Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Μαρ 2014

Ημερίδα για τα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης στα Κύθηρα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ποταμού, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λιβαδίου και τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Κυθήρων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Προγράμματα Αγροτικής Παραγωγής  και Ανάπτυξης», την Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 17:30, στο Λεοντσίνειο Πνευματικό Κέντρο Κεραμωτού Κυθήρων.
Η ημερίδα σκοπό έχει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αδειοδότηση πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων, την Φυτοπροστασία και τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα, την Μελισσοκομία και τα προγράμματα της Αμπελουργίας.
Τις εργασίες της ημερίδας, στις οποία θα βρίσκεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, θα συντονίσει η Σταματία Ράφτη, Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Νήσων.
·         Για τις Προϋποθέσεις και τις Διαδικασίες ένταξης στο Μέτρο 112 - «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», εισηγείται η  γεωπόνος της Διεύθυνσης Αθανασία Χατζηπέρη.
·         Για τη Μελισσοκομία, εισηγείται ο γεωπόνος της Διεύθυνσης Άγγελος Κάψης.  
·         Για την αδειοδότηση πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων, εισηγείται η γεωπόνος της Διεύθυνσης Σταυρούλα Πετρή.
·         Για τη Φυτοπροστασία και τα Φυτοπροστατευτικά προϊόντα, εισηγείται η γεωπόνος της Διεύθυνσης Ευφημία Μαρούλη.
·         Για την αμπελουργία, εισηγείται η τεχνολόγος Γεωπονίας της Διεύθυνσης Ιωάννα Αγγέλου.

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/14 23:19

    ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΛΙΩΤΗ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ? Η ΣΕΠΙΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/14 00:38

      Ο Σουλτάνος Τσαβαρής τους έβρισε κουκουλοφόρους και υβριστές. Τώρα εισπράττει τις συνέπειες της αλαζονίας του.
      Έγκλημα και τιμωρία..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/14 10:47

      Όπως σε βολεύει Λάμπρο και μπλέκεις την π... με την β....

      Στο σχολείο δεν σου μάθανε να διαβάζεις; Άλλο η χυδαιολογία, άλλο ή άποψη.

      Και ο Τσάβες κατήγγειλε την ανώνυμη χυδαιολογία. Αλλά δεν πήγες στη συνέντευξη τύπου να τα ακούσεις, έκανες μουτράκια για το 8μηνο...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/3/14 11:41

      Γιατι...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/3/14 12:19

      Πονάει Λάμπρο.... τώρα που θα φυγεις και από τον Σοφρά γιατί σε στενεύει το περιβάλλον όπως άκουσα θα πας άραγε στη Ρούλα να της κάνεις τον επικοινωνιολόγο γράφοντας τόσο δυνατά δελτία τύπου πάλι;;;;;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/14 08:18

    Σήμερα έμαθα ότι και ο άλλος υποψήφιος δημ σύμβουλος εκ Κακιβίγλας Μπάμπης Γαβριήλ (πρωτοξάδελφος του αποκλειστικού εργολάβου του δήμου Δ.Ζαφειρόπουλου ZITAKAT) έβαλε την κόρη του στο Δήμο και πληρώνεται με μαύρα.
    Αλήθεια, αυτά τα μαύρα από ποιανού τη τσέπη βγαίνουν; από τα μαϊμού τιμολόγια; από τα μαϊμού έργα; από τον Αγγέλου ή από τον Σπανόπουλο; Και τι συμφέρον έχουν αυτοί να πληρώνουν κερατιάτικα για να στηρίζουν τον Τσαβαρή;
    Απλέ δημότη προβληματίσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/14 10:45

    Αν η κόρη του Μπάμπη δούλευε σε περίπτερο με μαύρα θα της χτυπούσες παλαμάκια και θα έλεγες μπράβο το κορίτσι που δεν κάθεται στις καφετέρειες να τρώει τα λεφτά του μπαμπά της.

    Ο Μπάμπης είναι κύριος και δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν και ήταν φοβερός επαγγελματίας όταν δούλευε και τον εκτιμούνε όλοι. Μην γινόμαστε χυδαίοι με ανθρώπους που έχουν προσφέρει και θέλουν να προσφέρουν. Όλοι έχουν τέτοιους στους συνδυασμούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/14 11:04

      Τελικά, υπάρχει κάποιος που πήγε στον Τσαβαρή χωρίς να βάλει το παιδί του με μαύρα στο δήμο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/14 12:17

      Πάντως η Ρούλα τακτοποίησε τώρα τη γραμματέα της Κουπετόρη στο Δήμο και της έταξε μόνιμη θέση άκουσα...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/3/14 12:37

      Ναι..ΠΙΠΗ ..ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ...ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΗΣ ΤΟ ΓΥΙΟ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/14 10:48

    Τόσα έργα είχε να δει η Σαλαμίνα από το Βυζάντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/14 10:49

    Να μας πει η Νάννου τι έκανε για το περιβάλλον και τους αρχαιολογικούς ως πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου 2003-2006 και να αφήσει τις ψευτομαγκιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/14 11:02

      ρε βλάκα, ξέρεις τι ήταν ο αναπτυξιακός ή ακούς τις μακακίες του εργοδότη σου;
      Δήμος δεν υπήρχε;
      κι αυτός τι έκανε; δεν ήταν μέλος του αναπτυξιακού; αν ο αναπτυξιακός είχε τέτοιες αρμοδιότητες γιατί δεν έφερε ποτέ θέμα; πες του μαζί με σένα να πάτε να κάνετε κανά μπανιο πριν σας συλλάβουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/14 12:17

      Ούτε που πέφτει Τύμβος δεν ήξερε τότε.... όχι έγγραφο δεν θα είχε στείλει...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/14 12:16

    Ε... μην ακούς τα Νάννικα κολπάκια....

