Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Μαρ 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ

Η Υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνος της κίνησης δράσης πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.  (ΣΥΡΙΖΑ) κ. Καρούση μαζι με τους υπ. Δημοτικούς συμβούλους ζήτησε και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΑΙΑΝΤΙΣ κ. Χρήστο Μαριδάκη και Κυρίακο Μαριδάκη για το ιστορικό βεβήλωσης των ιερών χώρων της Ναυμαχίας καθώς και  τις ενέργειες που πρόκειται να γίνουν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσής για ακύρωση της σύμβασης της ντροπής Ελληνικού κράτους - ΟΛΠ και την αλλαγή χρήση γης από βιομηχανική σε τουριστική.
Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε όπως και την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ΑΝ.ΕΛ που στηρίζουν τις θέσεις του ΑΙΑΝΤΙΣ στο Ελληνικό  κοινοβούλιο.

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/14 15:10

    Ο Μαριδάκης γιατί κάθεται και γλείφει το δήμαρχο?
    Βρόντατα Χρήστο, σώστε την τιμή σου έστω και στο παρά πέντε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/14 17:32

    Ρεεε δε φευγουνε..Αντιθετως ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ,....ΜΗ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ.....ΑΔΙΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/14 18:47

    ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ, ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΜΑΤΩΣΗ, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΑΝΤΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ. ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ, ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΩΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/14 19:12

      Του ΑΣΤΡΑΚΟΠΙΠΗ,,,,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/14 21:07

      ΧΑΧΑΧΑ...ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/3/14 12:52

      ΝΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΥΦΤΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..... ΣΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΑΞΕΙ ?????????

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/14 19:10

    Αλατις η ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟΠΑΡΕΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/14 20:32

    ΠΟΝΑΤΕ ΔΕΝ ΠΟΝΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/3/14 22:52

    ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΝΙΔΕΟΥΣ!!Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/3/14 23:04

    Λέει το προεκλογικό παραμύθι Τσαβαρή:
    "Απομάκρυνση των ναυαγίων από το Αρχαίο Λιμάνι", "σεβασμός στην Εθνική κληρονομιά, προστασία του περιβάλλοντος", "ανάπλαση - ανάδειξη χώρου Τύμβου Σαλαμινομάχων και Αρχαίου Λιμένος ", "αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου με ευρύτατη συμμετοχή".
    Ωραία, παχιά, αλλά κούφια λόγια.
    Η πραγματικότητα είναι αντιδιαμετρική.
    Οι αποφάσεις για απομάκρυνση των ρυπογόνων μονάδων ξεχάστηκαν μόλις ο δήμαρχος έκατσε στη δημαρχιακή καρέκλα. Το φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον συνεχίζει να καταστρέφεται, οι ρυπογόνες βιομηχανίες αυξήθηκαν, οι αρχαιολογικές ζώνες κακοποιήθηκαν, τα σαπιοκάραβα παραμένουν, οι αμμοβολές και τα σλοπ συνεχίζουν να ρυπαίνουν, η υγεία μας συνεχίζει να επιβαρύνεται, η παρανομία ζει και βασιλεύει, οι παράνομοι δεν πληρώνουν, ο ΟΛΠ δεν έφυγε, το ΓΠΣ ξεχάστηκε, οι ζημιές στην πολιτισμική κληρονομιά εντείνονται, οι σκουπιδότοποι καλά κρατούν, οι υποσχέσεις έγιναν κουρελόχαρτα. Τώρα μαθαίνουμε ότι ο ΟΛΠ ετοιμάζει και μόνιμες εγκαταστάσεις σλοπ στην περιοχή μας (http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1167612/olp-prokhryxh-diagonismoy-gia-diaheirish.html).
    Δήμαρχε υπάρχεις??

    Ποιος θα απαντήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/3/14 23:05

    Στις 26-6-12 ο δήμαρχος εισηγείται: (161/2012 ΑΔΑ: Β41ΛΩ1Ε-8Σ9).

