Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Μαρ 2014

Φαιδρότητα…

Αυτό που πραγματικά θα μας λείψει από τη σημερινή δημοτική αρχή μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θα απαλλάξουν τον τόπο μας από την παρουσία της, είναι το μέχρι δακρύων γέλιο που προκαλούν οι προσπάθειές της για να παρουσιαστεί το άσπρο μαύρο.
Στο προτελευταίο δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής με τίτλο «Μετά Χριστόν προφήτες», ο κ. Τσαβαρής προσπαθεί, όπως κάθε φορά, να ξεπεράσει τον εαυτό του. Κατηγόρησε μεταξύ άλλων και εμάς για «όψιμο ενδιαφέρον» για το περιβἀλλον και τον αρχαιολογικό χώρο της Σαλαμίνας, και παραθέτει τα έγγραφα που, όπως λέει, αποδεικνύουν τις δικές του ουσιαστικές ενέργειες  (!) και παρεμβάσεις.
Τα… πειστήρια του,  είναι έγγραφα απλής όχλησης, με ημερομηνία Δεκεμβρίου του 2012!  Αν τα διαβάσει κανείς, με τις χλιαρές ψευδοδιαμαρτυρίες κάλυψης των μετέπειτα σχεδίων του (λες και είναι δύσκολο να δει κανείς τις σκοπιμότητες,  το  ύφος και την… αποτελεσματικότητα των ενεργειών του), με αναφορές σε… δημοσιεύματα και τα λοιπά, γελά με την επικοινωνιακή του προσπάθεια.
Λέει ο κ. Τσαβαρής και πολλά άλλα ηχηρά και… δοξαστικά για την… εξοχότητά του, περιμένοντας από τους Σαλαμίνιους να τον πιστέψουν(!). Ξέχασε βέβαια να μιλήσει για τη σύμπλευσή του με τα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα … αυτό έλειπε άλλωστε!
Και ερχόμαστε στο τελευταίο δελτίο τύπου, που εξεδόθη «προς άρση κάθε παρερμηνείας». Εκεί, παρερμηνεύοντας ο ίδιος την ίδια τη λέξη «ενημέρωση» και φέρνοντάς την δίπλα στις λέξεις «χυδαία προπαγάνδα», αφ’ ενός προσπαθεί να πείσει ότι η θέση του θέματος προς συζήτηση ήταν προϊόν απαραίτητης τυπικής διαδικασίας, αφ’ ετέρου δε, «άδειασε» τον εκπρόσωπο της Ναυπηγικής εταιρείας των Αφων Σπανόπουλου, λέγοντας ότι  δεν είχαν προσκληθεί από τη δημοτική αρχή!  Και το τελευταίο, παρ’ όλο που ο ίδιος ο εκπρόσωπος δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι ήρθε προσκεκλημένος και όχι από μόνος του! Εκεί δε που ξεπερνά και πάλι τον εαυτό του, είναι ότι επισυνάπτει τα ίδια έγγραφα με το προηγούμενο δελτίο τύπου του, προκειμένου να αποδείξει τις μεγάλες προσπάθειες της… δημοτικής του αρχής!
Δεν φτάνει δηλαδή το γεγονός,  ότι ο σημερινός δήμαρχος έχει θερμά αγκαλιάσει κάθε είδους επιχειρηματικό συμφέρον (τον ΟΛΠ, τον ΔΕΣΦΑ, την ΕΥΔΑΠ, το Λατομείο Αγγέλου, το Ναυπηγείο Σπανόπουλου), θρασύτατα έρχεται σήμερα να παραστήσει εαυτόν ως υπερασπιστή των συμφερόντων της Σαλαμίνας και εναντιωνόμενο στους εποφθαλμιούντες και παρανομούντες!
Το ότι ο σημερινός δήμαρχος υποτιμά τη νοημοσύνη των Σαλαμινίων, είναι ήδη γνωστό: αν μη τι άλλο, το απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας σε όλη τη δημαρχιακή του θητεία. Φαίνεται, όμως, ότι πλέον θεωρεί τους Σαλαμίνιους κλινικώς ηλιθίους!  Και έτσι καταλήγει σε δελτία τύπου και ανακοινώσεις άφθαστου θράσους αλλά και ανείπωτης φαιδρότητας…
Αν μη τι άλλο μας χαρίζει άφθονο γέλιο η όλη του προσπάθεια. Ελπίζουμε μόνο, επειδή αναφέρεται σε «μετά Χριστόν προφήτες», να μην εξομοιώνει εαυτόν με τον Ιησού Χριστό – είναι ικανός ακόμα και γι’  αυτό…