    Ένα εγγραφάκι, μια επιστολή έτσι για να δείξει ενδιαφέρον δήθεν θα μπορούσε να είχε κάνει.... δεν είναι κακό πράγμα μια επιστολή στον τότε υπουργό για παράδειγμα και ας μην έβγαζε κάτι... βήμα βήμα χτίζεις. Αλλά τίποτα η Νάννου... ούτε πού έπεφτε ο αρχαίος λιμένας δεν ήξερε τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/3/14 12:23

    ΡΟΥΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΝΑΒΜΑΧΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/3/14 14:02

    Αφού ρε Γιαννάκη σου αρέσει τόσο η προβολή στα κανάλια να ξέρεις ένα είναι το σίγουρο.Όταν σε μαζέψουν από το πόρισμα του σδοε θα σε δείχνει συνεχεία και για καιρό αλλά με χειροπέδες να πηγαίνεις από ανακριτή εισαγγελέα…. εκεί να δεις δημοσιότητα κλεφταρά που δίχασες και διέλυσες το νησί μας.Α και να μην ξεχάσω και τους υπόλοιπους τις συμμορίας τη κρητικιά και τον παρτουζο που μαζί θα περάσετε χέρι χέρι τη Σκουζέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/3/14 14:14

    ΡΕ ΜΑΝΑΡΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ SIDE ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/3/14 16:12

    Ο Τσαβαρής κρύβεται πίσω απ' τα φουστάνια της Νάννου δείχνοντας τη "μαγκιά" του..
    Ποιος σε εμπόδισε κύριε Τσαβαρή όσο ήσουν στην αντιπολίτευση να στείλεις εκατό επιστολές, να προκαλέσεις εκατό θέματα στο δ/σ και να ξεσηκώσεις τον κόσμο όπως έκανες με το θέατρο των φορτηγών του Αγγέλου??
    Γιατί προσπαθείς κύριε Τσαβαρή να κρύψεις τις βαρύτατες ευθύνες σου σαν δήμαρχος κάνοντας πλάτες στο Σπανόπουλο, τον ΟΛΠ και τον κάθε παράνομο που λυμαίνεται την περιοχή μας.
    Γιατί δεν εφάρμοσες τις αποφάσεις των δ/σ για απομάκρυνση των ναυπηγείων, του ΟΛΠ και των ρυπογόνων δραστηριοτήτων?(ομόφωνη απόφαση 161/2012 ΑΔΑ: Β41ΛΩ1Ε-8Σ9). Τι έγινε και το "ξέχασες"??
    Γιατί δεν κινήθηκες νομικά εναντίον τους για τις καταστροφές που έχουν επιφέρει στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον όπως έλεγε η απόφαση? Τι μεσολάβησε και το "ξέχασες"?
    Γιατί δεν εφάρμοσες τις αποφάσεις για επιβολή τελών ρύπανσης σε ναυπηγεία, μηχανουργεία, ΟΛΠ, κλπ. που καταστρέφουν την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά? (99/2011 ΑΔΑ: 4ΑΗΟΩ1Ε-Ι) Τι μεσολάβησε και το "ξέχασες"??
    Γιατί μας παραμύθιασες ότι ο ΟΛΠ φεύγει από την Κυνοσούρα ενώ μαθαίνουμε ότι την προετοιμάζει για ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη? Τι είχες στο μυαλό σου?
    Γιατί κάνεις τα στραβά μάτια στο Σπανόπουλο που έχει επεκταθεί σε χώρο χαρακτηρισμένο αστικό πράσινο-ελεύθεροι χώροι? Τι σε εμπόδισε να εφαρμόσεις το νόμο?
    Γιατί δεν ελέγχεις τις πολεοδομικές, λιμενικές και αρχαιολογικές άδειες που δεν έχουν για τις κατασκευές, τα μπαζώματα, τις προβλήτες και τα λιμενικά έργα?
    Γιατί δεν προστατεύεις την αδόμητη ζώνη από τους παρείσακτους, κάνοντας χρήση του αρχαιολογικού νόμου?
    Γιατί δεν συμμετέχεις στην κοινή προσπάθεια που κάνει η Σαλαμίνα για το διώξιμο του Σπανόπουλου της ρύπανσης και της μόλυνσης??

    Τι συμφέροντα εξυπηρετείς κύριε Τσαβαρή??
    Απάντησε, μην κρύβεσαι πίσω απ' τα φουστάνια της Νάννου κύριε Τσαβαρή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.