    "Ο δήμαρχος προτείνει την πλήρη απομάκρυνση του ΟΛΠ απ' το νησί μας χωρίς διαπραγμάτευση στηρίζοντας απόλυτα την πολιτιστική μας κληρονομιά, τη διατήρηση των αδόμητων ζωνών Α΄ στην περιοχή του αρχαίου λιμένα και τη μεταφορά των ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων το συντομότερο δυνατόν στο Σκαραμαγκά. Σε περίπτωση διαφωνίας με τον Ο.Λ.Π. να προχωρήσει ο Δήμος σε συνεργασία με τους Νομικούς του Συμβούλους σε ενέργειες , όπως είναι η δίωξη του Ο.Λ.Π. για τις καταστροφές που έχει επιφέρει σε βάρος του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος".

    Θα περίμενε κανείς να αρχίσει το ξήλωμα των παράνομων και των βιαστών περιβάλλοντος. Το ακριβώς αντίθετο. Τέλη, φόροι, δικαιώματα, αποκαταστάσεις, απομακρύνσεις, νομικές διεκδικήσεις, στα αζήτητα.
    Κάτι μεσολάβησε και οι αποφάσεις βούλιαξαν στο βούρκο των ναυπηγείων του ΟΛΠ και των μεγάλων συμφερόντων.!! Τι άραγε?
    Απάντησε δήμαρχε.

    Ντημπέητ δε θέλεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/3/14 23:06

    Εισήγηση αντιδημάρχου έργων στο δ.σ. 15/2/2013
    " Ένα μεγάλο μέρος του οικοπέδου του ναυπηγείου Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία, καταλαμβάνει περιοχή χαρακτηρισμένη "αστικό πράσινο ελεύθεροι χώροι" σύμφωνα με τη βεβαίωση χρήσης από το γραφείο πολεοδομίας της Σαλαμίνας".
    Τι έκανε ο δήμαρχος για τις παρανομίες που εντοπίζει ο αντιδήμαρχος και η πολεοδομία Σαλαμίνας??
    Μάλλον πλάτες στον Σπανόπουλο.

    "Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής μετά από σχετική αυτοψία που πραγματοποίησε στο χώρο της δραστηριότητας «Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία» στην Κάτω Πούντα – Δήμου Αμπελακίων στις 13-03-2013, διαπιστώνει τη μη αποτύπωση σειράς κύριων εγκαταστάσεων της δραστηριότητας όπως μηχανουργείο, βαφείο, ξυλουργείο επί της συνημμένης στην (α) σχετική Μελέτης".
    Άλλες παρανομίες και η δημοτική αρχή πιστή στο δόγμα αν δεν παρανομήσεις προκοπή δεν κάνεις.

    Νομικό καθεστώς.
    Προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς.
    ν. 3028/2002 (ΦΕΚ 153 Α΄)
    Άρθρο 15.
    1. Στους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους απαγορεύεται η αλιεία, η αγκυροβολία, η υποβρύχια δραστηριότητα, εκτός εάν έχει χορηγηθεί άδεια του Υπουργό Πολιτισμού η οποία εκδίδεται ύστερα από γνώμη του Συμβουλίου.
    5. Απαγορεύεται η εκτέλεση κάθε μορφής λιμενικού έργου χωρίς προηγούμενη άδεια, που χορηγείται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού μετά από γνώμη του Συμβουλίου. Η άδεια αυτή προηγείται από όλες τις άδειες που αφορούν στην εκτέλεση του έργου και τα στοιχεία της αναγράφονται επί ποινή ακυρότητας στις υπόλοιπες άδειες που απαιτούνται.

    ΥΑ ΥΠΠΟ/ΑΡΧ/Α1/Φ02/54404/3270/17-10-2001 - ΦΕΚ 1459/Β/26-10-2001
    Θεσμοθέτηση Ζώνης Α' απολύτου προστασίας και οριοθέτηση Ζώνης Β' προστασίας στη χερσόνησο Κυνόσουρας Σαλαμίνας Ν. Αττικής.
    Στη Ζώνη Α απαγορεύεται η δόμηση και η οποιαδήποτε αλλοίωση του εδάφους, η λειτουργία ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων, η κατασκευή λιμενικών έργων, καθώς και οποιαδήποτε κατασκευή, για την οποία απαιτείται ή δεν απαιτείται έγκριση της αρμόδιας πολεοδομικής αρχής
    Τα αυθαίρετα κτίσματα εντός αρχαιολογικού χώρου ουδέποτε νομιμοποιούνται, αλλά υποχρεωτικά κατεδαφίζονται.

