Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Μαρ 2014

Γιώργος Μητρόπουλος, απάντηση στον ανώνυμο φίλο 28/2/14 14:52

Αγαπητέ “ανώνυμε φίλε” 28/2/14 14:52
Μου γράφεις και αναρωτιέσαι γιατί με έδιωξαν από τον Δήμο του Ρέντη, μάθε λοιπόν ότι ποτέ δεν με έδειξε ΚΑΝΕΙΣ και για κανένα λόγο. Η αλήθεια είναι το 2010 ο φίλος σου και νυν δήμαρχος, μου έκανε μεταδημότευση για να είμαι στον συνδυασμό του. Του άρεσαν βέβαια τότε οι σκέψεις και οι απόψεις μου προεκλογικά αλλά μετεκλογικά έδειξε έναν άλλον χαρακτήρα ήταν άλλος άνθρωπος! Τον πρώτο χρόνο που εκπλαγήκαμε, όπως και συ είμαι βέβαιος ότι θυμάσαι, έφερα από τον δήμο Ρέντη (τέτοιες μέρες) άρματα και στολές χωρίς καμιά χρέωση του δήμου μας, θα μπορούσα να το είχα κάνει αν με είχαν διώξει όπως εσύ αναφέρεις; Σαφώς και όχι
Μάθε λοιπόν ότι σήμερα, αντί εμού είναι η νύφη μου σύμβουλος στον μεγάλο δήμαρχο του Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη όπου και εκλέγεται για δυο τετραετίες. Αυτή είναι η Άννα Μητροπούλου-Λιανοπούλου τυχαίο; Δεν νομίζω;
Αγαπητέ φίλε, τυχαίο είναι ότι εγώ ήμουν στην πρώτη τετράδα των εκλεγμένων του δήμου Ρέντη; Μάθε λοιπόν, ότι έχω χρηματίσει αντιδήμαρχος για έξη συνεχή χρόνια και ένα χρόνο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ως και αναπληρωτής δημάρχου.
Για την ιστορία και μόνο, σου λέω δεν μου αρέσει αυτή η αλαζόνα αλλά με εξαναγκάζεις άκου λοιπόν, εκτός αυτών έχω υπηρετήσει και στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΠ (Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά) την δεκαετία του 80.
Μεγάλα αξιώματα αγαπητέ “φίλε ανώνυμε” πιστεύω πως μετά από αυτά θα είσαι κι εσύ ένας απ τους φίλους μου πλέον.
Γ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός – Κοινοτικός Σύμβουλος
Αιάντειο – Σαλαμίνας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ»
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ

52 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/14 12:14

    Κύριε Τσαβαρή, έτσι απαντάνε οι "καθαροί ουρανοί" σε αυτούς που έχουν κάτι να τους προσάψουν. Απαντάνε αμέσως και αποστομωτικά.
    Εσύ πότε θα απαντήσεις στα δεκαπέντε οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα που σε κατηγορούν?
    Κρύψου δήμαρχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/14 14:21

      Ρε παιδιά τι γίνεται με τις μεταδημοτεύσεις που κάνει αθρόα και χωρίς νομιμη οδό ο Τσαβαρής;Θα μας πει κανείς;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/14 13:38

    Τα λεφτα της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ....γιατι τελειωσανε τοσο ΓΡΗΓΟΡΑ,.....ΤΟ ..2009....ΠΙΠΗΗΗΗ..
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/14 13:58

    Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΤΙΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΕΧΤΕΣ, ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ. ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ (ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 06/0302014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00μμ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ'''''''''''''''''''''' ΕΡΓΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ '''''''''''''''''''''' ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/14 14:49

    Μαζί σας κυριε Μητρόπουλε.
    Σας συγχαίρω για το ήθος και την πολιτική σας παιδεία.
    Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/14 15:40

