Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2014

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ….. επιβεβαιώνεται η άνευ όρων παράδοση του Δήμου στη ΔΕΣΦΑ

Το ξεπούλημα του Δήμου δεν έχει τελειωμό………
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών στο συμφωνητικό συνεργασίας με τη ΔΕΣΦΑ, ξέρετε αυτό που ανακοίνωνε ο κ.Τσαβαρής ότι τάχατες έρχεται στη Σαλαμίνα το φυσικό αέριο εξαπατώντας τον κόσμο,  και να που η …συνεργασία παίρνει σάρκα και οστά.
Εγώ νόμιζα ότι ο επαίσχυντος όρος για την εκ των προτέρων και χωρίς επιφυλάξεις συναίνεση του Δήμου στις όποιες επεκτατικές βλέψεις της πουλημένης στην Αζέρικη εταιρεία Socar ΔΕΣΦΑ αφορούσε μόνο το αύριο και το μεθαύριο, εδώ όμως αφορά και το χθες και το προχθές. Πλήρης παράδοση. Πού πάει επιτέλους αυτός ο τόπος;  
    Αύριο 6/3 η Δημοτική Αρχή εισάγει στο Δημ.Συμβούλιο το αίτημα της ΔΕΣΦΑ για ακύρωση της αρ.355/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο στις 25/10/2013 είχε ΟΜΟΦΩΝΑ γνωμοδοτήσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την επέκταση των κρυογενικών εγκαταστάσεων του Σταθμού Υ.Φ.Α. στη Ρεβυθούσα.
   Στοιχεία καινούργια για την επανεξέταση της ΜΠΕ που ζητάει η ΔΕΣΦΑ δεν υπάρχουν και η εισήγηση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος για το θέμα είναι ακριβώς η ίδια με την προηγούμενη. Αφού λοιπόν δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, με ποιο ηθικό ανάστημα οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας θα πούνε τώρα ΝΑΙ, ενώ πρίν 4 μήνες είπαν όλοι ΟΧΙ; Θα σκύψουν για μια ακόμα φορά το κεφάλι; Και ο τόπος που ζούμε, το περιβάλλον μας, η ζωή μας, τα παιδιά μας, δεν τα σκέφτονται;
   Το επιχείρημα της ΔΕΣΦΑ ότι « η επέκταση της εγκατάστασης επιφέρει σημαντικά περιβαλλοντικά και κοινωνικοοικονομικά οφέλη σε εθνικό επίπεδο» είναι ακόμη ένας λόγος για τους Συμβούλους της πλειοψηφίας να μη πάρουν πίσω την υπογραφή τους.
Δεν μπορεί και δεν πρέπει να δεχτούμε η Σαλαμίνα να γίνει η Ιφιγένεια της Ελλάδας.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να ζητάει να θυσιάσουμε τα δικά μας παιδιά για να ζήσουνε τα δικά τους σε υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Πρέπει να τηρηθεί η αρχή της αναλογικότητας. Η επιβάρυνση του περιβάλλοντος, εάν τούτη είναι αναγκαία για την επιβίωσή μας ως κράτος, πρέπει να κατανεμηθεί εξ ίσου και όχι στις πλάτες μιας και μόνο περιοχής, της δικής μας.  
    Αύριο το βράδυ αγαπητοί μου συμπολίτες, έχετε 2 επιλογές.
Η πρώτη είναι να παραστείτε στην αίθουσα του Flammingo για την πολλά υποσχόμενη για τα έργα και τις ημέρες του κ.Τσαβαρή συνέντευξη του εξ απορρήτων στενότατου συνεργάτη του και πρώην Αντιδημάρχου Έργων κ.Αστράκου,  και η δεύτερη επιλογή σας είναι να παρακολουθήσετε την ίδια ακριβώς ώρα (τι σύμπτωση ??) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την παράσταση του θιάσου της πλειοψηφίας « Ο κόκορας που μεταλλάχθηκε σε …κότα » σε σκηνοθεσία και διασκευή του Διευθύνοντα Συμβούλου της Socar, ενώ στο κλείσιμο της παράστασης θα ακουστεί το κομμάτι του Δ. Σαββόπουλου «Ας κρατήσουν οι Χοροί».
   Εγώ προσωπικά, επειδή το ίδιο έργο έχει παιχθεί πολλές φορές σε άλλη διασκευή (νταμάρι Αγγέλου, ιχθυοτροφεία, ναυπηγεία-διαλυτήρια πλοίων, νταμάρι Τούρλας κ.ά.) και θα ξαναπαιχθεί στο μέλλον,  θα σας συνιστούσα να επιλέξετε την πρώτη.
Εάν όμως, παρ΄ ελπίδα, προτιμήσετε την παράσταση, να ξέρετε ότι εκεί ‘δεν δικαιούστε για να ομειλείτε’ και απαγορεύεται να αμφισβητήσετε τον παραγωγό της.  Κι αν ακόμα κάποιος  τολμήσει και κάνει κριτική για την παράσταση, κανείς δεν θα σας ακούσει γιατί πριν μπουν οι παράγοντες μέσα, περνούν από έλεγχο...ωτοασπίδας.  Άσε δε που σου κλείνουνε και το μικρόφωνο όταν τους λες ότι ο γάϊδαρος δεν πετάει, φοβούμενοι μήπως και….. ξυπνήσει κανένας από το λήθαργο και τους προγκήξει γιατί του χαλάσανε τον …. ύπνο !!!
Πάντως, καλού κακού βγάλτε και κανένα εισιτήριο γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να ξαναμπουκάρει το ΣΔΟΕ στο Δημαρχείο και ποιος σας ….σώνει !!!.
Σαλαμίνα 5/3/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/14 22:38