51 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/3/14 07:33

    Εσύ τι έκανες για όλα αυτά 4 χρόνια δήμαρχος;

    Άσε μας ρε Σπύρο... θλίψη μου φέρνεις πια, όχι γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/14 20:47

      Πιπη εχεις καταντησει γραφικος πια εσυ μαζι με τον συνεργατη σου και τον αλλον του Τσαβες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/3/14 07:44

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΤΖΑΒΑΡΗ 'Η ΜΗΝΑ ΝΑΝΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/14 09:44

      ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ DON-CORLEONE ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΠΙΘΑΜΙ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΙ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/3/14 07:50

    ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/14 07:52

      Στο κάτω-κάτω ο Μηνάς αν δεν γίνει σωστή δουλειά θα ρίξει και κανένα χαστούκι σε όποιον δε συμορφώνεται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/14 20:45

      ρουλιτσα για ποιαν χτυπαει η καμπανα???

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/14 08:30

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΠΑΙΖΕ ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΣΤΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ, ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΤΙ ΜΩΧΑΜΕΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΝΟΣ .Κ24/3/14 10:45

    ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ .ΑΝΤΕ ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν με νοιαζει ποιος θα βγει ,το μονο που θελω ειναι να πανε φυλακη ολα τα λαμογια τυπου ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ - ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ Κ.Λ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ24/3/14 10:51

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ - ΚΑΠΟΙΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ..ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.

      Διαγραφή
    3. ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ.Τ24/3/14 10:56

      Τιποτα Μαρια ...απλα εχει παρει μιζες μονο για τον εαυτο του πανω απο 1.000.000 ενα μυριο ,γνωστο καταστημα αγορας χρυσου στην σαλαμινα αποκαλυψε πως ο σταμπουλης μετετρεψε 1.000.000 ευρω σε πλακες χρυσου . (πανεξυπνο ) δεν μπορει να αποδειξη κανεις τιποτα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/3/14 11:11

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ,Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΧΘΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ Ο ΔΕΣΦΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΛΕΥΕΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΙΠΗΣ,Η ΡΟΥΛΑ.ΚΛΠ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΗΓΕΤΗΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 18/5/2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/14 13:39

      Ποιος αγωνίζεται για τα συμφέροντα της Σαλαμίνας και ποιος για την τσέπη του?
      Αγγέλου, ΟΛΠ, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΔΑΠ, Σπανόπουλος, ναυπηγεια, φεριμποτ, ιχθυοτροφεία.
      Το μεγάλο κεφάλαιο και τα μεγάλα συμφέροντα πάνε με τον Τσαβαρή.
      Ο λαός της Σαλαμίνας πάει με τους τίμιους που αγωνίζονται για το καλό του και το καλό του τόπου τους..

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/3/14 11:27

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ Ή ΔΩΡΑ ΤΣΑΒΑΡΗ ? (η Βούλα αποτελεί παρελθόν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/14 12:22

      Με καποιους σαν και σενα η ΡΟΥΛΑ τις πηρε τις εκλογες με ..85%%%%%%.....
      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ????????????????????????????????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/14 14:01

      Το επίπεδο του 07:44 που λέει ΤΣΑΒΑΡΗ Ή ΜΗΝΑ ΝΑΝΝΟ δεν σε ενοχλεί, ε;
      Δεν ντρεπώσαστε λιγάκι, αλητάμπουρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/3/14 12:26

    Ρε..παιδια .γραφτε κατι για το ΣΠΥΡΟ....Η ΑΦΡΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕ......ΕΛΕΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/3/14 14:08

    Φαίνεται η διαφορά ήθους, θέλησης, δουλειάς, μαχητικότητας και εντιμότητας μεταξύ Νάννου και Τσαβαρή. Η Νάννου τρέχει και ασχολείται με τα προβλήματα του νησιού, και ο Τσαβαρής τρέχει στον νταμαρά να προμηθευτεί ....λάσπη.
    Η κα Νάννου είναι ότι καλύτερο έχει το νησί αυτή την στιγμή και να είναι καλά που τόσα χρόνια προσφέρει χρόνο, κούραση και χρήμα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του νησιού και δεν τα σκορπά προεκλογικά για να εξαπατήσει τον Σαλαμίνιο ψηφοφόρο.
    Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τον δικτάτορα μαθουσάλα και να περάσει ο δήμος σε καθαρά χέρια. Η Σαλαμίνα αξίζει μια καλλίτερη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 12:55

      Ναι..φαινεται(;;;;;;;;;;;;;;;;;),,.....τρεχει(;;;;) και πλενει τα χερια της καθε μερα.......κι ολα αυτα γιατι ρεεεεεεεεεεεε...για το νησι.......κι ολοι οσοι ειναι μαζι της....ολοι οι αλλοι ειναι λαμιγια και συμφεροντολογοι.....Αντε ολοι μαζι..."""ποτε θα κανει ξαστερια ........Κατω ο Δημοδικτατορας.....