    Αγαπητέ Κύριε Μητρόπουλε.
    Εχω την 'αποψη ότι θα ηταν προτιμότερο και για εσάς και για την αυτοδιοίκηση
    αντί να είχατε ασχοληθεί με τα κοινά
    να ειχατε φροντίσει αυτά τα χρόνια να τελειώσετε ενα Δημοτικό και αν μπορούσατε ένα Γυμνάσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 15:51

      Εσύ τελικά είσαι και πολύ μεγάλη καρι@@λα και αμόρφωτη, γιατί αν είσες (που δεν έχεις) κάποιο επίπεδο πλην αυτό του ανάσκελα με ανοιχτά πόδια δεν θα έγγραφες τέτοιες παπαριες παλιοξεκ@@λι

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/14 15:54

    Μάνο άστο μην το παλεύεις, δεν έχεις καμιά τύχη ούτε στην Σαλαμίνα ούτε στο Αιάντειο είσαι χρεωμένος με όλες τις ατασθαλίες και ανοησίες του αρχηγού σου και ήρθε η ώρα να το εισπράξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/14 16:17

    Αληθεύει Κε Μητρόπουλε ότι η αρχηγός σας αποκάλεσε τους εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου και του συλλόγου λαϊκών αγορών Σαλαμίνας (όλοι δημότες Σαλαμίνας, νόμιμοι και μόνιμοι), φθηνούς ''λαικατζίδες'' και κατηγόρησε τον Δήμαρχο που ασχολείται μαζί τους αποχωρώντας από το συμβούλιο μαζί με τον κο Αστράκο που αργότερα έτρεχε να ανακαλέσει? Αν ναι, τι έχει εναντίον τους? Είναι λαμόγια? Μας συμβουλεύεται να ψωνίζουμε από άλλους δήμους? Είναι κακό που ψωνίζουμε από ντόπιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 18:03

      Γιαννάκη, είσαι τελειωμένος. Πόσο ακόμη λάσπη θα ρίξεις στη κα Νάννου; Δεν τελειώνει αυτή η λάσπη ποτέ; Πόση άμμο ρε αθεόφοβε σου έχει δώσει ο Αγγέλου από τα κλεμένα;
      Αλλά είσαι και βλάκας συγχρόνως.Πιάνουνε αυτά στην κα Νάννου, ρε λούστρο;
      Πότε πήγες εσύ ή η γυναίκα σου να ψωνίσει από τη λαϊκή και τα μαγαζιά της Σαλαμίνας που ψωνίζει από τότε που γεννήθηκε η κα Νάννου;
      Θα μου πεις ότι εσύ δεν μαγειρεύεις και άλλοι σε ...ντύνουνε, η γυναίκα σου μένει στη Νίκαια, η κόρη σου στον Κορυδαλλό, η άλλη στον Πειραιά και η τρίτη στην Κρήτη.
      Ε, καιρός δεν είναι να πάς κι εσύ από κει για να ξεβρωμίσουμε;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/3/14 17:38

