Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Μαρ 2014

Ο εθελοντικός Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα “Φίλων & Θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη”, στην λεωφόρο Αιαντείου, ο εθελοντικός Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, και ταυτόχρονα την γιορτή για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Συλλόγου.
Την πρωτοχρονιάτικη πίττα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Παναγιώτης Μούλτος, παρουσία εκπρόσωπων των αρχών του νησιού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του πολιτικού κόσμου και της εθελοντικής κοινότητας.
Προηγήθηκε η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Ηλία Φρίμα, που αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του Συλλόγου. Στην συνέχεια ο Γραμματέας του Συλλόγου Γιάννης Γαβρίλης, ανέπτυξε αναλυτικά τις δράσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος στους δεκατέσσερις μήνες της έως τώρα ύπαρξης του και αναφέρθηκε στις εκπαιδεύσεις που έχουν ήδη λάβει τα μέλη του Συλλόγου αλλά και σε αυτές που πρόκειται να λάβουν στο άμεσο μέλλον.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Βουδούρης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Πέτρος Παπαθεοχάρης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γρηγόρης Καπετανάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Φουρίκης, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Βασιλείου, η υποψήφιες Δήμαρχοι Ρούλα Νάννου και Δέσποινα Καρούση, ο πρώην Δήμαρχος Θανάσης Μακρής, οι πρώην Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Σαλαμίνας Καίτη Αγγουράκη και Αιαντείου Γιάννης Μπούτσης, πολλοί Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι εν ενεργεία αλλά και υποψήφιοι των επικειμένων εκλογών.
Ακόμη παραβρέθηκαν ο Διοικητής του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά Γιώργος Γερακάρης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαλαμίνας Παναγιώτης Αράπης, η Διοικητής του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας Κατερίνα Τσάλη, οι εκπρόσωποι της ΟΕΕΣΣ Κώστας Κιούσης και Κώστας Κορομυτίδης, οι Πρόεδροι των ναυταθλητικών Ομίλων Βουρκαρίου Γιώργος Γενηκαλιώτης και Γυάλας Πέτρος Μερκούρης, ο τοπικός Έφορος Προσκόπων Σαλαμίνας Γιάννης Αρμενάκης και ο αναπληρωτής Τοπικός Έφορος Σταύρος Κουτσούκος, εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου καθώς και δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου.
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία στην εκδήλωση αντιπροσωπειών από τις άλλες εθελοντικές οργανώσεις του νησιού -και όχι μόνο-, από τον “Όμιλο Φίλων του Δάσους” -κλιμάκιο Σαλαμίνας, το “Εθελοντικό Σώμα Σαλαμίνας Αντιμετώπισης Καταστροφών”, τις εθελοντικές ομάδες των Μεγάρων “Σώμα Έρευνας Διάσωσης” και “Κούρος”, την “ΕΔΟΚ Κορυδαλλού” και τους “Σαμαρείτες” του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/14 10:02

    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΟΦΡΑ - ΑΣΤΡΑΚΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 06/03/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΗΣΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΥΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/14 10:43

      Καλά παρτε πρώτα απόφαση ποιος θα είναι ο δήμαρχος στο ό μη γένοιτο
      και μετά τα ξαναλέμε

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.