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος24/3/14 14:28

    Ο Τσαβαρης σαν δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να κατεβει στις εκλογες.
    1/ Γιατι ετσι συνιθηζεται
    2/ Για να μην πεσει αμαχητί.
    3/ Γιατι ποτε δεν ξερεισ τι μπορει να γινει
    4/ γιατι αν μεινει στο παιχνιδι θα εχει αμυνες για το κυνηγι των δικαστηρίων που τον τονπεριμενουν
    Κατά τα αλλα ξερει και αυτος ότι εχει χασει.
    Οσον αφορα τους υποψηφιους συμβουλους του παραμενουν οι περισσοτεροι γιατι εινα "Εγκλοβισμενοι" από αυτόν, αλλιως θα ειχαν φυγει από καιρο. (εμπιστευτικα σε πολύ φιλουσ τους το λενε οι ιδιοι).
    Οποιος κυκλοφορει στην Σαλαμινα βλεπει και ακουει καθαρα το ρευμα που εχει η Ναννου.
    Είναι το ρευμα που ειχε και ο Τσαβαρης στις προηγούμενες εκλογες.
    Όλα τοτε φωναζαν πωσ θα εβγαινε εστω και αν κατεβαινε με τα μπαζα.
    Οι περισσοτεροι συμβουλοι που τον στηριζαν τοτε του εχουν φυγει γιατι τους αφησε εκτος "Αυλης".
    Ο Τραυλος που είναι εμπειρος επιχειρηματιας ειδε το ρευμα της Ναννου και εφυγε νωρις για να μην ξοδεψει τσαμπα χρημα.
    Ο Σοφρας εμεινε γιατι ο συνδιασμος του πηρε ανασα ζωης από την συμμετοχη του Αστρακου.
    Ο κοσμος δεν αγαπησε ξαφνικα την Ναννου απλως εχει βαρεθεί τους παλιους και αποτυχημένους και θα ψηφισει κατι που δεν εχει δοκιμαστεί.
    Αλλωστε τις τελευταιες 2 εκλογικες αναμετρήσεις ο Δηναρχος που βγαινει ψηφίζεται από τους ψηφους των δυσαρεστημένων και του τριτου υποψηφιου δημαρχου της πρωτης κυριακης.
    Ηθελα ναξερα δεν τα βλέπετε όλα αυτά και καθεστε και κανετε κοκορομαχίες.
    Νομιζετε εσεις που σφαζεστε στα blogs θα σας θυμαται κανεις μετα τις εκλογες ή θα σας ταίσει κανενας δήμαρχος.
    Και για να μην εχετε αποριες για μενα , Ναννου θα ψηφισω όχι γιατι την εχω τιποτα ή της δινω λευκη επιταγή (Ολοι εξετασεις θα δωσουν) αλλα μηπως και θελησει να κανει κατι διαφορετικο. (και βλέπουμε).
    Τι να ψηφισεις ?
    Τον Τσαβαρη που Πηρε στον Συνδιασμο του έναν Παπασαβα που στις προηγούμενες επαιρνε τηλεφωνα και εκανε αγωνα υπερ του Σοφρα όταν δεν βγηκα στην πρωτη κυριακη.
    Να ετσι ξευτιλίζονται βλεπε Παπασαβας - Δερτουζος-Κουτσουκος κ.α. αλλα φαινεται ότι είναι ιδιον της Σαλαμίνας "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ".
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ, ΝΑΝΝΟΥ, ΚΑΡΟΥΣΗ, ΚΚΕ, ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΠΒΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΛ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
    Απάντησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/3/14 14:46

    ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΡΟ, ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ, ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ, ΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΟΝ ΑΡΠΑΧΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΛΕΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΠΩΣ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΙΖΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΓΩ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝΑ ΤΙΣ ΜΑ@@@@ΕΣ, ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥΛΕΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/14 17:49