    Επιστολή προς τον αξιότιμο Δημ. Σύμβουλο κ.Αστράκο.
    Φίλε και αγωνιστή κ.Αστράκο, ευχαρίστως να έλθω να ακούσω για τα έργα μαϊμού και τα τιμολόγια μαϊμού, αν και τα έχω ξανακούσει δημόσια από σένα τον ίδιο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ε, και λοιπόν; Θα υπάρξει συνέχεια , θα υπάρξει τιμωρία ή απλά τα λέμε για να περάσει η ώρα;
    Ο Δήμαρχος σας είπε ότι αν έχετε στοιχεία να πάτε στον Εισαγγελέα
    Έχετε στοιχεία; Μπορείτε έστω να τεκμηριώσετε με επιχειρήματα τις κατηγορίες σας; Αν όχι, τότε κακώς θα φάμε το χρόνο μας.
    Αν ναι, θα είναι ενδιαφέρον.
    Απ΄ ότι άκουσα στο Δημ Συμβούλιο κι απ΄ ότι καταλαβαίνω, δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία αλλά για οικονομικά εγκλήματα που έχει διαπράξει ο Δήμαρχος σε βάρος του Δήμου και για τα οποία είναι προς τιμή σας ότι τα αναδείξατε και δεν τα συγκαλύψατε.
    Έχετε όμως και προσωπική ευθύνη για τα πεπραγμένα του κ.Τσαβαρή, γιατί αν αυτός έγινε Δήμαρχος, έγινε κυρίως - κατά την εκτίμησή μου πάντα - χάρη στη στήριξη που του προσφέρατε εσείς, ο κ.Τραυλός, ο κ.Κόγιας και η κα Λούλα Καραγιάννη μέσω του συζύγου της ιατρού Μιχάλη Καραγιάννη.
    Συνεπώς έχετε ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στο λαό της Σαλαμίνας, τουλάχιστον εσείς οι 3 πρώτοι που διαχωρίσατε δημόσια τη θέση σας, να αποκαταστήσετε την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και να διαφυλάξετε τα συμφέροντά του.
    Από την κα Καραγιάννη δεν περιμένω τίποτα. Παραμένει αμετανόητη και δέσμια της υποχρέωσής της, αφού επί 3 χρόνια εισέπραξε από το Δήμο 120.000 ευρώ ως Γεν. Γραμματέας που την τοποθέτησε ο κ.Τσαβαρής. Μην είμαστε ντε κι αχάριστοι !!!
    Τι κι αν πεινάει και πεθαίνει κόσμος από ασιτία, εμείς να ΄μαστε ….καλά.
    Το θέμα λοιπόν και το ερώτημα είναι αν πήγατε εκεί που σας είπε ο δήμαρχος ή όχι. Αυτό μετράει. Αν δεν πήγατε οφείλετε να μας εξηγήσετε το γιατί.
    Πάντως, σας πληροφορώ ότι η μηνυτήρια αναφορά συνοδευόμενη με στοιχεία ή επιχειρήματα και με φαρδιά πλατιά την υπογραφή σας, δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ.
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Θα το πράξετε; Ιδού η Ρόδος…. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 18:26

      Για παλαβούς ψάχνεις;
      Αν είχε στοιχεία μπορεί και να είχε πάει, μα που;
      Τα παντελόνια δεν τα τιμάνε ΟΛΟΙ.
      Τι να πάμε να ακούσουμε; Τις φιγούρες ενός τελειωμένου;
      Ε ΟΧΙ κάθομαι και στο σπίτι μας και βλέπουμε τηλεόραση

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/14 20:40

      Εσενα 18:26 σε βλωπω να εισαι απο τους πρωτους που θα πας και θα χτυπας και παλαμακια στον Αστρακο.Αλλα σε εχουμε παρει χαμπαρι.
      Και οσω για τον τελειωμενο που λες,μαλον το λες για σας γιατι οΑΣΤΡΑΚΟΣ σσς εχει τελειωσει και δεν το πηρατε χαμπαρι.
      Φοβαστε τον ΑΣΤΡΑΚΟ γιατι φοραει και τιμαει τα παντελονια του σε σχεση με εσας που φορατε φουστες και κρυβεστε πισω απο αυτες...
      Ειστε κοινοι συκοφαντες που δεν εχετε να πειτε τιποτα.φοβαστε και κρυβεστε,φοβαστε και τρεμετε την ξεφτιλα απο τους Σαλαμινιους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/3/14 20:50

      17:38.
      Απλα εισαι ενας καιροσκοπος
      Που πηγαινεις οπου φυσα ο ανεμος εισαι ενα τιποτενιο ανθρωπακι που κοιτα μονο την τσεπη του και τιποτε αλλο..
      Χτυπας παλαμακια σε ολους,
      Να εισαι αρεστος στα λαμογια...
      Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ δεν καταλαβενει απο ανθρωπους σαν και σενα..

