αγάπη για τον τόπο μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, τις επόμενες γενιές..

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος18/3/14 18:25

    17:22 Συμφωνουμε ολοι Αναγνωρίζουμε όσους προσφέρουν καταδικάζουμε όσους μας δουλεύουν και ειναι Υποτακτικοι των Ναυπηγειων και του ΟΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.