    Αφου την εκανε τη ΧΟΝΤΡΗ με τους μπλογκαδες, σπευδει ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ να τη καλυψει με τη ΔΕΣΦΑ..ΑΛΛΑ κι εκει της γραφουνε.....ΓΛΑΦΥΡΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ...ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/14 22:50

    Απο ΖΩΟΛΟΓΙΑ παντως παει περιφημα...γαιδουρια ,κοτες( πολλες),κοκκορια κλπ πτηνα.....
    Τελικα ολα ειναι θεμα εμπειριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/14 23:07

      για τη ταμπακιερα εχεις να μας πεις τιποτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/3/14 23:09

      Τι μου τη χααααρισες την τάααααμπακιέραααα αυτήηηηηηηηη....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/14 23:08

    Τελικά γίνεστε πολύ γραφική κ. Νάνου..μήπως σας κάνουν γραφική ΑΛΛΟΙ;...ή ..μήπως το είχατε το ταλέντο από πάντα γιαυτό δεν σας πήρε ποτέ σοβαρά επί της ουσίας η πλειοψηφία των πολιτών του νησιού; Ο ομιλών στον καφενέ είναι στον συνδυασμό σας;..; ή εσείς είστε στον δικό του;....θα τρελαθούμε στο τέλος με την φτήνια των επιχειρημάτων των αναρτήσεών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/14 01:03

      Γιαυτό το κάνετε μόκο;Ρε είσαστε για κλάματα. Τόσα και τόσα σας προσάπτει και δεν βρίσκετε κάτι να της πείτε, να αμυνθείτε για την τιμή των όπλων βρε αδελφε!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/14 00:32

    Αυτή τη δήμαρχο καλούμαστε να ψηφίσουμε κυρίες και κύριοι ….διαβάστε και φρίξτε
    “Παρακαλώ για την ανάρτηση του επισυναπτόμενου προς ενημέρωση των αναγνωστών σας. Θα παρακαλούσα να αντικαταστήσετε την photo με την επισυναπτόμενη που είναι πρόσφατη....μολονότι μου φορτώνει χρόνια. Ευχαριστώ για την κατανόηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/14 00:48

      Ε, και λοιπόν , καλά δεν κάνει; Βάζει μια σημερινή φωτογραφία και όχι πριν 5, 10 χρόνια. ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ και όχι μαϊμού.
      Θυμάμαι την Τίνα που είχε βάλει φωτογραφία όταν ήταν 25 χρονών αδύνατη και φινέτσα και έψαχνα να την δω από κοντά να την θαυμάσω. Ε, όταν μου την δείξανε, γιατί εγώ έβλεπα αλλα δεν αναγνώριζα, καταλαβαίνετε τι πλάκα έπαθα, γέλαγα για 3 ημέρες. Όχι ότι φταίει η Τίνα και η κάθε Τίνα γιατί τα χρόνια περνάνε και τα κιλά συσωρεύονται. Αλλά βάλε βρε αδελφέ και μια φωτογραφία που να μπορεί κι ο κόσμος να σε αναγνωρίσει άμα σε δει στο δρόμο; Αρα, καλά έκανε η κα Νάννου που έβαλε την σημερινή της φωτογραφία.
      Σημαίνει ότι η γυναίκα έχει το γνώθιν σ΄αυτόν και είναι γνήσια και όχι ιμιτασιόν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/14 01:01