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/3/14 19:02

    Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/14 21:26

      ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΙΙΣΤΕΥΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΤΣΑΜΠΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ. ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ.. ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΣΙΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΈΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΕΡΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΑ ΕΞΩΔΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΘΕ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΙΝΟΥΣ. ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/14 14:59

      Ανώνυμε 3/3/14 21:26....Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτό που έγραψες θεωρώντας το ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ...
      Γράφεις πιο πάνω για τον φίλο σου τον ΑΣΤΡΑΚΟ επί λέξη...
      <<>>
      ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ.....
      Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και ότι αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε πολιτικό να αποκαλεί ξένους όσους δεν γεννήθηκαν στο νησί και να τους αφορίζει ως μιάσματα;;; γιατί εγώ το λέω κοινωνικό ρατσισμό και δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο πόσο δε μάλλον σε σοβαρό πολιτικό!!!
      Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε νοήμονα πολιτικό το να λέει ακόμη και σήμερα ήρωες της πατρίδας ΜΟΝΟΝ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και να αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;γιατί εγώ το θεωρώ πολιτικό ρατσισμό!!! Το θεωρώ στενομυαλιά!!! Το θεωρώ εξωπραγματικό!!! Θεωρώ ότι έχει έλλειψη γνώσης της σημερινής πραγματικότητας!!!
      Μόνον από αυτά τα δυο σημεία που ανέφερα και χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά χρήσιμος για το κοινό καλό την πρόοδο του νησιού μπορεί να είναι ο φίλος σου όπως τον αποκαλείς!!!
      Τα μυαλά φίλε που δεν είναι ανοιχτά και δεν διαθέτουν μεγαλοσύνη παρά έχουν μονάχα στόκο δεν κάνουν για την πραγματικότητα του 2014......Αυτά χωρίς βρισιές και αισχρές συκοφαντίες για τον !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/3/14 15:04

      Υ.Γ. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ...Γράφεις πιο πάνω για τον φίλο σου τον ΑΣΤΡΑΚΟ επί λέξη...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/3/14 15:06

      ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/3/14 16:12

      Ο κύριος 14:59, δεν μπορεί να κρύψει τον φιλοτσαβαρισμό του και γίνετι ρόμπα.
      Να μάθεις κύριε να απαντάς σε αυτό που βλέπεις και όχι σε αυτό που νομίζεις ή σε βολεύει να βλέπεις..
      Αρκετά με τους πουλημένους τσαβαροπαπαγάλους.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/3/14 21:41

      ΑΠΑΝΤΏ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ.......Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτό που έγραψες θεωρώντας το ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ...
      Γράφεις πιο πάνω για τον φίλο σου τον ΑΣΤΡΑΚΟ επί λέξη...
      <>
      ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ.....
      Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και ότι αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε πολιτικό να αποκαλεί ξένους όσους δεν γεννήθηκαν στο νησί και να τους αφορίζει ως μιάσματα;;; γιατί εγώ το λέω κοινωνικό ρατσισμό και δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο πόσο δε μάλλον σε σοβαρό πολιτικό!!!
      Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε νοήμονα πολιτικό το να λέει ακόμη και σήμερα ήρωες της πατρίδας ΜΟΝΟΝ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και να αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;γιατί εγώ το θεωρώ πολιτικό ρατσισμό!!! Το θεωρώ στενομυαλιά!!! Το θεωρώ εξωπραγματικό!!! Θεωρώ ότι έχει έλλειψη γνώσης της σημερινής πραγματικότητας!!!
      Μόνον από αυτά τα δυο σημεία που ανέφερα και χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά χρήσιμος για το κοινό καλό την πρόοδο του νησιού μπορεί να είναι ο φίλος σου όπως τον αποκαλείς!!!
      Τα μυαλά φίλε που δεν είναι ανοιχτά και δεν διαθέτουν μεγαλοσύνη παρά έχουν μονάχα στόκο δεν κάνουν για την πραγματικότητα του 2014......Αυτά χωρίς βρισιές και αισχρές συκοφαντίες για τον !!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/3/14 01:37

      ρε τσαβαροντενεκέ τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με αυτό που υποτίθεται ότι σχολιάζεις.?
      λάθος κασέτα έβαλες..