      ΜΗΝΑΡΟΥΛΟΠΙΠΟΑΣΤΡΑΚΑΡΟΥΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ? ΒΓΑΛΤΕ ΜΩΡΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΜΙΧΑΛΑΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΗΝΑΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ Κ ΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/14 20:08

      KAI OI BOYLEYTES MAS KALA PAIDIA HTAN KAI DEN EIXAN BLAPSEI KANENAN.TO MNHMONIO TO PSIFISAN OMOS KAI MAS PRODOSAN KAI MAS AFTOKTONISAN GIA TON MINIATIKO TOUS

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/3/14 20:42

      καλα παιδια οι βουλευτες?καλος μα@α@ας εισαι που πιστευεις τετοια πραγματα. καλοι οι βουλευτες θα ξερασω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/3/14 21:59

      HTAN HTAN

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/3/14 15:50

    Ο Τσαβαρής με τα μεγάλα συμφέροντα, τα αρπακτικά και τους διαπλεκόμενους.
    Αγγέλου, ΟΛΠ, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΔΑΠ, Σπανόπουλος, ναυπηγεια, ιχθυοτροφεία, φεριμποτ.
    Κέντα, φουλ, της απάτης και της αρπαχτής..
    Έξω ρεεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/14 15:52

      Για ρωτήστε την κυρία Ρούλα 2003-2006 όταν το χρήμα στην Ελλάδα έρεε άφθονο και μίζες έπαιρναν ακόμα και οι κλητήρες, αν ήρθε σε σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα του τόπου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/3/14 00:10

      Φίλε, το άσπρο μαύρο δε γίνεται. Η ρούλα δεν έκανε ποτέ μαύρες συναλλαγές, κανείς δεν έχει κάτι εναντίον της, γιαυτό έχετε σκυλιάσει. Ξυδάκι να σας περάσει.
      Ο απατεώνας είναι υπηρέτης των μεγάλων συμφερόντων, αυτός κάνει το δικηγόρο και τον τσιλιαδόρο τους, αυτός χαρίζει εκατομμύρια, αυτός κάνει τα στραβά μάτια στα εγκλήματά τους. Όλη η Σαλαμίνα βουίζει, με τους βρωμιάρηδες και τα λαμόγια. Εσύ πήγαινε να κοιτάξεις τα μάτια και τα αυτιά σου. Κάνε και κανένα εγκεφαλογράφημα καλού κακού..
      Ρούφα λίγο νταμαρόλαδο και άντε για ύπνο..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/3/14 13:20

      ΓΕΛΟΙΟΥΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ,ΥΒΡΙΣΤΕΣ ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ''ΥΜΝΗΤΕΣ"" ΤΗΣ ..ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ....ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ.....ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.......ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ......

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος24/3/14 16:53

    τι κανουν οι πιδιχτουλιδες του συνδιασμου σου κ.Ναννου ;Ειδικα ο Γ...... εχει πολυ περαση.Γιαυτο βουλωστε το για τους αλλους συνδιασμους.Θα βγουν ολλα στην φορα. τετα τετα τετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/3/14 16:54

    Εδώ για πρώτη φορά στο νησί έχουμε μια μάχη ανάμεσα σε ένα δήμαρχο που τον στηρίζουν οι μεγαλοεργολάβοι, τα ιχθυοτροφέια, ο σπανόπουλος, ο αγγέλου, οι φερρυμποτατζήδες και όλα τα λαμόγια πολιτικάντηδες και σε μια υποψήφια δήμαρχο που την στηρίζει ο κόσμος της Σαλαμίνας.

    Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στην διαπλοκή και την εντιμότητα.
    Ανάμεσα στην λαμογιά και την αξιοκρατεία.
    Ανάμεσα στα ψέματα και την αλήθεια.
    Ανάμεσα στο μίσος και στην αγάπη για τον τόπο μας.
    Ανάμεσα στα συμφέροντα της τσέπης τους και τα συμφέροντα της Σαλαμίνας.

    Γι' αυτό Μαυρίζω τσαβαρή και ψηφίζω ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 12:47

      Μη ....μας ..το λες.....................?????????????????????????????????????????