      Ρε είσαστε για κλάματα. Τόσα και τόσα σας προσάπτει και δεν βρίσηετε κάτι να της πείτε, να αμυνθείτε για την τιμή των όπλων βρε αδελφε! Και δεν καταλαβαίνεις και από χιούμορ, παναθεμλα σε!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/3/14 00:35

    Αυτή τη δήμαρχο καλούμαστε να ψηφίσουμε κυρίες και κύριοι ….διαβάστε και φρίξτε Τελικά γίνεστε πολύ γραφική κ. Νάννου..μήπως το είχατε το ταλέντο από πάντα γιαυτό δεν σας πήρε ποτέ σοβαρά επί της ουσίας η πλειοψηφία των πολιτών του νησιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/14 00:58

      Για να δούμε Νικολάκη αύριο; θα μπείς στην αίθουσα σαν κόκορας και θα βγείς κόκορας ή θα βγεις κότα;
      Ρε μία γυναίκα και σας έχει κάνει ρόμπα ρε το κατάλαβες, ρόμπααααααααααααααααααα
      Της αξίζει όχι μόνο δήμαρχος να γίνει αλλά και υπουργός.
      Γιαυτό και θα την βγάλουμε από την 1η Κυριακή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/14 01:12

      πρόεδρος δημοκρατίας θα έλεγα καλύτερα... υπουργό τον Παπαμιχαήλ τον μηνα δεν ξερω την να τον κάνουμε θέλει σκέψει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/3/14 02:30

      Μετά από αυτή την ανακοίνωση της κας Νάννου, διαβλέπω να υπάρχει σοβαρό θέμα αύριο με τον συνδυασμό του κ.Τσαβαρή. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μετά από αυτά που γράφει η Νάννου, θα βρεθεί σύμβουλος που να ψηφίσει ΝΑΙ στο αίτημα της ΔΕΣΦΑ. Το πιθανότερο είναι να αποσύρει το θέμα ο δήμαρχος και να το περάσει σαν προ ημερησίας διατάξεως θέμα σε άλλη έκτακτη συνεδρίαση για να μη πάρει χαμπάρι κανένας. Λέτε να βγω αληθινός;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/3/14 12:03

      Η Ναννου θα εινα για να μη......ψηφισει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/3/14 12:06

      ''Της αξίζει όχι μόνο δήμαρχος να γίνει αλλά και υπουργός''...αμαν ,την ιππευσε την ΚΑΛΑΜΟΝ...????????????????????????

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/3/14 12:39

      Όταν ο σύμβουλος δεν πάει σημαίνει ότι ψηφίζει αρνητικά. Γιαυτό εκείνοι που δεν θέλουν να ψηφίσουν δεν θα πάνε. Οι κότες όμως θα πάνε και θα ψηφίσουνε.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/3/14 10:01

    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ,ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ; Η; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΕΙ ,ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/3/14 10:08

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ .Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/3/14 12:01

    Και .....ΚΛΑΜΑ η κυρια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/14 12:41

      Πηγαίντε εσείς να δείτε την παράσταση και να μας πείτε τι θα δείτε, κόκορα ή κότα;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/3/14 12:13

    ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΦΡΑΣ - ΑΣΤΡΑΚΟΣ
    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ:
    ΠΕΜΠΤΗ 06/03/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00μμ
    ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ
    ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
    <<<<< ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑ - ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ >>>>>
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/3/14 16:13

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΠΑΕΙ Η Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.. ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ?? ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ?? ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ .. ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΣΤΡΑΚΟΥ.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/3/14 03:17

    Τελικά τι έγινε η παράσταση σήμερα, τελείωσε; Ο κόκορας έγινε κότα ή κοκορόκοτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/3/14 14:19

    ρε παιδια για να κανουμε και λιγο χιουμορ..ο αστρακος ηταν παντα μαυρος αλλα τωρα παραμαυρισε ρε γαμωτο...(θα μου πειτε ποιος ξερει απο που κραταει η σκουφια του;) οσοι ομως ειναι διπλα του ας του βρουνε μια κρεμα ασπρισματος γιατι ετσι οπως παει μετα τις εκλογες τι θα κανει; θα μαυρισει τοσο πολυ που δεν θα φαινεται καθολου την νυχτα!!! μην βριζετε...χαμογελαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.