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/3/14 19:42

    Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ... ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΗΚΕΣ ΚΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄''ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥΣΑΣ...ΓΙΑΤΗ ΚΥΛΟΦΟΡΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΠΡΟΤΟΥ ΧΛΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΛΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΄΄ΜΑΣΚΑ΄΄ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
    ΜΕ ΘΕΡΜΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ''Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ'...' ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ
    ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΗΝΗΔΟΤΟ ΚΑΠΟΙΩΝ
    ΑΝΘΟΠΩΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 21:22

      Καλά, τώρα τον ........συγκίνησες !!! Πόσες φορές έχει πει στα δημ συμβούλια ότι δεν έχει άντερα;
      Φαίνεται τα έχει αντικαταστήσει με ....τσέπες.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος2/3/14 22:53

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.Γ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ : ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΑΣ.ΑΝ ΟΧΙ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ...
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ.ΝΑΝΝΟΥ: ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.( ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ; ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/14 00:40

      Κάλλιο περισσότερους παρά λιγότερους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/14 00:42

      τραβα το καζανάκι.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/3/14 09:33

    ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ .
    ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ,ΜΗ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/3/14 09:56

    ΕΑΝ ΦΙΛΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΥΧΡΕΑ 12-1 ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩ ΜΕΝΑ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ( 12-1 ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/14 11:00

      ΣΑΣ ΕΙΠΑ: ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ. ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ: ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Ν΄ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ- ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΑΛΛΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΧΗ... ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ,ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/14 11:57

      Είσαι τόσο τρόμπας που χωρίς να ακούσεις κάποιον τον απορρίπτεις προκαταβολικά.
      Βγάλε την παρωπίδα ντενεκέ ξεγάνωτε και μάθε να ακούς πριν βγάλεις συμπέρασμα..

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος3/3/14 16:53

    ΕΙΔΕΣ ΕΓΩ; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΑΣΧΗΜΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΟΝΑΣ! ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΛΗ! ΝΑΙ,ΝΑΙ, ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ (εύχομαι να μην είναι ο ίδιος που γράφει και ...απαντάει) ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ! ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ Ο κ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ...ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/14 03:25

      Τι εκβιασμός είναι αυτός; ρε άντε κάνε μπάνιο βλάκα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/14 12:16

      τον πόλεμο τον κάνεις και μην κρύβεσαι γιατί είσαι κουτορνίθι και εκτίθεσαι.
      οταν λες ότι εγω απορρίπτω κάποιον πριν τον ακούσω, είσαι πουλημένο τομάρι με δίπλωμα. ένα μικρό ανθρωπάκι, ένα τίποτα.
      "μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης"
      τρόμπα, ε τρόμπα..

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος3/3/14 17:46

    μάλλον έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.
    όταν απορρίπτεις κάποιον πριν τον ακούσεις σημαίνει ότι είσαι θεός, φασίστας, ή πουλημένο τομάρι.
    σε κόβω για αγράμματο, υπερφίαλο και μικρό ανθρωπάκι.
    για την περίπτωσή σου, ο οίκτος κυριαρχεί στα συναισθήματά μου.
    εμείς τον αρχηγό σου τον ακούσαμε, δεν τον απορρίψαμε πριν τον ζήσουμε, τον φάγαμε όμως στη μάπα και τώρα θα τον στείλουμε στον αγύριστο, αν δεν τον προλάβει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ακης - ΓιανΑκης..