    Ποιος προστατεύει τους παράνουμους?

    Απάντησε δήμαρχε..
    Μην κρύβεσαι δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/3/14 02:29

    Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19:00μμ ΣΤΙΣ 06/03/2014 ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 07:40

      Τι να μας πει απ την ζωή του ρε φίλε; Όσο τα κονόμαγε δεν μίλαγε για Τσάβες και για σκέψου πόσες φορές τον ξελάσπωσε στα δημοτικά συμβούλια;
      Μη μου πεις πως θα κάνουμε και ήρωα τώρα το ραμολί

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/14 22:00

      Αυτο το ραμολι σας εχει κανει να χασετε τον υπνοσας..
      ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΡΕΜΕΤΕ .
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΙ ΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.......
      ΕΡΧΕΤΑΙ........
      Α..Σ..Τ...Ρ..Α..Κ...Ο...Σ......

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος2/3/14 02:33

    ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΣΙΝΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 07:44

      Δεν θέλει φασίνα θα τον κάνεις και ήρωα,
      Θέλει δυο τρείς "καλές" ερωτήσεις που απ' όσο ξέρω θα του γίνουν και θα γίνει ρόμπα από μόνος του
      Την Πέμπτη ξεφουσκώνει το στορυ Αστράκου, ο έλεγχος των κινήσεων πάει αλλού πλέον
      Η προσπάθεια Σοφρά ξεφούσκωσε γιατί έχασε τον έλεγχο πριν την ώρα του

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/3/14 11:41

      Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΝΩ. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΕ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/3/14 15:47

      Δεν μου λες καλή μου φίλη!

      Τρία χρόνια γαργάρες προς τι στις πράξεις και παραλήψεις του Τσάβες;

      Σαφώς και είναι συνυπεύθυνος σε όλα κι αυτό γιατί ήταν ένας εκ των στενότερων συνεργατών του.

      Τώρα που χάλασε η σούπα μην σου πω η μοιρασιά και σε στεναχωρήσω που δεν το θέλω ξύπνησε και είδε το φως;

      Στον εισαγγελέα πήγε στοιχεία; ΟΧΙ; λόγος;

      Θα μπορούσα να σου εξηγήσω τον λόγο ΟΛΗ η Σαλαμίνα ξέρει πως αύριο θα ναι συγκατηγορούμενος στο ο μη γένοιτο

      Το δράμα του είναι να μπορέσει να πείσει τους συνδετημώνες του μεθαύριο ή μήπως φαντάστηκες πως την μεθαυριανή ευκαιρία θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη ο Τσάβες, κάτσε και να δεις

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/3/14 21:43

      Τι να εκμεταλλευτη ρε συ το τσαβαρακη ειναι πολυ μικρο απεναντι στον ΑΣΤΡΑΚΟ ρε λαμογια,εχει και εχετε χεστοι πανω σας κωλοτουμπες πανικος σας εχει πιασει....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/3/14 21:50

      Τι φασινα ρε φουστανελουδες ναριξετε,θελει παπαρια να το κανετε,εχετε;
      Προλαβενετε ναφυγετε μεχρι την πεμπτη λαμογια που θα λαλιση ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ...ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΑΜΟΓΙΑ...

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος2/3/14 09:28

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ. ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/3/14 11:18

    Καρουσου γιατι δεν πας στο νησι σου να λες και να κανεις ολα αυτα? μηπως γιατι εκει δεν σε παιρνει? αντε κυρα μου ασε μας ησυχους παγαινε εκει που δεν ειναι κουτοι και βρωμιαρηδες οπως εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 11:43

      φοβου τους αγαπησαντες μας πολυ εσχατως............................

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/3/14 11:44

      ΤΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/3/14 12:46

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ?????????? ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΑΖΟΙ,ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 13:31

      Με λενε.....ΠΙΠΗ ??????????????????????????????????????

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/3/14 15:48

    Ρούλα μετά την Πέμπτη ράψε ταγιέρ για την ορκωμοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.