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος24/3/14 16:57

    ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/3/14 17:01

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/3/14 23:07

    ΑΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΜΟΥ@Ι ΞΥΝΟ ΓΑ@@@Ι, ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΤΗ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΔΥΟΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΣΩ ΜΕΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ; ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΞΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΛΟΥΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 12:45

      ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος25/3/14 09:05

    23.07 ειναι δικαιωμα σου εαν δεν σε πειθει ο μιχαλαρος με τα επιχειρηματα του να μην τον ψηφισεις αλλα ειναι απαραδεκτο να τον βριζεις εσυ και οι ομοιοι σου επειδη δεν ηρθε με τον συνδυασμο σας γιατι ειμαι σιγουρος αν ηταν μαζι σας τωρα αλλα θα λεγατε και θα γραφατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 09:54

      Ο μιχάλαρος και κάθε μιχάλαρος να απαντήσει στα οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα του Τσαβαρή.
      Όσο δεν απαντάει είναι συνένοχος με οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα σε βάρος της Σαλαμίνας.
      Ρίχνει νερό στο μύλο αυτών που καταστρέφουν και ξεπουλάνε τη Σαλαμίνα.

      Τα οικονομικά εγκλήματα του Τσαβαρή.
      - Χάρισε στην ΕΥΔΑΠ για είκοσι χρόνια το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης αξίας εβδομήντα εκατομμυρίων ευρώ.
      - Δεν εισέπραξε από το λατομείο Αγγέλου ούτε ένα ευρώ από τα εκατομμύρια που χρωστάει.
      - Δεν εισέπραξε από τη ΔΕΣΦΑ τέλη και δικαιώματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
      - Δεν εισέπραξε από τα ναυπηγεία, τις ρυπογόνες δραστηριότητες και τον ΟΛΠ τέλη ρύπανσης αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
      - Δεν εισέπραξε από όσους κάνουν χρήση δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων, τέλη και δικαιώματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
      - Δεν διεκδίκησε αποζημιώσεις για την καταστροφή του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος όπως αποφάσισε το δ/σ.
      - Χάρισε καντίνες, παραλίες και κοινόχρηστους χώρους σε ημέτερους.
      - Ξόδεψε ενάμισι εκατομμύριο για επισκευές αυτοκινήτων ενώ αγόραζε δεκαπέντε ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα.
      - Μας φέσωσε με 4,5 εκατομμύρια νέα δάνεια και επιμήκυνε τα παλιά μέχρι το 2034.
      - Έχασε 2,6 εκατομμύρια από την κατασκευή του σχολείου Σεληνίων, επιμένοντας να αγοράσει το οικόπεδο φίλου του.
      - Πήγε να μας φορτώσει την αμαρτωλή συμπληρωματική αποχέτευση που απορρίφθηκε τρεις φορές σαν σκάνδαλο.
      - Έστησε βιομηχανία πλαστών βεβαιώσεων σε αλλοδαπούς με τεράστιες μίζες. Κανείς δεν έμαθε τον υπεύθυνο.
      - Κανείς δεν ξέρει τι έγιναν τα εκατομμύρια από τις εισπράξεις του δημοτικού δικτύου ύδρευσης.
      - Κανείς δεν ξέρει τι έγιναν τα εκατομμύρια από τις εντάξεις στο σχέδιο.
      - Κανείς δεν ξέρει σε ποιους κωδικούς μπήκαν τα εκατομμύρια των ανταποδοτικών και πώς χρησιμοποιήθηκαν.
      - Έδωσε έργα με απ' ευθείας αναθέσεις αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
      - Έδωσε έργα με φωτογραφικές διατάξεις σε ένα μόνο διαγωνιζόμενο.
      - Έκανε προμήθειες με απ' ευθείας αναθέσεις και έκπτωση 0,1%.
      - Έκανε συναλλαγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς παραστατικά.
      - Παραιτήθηκε από ένδικα μέσα χωρίς σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας.
      - Πλήρωσε τον Αγγέλου ενώ χρωστάει εκατομμύρια.
      - Δεν τον υποχρέωσε να κάνει αποκατάσταση σύμφωνα με το νόμο.
      - Τον άφησε να κλέβει εκατοντάδες νταλίκες κατασχεμένα λατομικά υλικά, ενώ μπορούσε να τα δεσμεύσει για τις ανάγκες του δήμου.
      - Πήγε να ξεπουλήσει την Τούρλα με πρόσχημα την αποκατάσταση.
      - Τον κατηγορούν για μαϊμού έργα και μαϊμού τιμολόγια.
      - Φιγουράρει στις λίστες του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και μπαινοβγαίνει το ΣΔΟΕ στα γραφεία του.
      - Θεωρεί τα οικονομικά του δήμου απόρρητα και δεν δίνει έγγραφα ούτε με εισαγγελική παραγγελία.
      - Δεν έχει δημοσιεύσει ούτε ένα ένταλμα πληρωμής.
      - Δεν εισέπραξε λατομικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί υπέρ του δήμου.
      - Δεν βεβαίωσε τέλη και δικαιώματα εκατομμυρίων με αποτέλεσμα να παραγραφούν.
      - Μετέτρεψε επενδυτικές δαπάνες σε λειτουργικές για να ταΐσει το μινώταυρο της ευνοιοκρατίας και της σπατάλης.
      - Ξόδεψε μεγάλα ποσά σε ξένη εταιρία για ψεκασμούς ενώ έχει επαρκή υπηρεσία πρασίνου.
      - Ξόδεψε μεγάλα ποσά για φιέστες και προσωπική προβολή.
      - Πληρώνει αδρά ειδικούς συμβούλους χωρίς να έχουν πατήσει σε δημοτικό συμβούλιο.