    υ.γ. δεν μου είπες τη γνώμη σου για τα οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα του τσαβαρή.
    αν σου βάζω δύσκολα, συγνώμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/3/14 19:09

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ ΄΄ΚΑΘΑΡΜΑ΄΄ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ) ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ:
    1. ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΤΙ MENEI ;
    2. ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ...ΚΟΒΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ,ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ,ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ(οχι τη δική σου).
    3.H ...TETΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ...ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    4.ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ Θ΄ΑΣΧΟΛΗΘΩ (να ήταν μόνο αυτά τα ΄΄εγκλήματά του΄΄...)
    5. ΑΥΛΑΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/14 20:25

      Και ποιος εισαι εσυ που εχεις υφος εξουσιαστη και μαλιστα αλανθαστου;
      Αυτους που κατηγορεις γιατι τους κατηγορεις ολους εχουν ονομα πρωσωπο και υπογραφη,αχσετα αν σου κανουν η δε σου κανουν.
      Εσυ τι ευαγγελιζαισε; μονο την ανωνυμια;
      Δωσε το στιγμα σου να καταλαβουμε και εμεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/14 20:47

      ΕΙΠΑΜΕ : AΥΛΑΙΑ (αν το καταλαβαίνεις κι αυτό...). ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΙΛΑΣ...ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
      Σημ. πρωσωπο (γράφεται πρόσωπο)
      αχσετα (γράφεται άσχετα)
      ευαγγελίζαισε (γράφεται ευαγγελίζεσε)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/3/14 21:02

      Αν θες πριν ριξεις την Αυλαια
      Και να σε ευχαριστησω για την διορθωση της κακιστης ορθογραφιας μου απαντησε μου τι ακριβως ευαγγελιζεσε..
      Αν δεν απαντησεις σε θεωρω απλο συκοφαντη των παντων .

      Υ.γ. ελπιζω στην ορθογραφια νατα πηγα καλλα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/3/14 21:37

      ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ.ΜΕ ΡΩΤΑΣ΄΄ ΤΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΜΑΙ΄΄.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ, ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ...ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΨ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ.ΝΑ ...ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/3/14 00:46

      19:09 Αν θεωρείς τον εαυτό σου θεό, φρόντιζε να παίρνεις ταχτικά τα χάπια σου.
      Κυκλοφορεί μπόγιας..
      Για τα οικονομικά εγκλήματα του Τσαβαρή δε σε ξαναρωτάω γιατί θα κλείσει την κάνουλα του νταμαρόλαδου και θα πάθεις στέρηση.
      Σωωωωωπα παιδάκι μου, σώωωωπα...

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος3/3/14 21:13

    Προς ολους τους μορφωμενους/παραμορφωμενους ειστε ολοι παπαρες με πτυχιο και μαστερ στην βλακεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/3/14 00:25

    21:37.
    Απαντας γενικα και αοριστα.
    Οχι δεν με καλυψες
    Ολοι ειμαστε πολιτικοποιημενοι και καπου ανηκουμε ιδεολογικα ειτε ειναι ιδεα η πρωσοπο,εσυ τι;
    Περιμενω απαντηση..
    Οσω για την χαρη,πιστευω οτι καλως τους τα χωνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/3/14 10:04

    ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΦΡΑΣ - ΑΣΤΡΑΚΟΣ
    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ:
    ΠΕΜΠΤΗ 06/03/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00μμ
    ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ
    ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
    <<<<< ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑ - ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ >>>>>
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/3/14 15:34

    Ανώνυμε 3/3/14 21:26....Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτό που έγραψες θεωρώντας το ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ...
    Γράφεις πιο πάνω για τον φίλο σου τον ΑΣΤΡΑΚΟ επί λέξη...
    <>
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ.....
    Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και ότι αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε πολιτικό να αποκαλεί ξένους όσους δεν γεννήθηκαν στο νησί και να τους αφορίζει ως μιάσματα;;; γιατί εγώ το λέω κοινωνικό ρατσισμό και δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο πόσο δε μάλλον σε σοβαρό πολιτικό!!!
    Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε νοήμονα πολιτικό το να λέει ακόμη και σήμερα ήρωες της πατρίδας ΜΟΝΟΝ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και να αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;γιατί εγώ το θεωρώ πολιτικό ρατσισμό!!! Το θεωρώ στενομυαλιά!!! Το θεωρώ εξωπραγματικό!!! Θεωρώ ότι έχει έλλειψη γνώσης της σημερινής πραγματικότητας!!!
    Μόνον από αυτά τα δυο σημεία που ανέφερα και χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά χρήσιμος για το κοινό καλό την πρόοδο του νησιού μπορεί να είναι ο φίλος σου όπως τον αποκαλείς!!!
    Τα μυαλά φίλε που δεν είναι ανοιχτά και δεν διαθέτουν μεγαλοσύνη παρά έχουν μονάχα στόκο δεν κάνουν για την πραγματικότητα του 2014......Αυτά χωρίς βρισιές και αισχρές συκοφαντίες για τον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/14 16:16

      Κύριε Τσαβαροπαπαγάλε να μάθεις να απαντάς σε αυτό που γράφουν και όχι σε αυτό που νομίζεις ή θα ήθελες να γράφουν.
      Το νταμαρόλαδο με μέτρο..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/14 21:51

      ΑΠΑΝΤΏ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ.......Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτό που έγραψες θεωρώντας το ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ...
      Γράφεις πιο πάνω για τον φίλο σου τον ΑΣΤΡΑΚΟ επί λέξη...
      <<<...ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...>>>
      ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ.....
      Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και ότι αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε πολιτικό να αποκαλεί ξένους όσους δεν γεννήθηκαν στο νησί και να τους αφορίζει ως μιάσματα;;; γιατί εγώ το λέω κοινωνικό ρατσισμό και δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο πόσο δε μάλλον σε σοβαρό πολιτικό!!!
      Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε νοήμονα πολιτικό το να λέει ακόμη και σήμερα ήρωες της πατρίδας ΜΟΝΟΝ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και να αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;γιατί εγώ το θεωρώ πολιτικό ρατσισμό!!! Το θεωρώ στενομυαλιά!!! Το θεωρώ εξωπραγματικό!!! Θεωρώ ότι έχει έλλειψη γνώσης της σημερινής πραγματικότητας!!!
      Μόνον από αυτά τα δυο σημεία που ανέφερα και χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά χρήσιμος για το κοινό καλό την πρόοδο του νησιού μπορεί να είναι ο φίλος σου όπως τον αποκαλείς!!!
      Τα μυαλά φίλε που δεν είναι ανοιχτά και δεν διαθέτουν μεγαλοσύνη παρά έχουν μονάχα στόκο δεν κάνουν για την πραγματικότητα του 2014......Αυτά χωρίς βρισιές και αισχρές συκοφαντίες για τον !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/3/14 01:32

      Τι σχέση έχουν αυτά που απαντάς με αυτά που σου γράφουν?
      η πολλή τρόμπα σε έχει χαζέψει..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/3/14 14:15

      η απαντηση σου δειχνει το επιπεδο σου

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος4/3/14 23:20

    ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΣΤΡΑΚΟ ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/14 14:20

      Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος αυτός ο άνθρωπος για τον πάρουμε στα σοβαρά και ότι αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε πολιτικό να αποκαλεί ξένους όσους δεν γεννήθηκαν στο νησί και να τους αφορίζει ως μιάσματα;;; γιατί εγώ το λέω κοινωνικό ρατσισμό και δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο πόσο δε μάλλον σε σοβαρό πολιτικό!!!
      Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε νοήμονα πολιτικό το να λέει ακόμη και σήμερα ήρωες της πατρίδας ΜΟΝΟΝ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και να αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;γιατί εγώ το θεωρώ πολιτικό ρατσισμό!!! Το θεωρώ στενομυαλιά!!! Το θεωρώ εξωπραγματικό!!! Θεωρώ ότι έχει έλλειψη γνώσης της σημερινής πραγματικότητας!!!
      Μόνον από αυτά τα δυο σημεία που ανέφερα και χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά χρήσιμος για το κοινό καλό την πρόοδο του νησιού μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος!!!
      Τα μυαλά φίλε που δεν είναι ανοιχτά και δεν διαθέτουν μεγαλοσύνη παρά έχουν μονάχα στόκο δεν κάνουν για την πραγματικότητα του 2014......Αυτά χωρίς βρισιές και αισχρές συκοφαντίες για τον κ, Αστράκο σας!!!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.