      Ας απαντήσει ο Μιχάλαρος και κάθε Μιχάλαρος και μετά ας κάνει ό,τι θέλει.
      Όσο δεν απαντάνε είναι συνένοχοι και υπόλογοι..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/3/14 10:03

      http://youtu.be/6EikY_pgit0

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος25/3/14 10:43

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ; ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ; ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΝΑΥΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΑΥΤΕΣ; ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 12:41

      Τουλαχιστον ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ απ"το ΠΙΠΗ και ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/3/14 12:43

      Σας εχει ΤΣΟΥΞΕΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος25/3/14 11:15

    ΚΟΝΤΟΠΙΠΟΤΕΤΖΗ επειδη σβηνεις τα σχολια απο το μπλοκ σου, αυτα που ειναι υπερ του τσαβες, θα σου γραφω πλεον απο το SALAMIS NEWS γιατι τουλαχιστον μεχρι τωρα αν και ειναι με τον ΣΟΦΡΑ δεν σβηνει τα αντιθετα με αυτον σχολια. Θα με διαβαζεις πλεον απο εδω εσυ και η χα@η@ο@ωλα γυναικα σου.Σημειωσε επισης οτι ολα τα σχολια που σβηνεις τα αποθηκευω και μετα τις εκλογες θα τα δημοσιευσω ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 12:40

      Το κανει και σε μενα ...φιλε...ο πληρωμενος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ....
      Μνημονιο,ξεμνημονιο, ηΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΕΕΕΕΕ..ΣΥΖΥΓΕ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος25/3/14 11:50

    ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ. ΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 13:19

      ΓΕΛΟΙΟΥΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ,ΥΒΡΙΣΤΕΣ ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ''ΥΜΝΗΤΕΣ"" ΤΗΣ ..ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ....ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ.....ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.......ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ......

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος25/3/14 13:00

    Απίστευτο και όμως αληθινό: Όποιος πάρει τον ΟΛΠ, που, όπως αποκάλυψε το «Π» την περασμένη Κυριακή, δεν θα πάρει μόνο το εμπορικό κομμάτι αλλά και το ιδιοκτησιακό, δηλαδή θα έχει στην κατοχή του και όλους τους χώρους που ανήκουν σήμερα στην εταιρεία, θα πάρει και την Κυνοσούρα, δηλαδή τον χώρο που υπάρχουν όλα τα ευρήματα από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, και εκεί βρίσκεται ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων!
    Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γ. Τσαβαρής, μιλώντας την περασμένη Κυριακή
    στο Δημοτικό Κανάλι 1, ο δήμος έχει ζητήσει φορτικά εδώ και δύο χρόνια να του παραχωρηθεί ο χώρος για να διασωθεί και ενώ ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γ. Ανωμερίτης έχει αποδεχθεί την πρόταση, το ΤΑΙΠΕΔ αρνείται πεισματικά και αποκλείει κάθε συζήτηση. Άρνηση πίσω από την οποία βρίσκεται η παραχώρηση στους Κινέζους μαζί με τον ΟΛΠ και τον χώρο που το 2020 θα απασχολήσει όλη την ανθρωπότητα γιατί θα γιορταστούν τα 2.500 χρόνια από την ιστορική ναυμαχία της Σαλαμίνας.
    Τόσο η τοπική αυτοδιοίκηση όσο και οι φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν το αυτονόητο: Να μη θεωρούνται εμπορεύσιμοι οι αρχαιολογικοί χώροι του ΟΛΠ και να αποδοθούν άμεσα στον Δήμο Σαλαμίνας. Αρκετά ρεζίλι είχε γίνει η χώρα όταν ο Τύμβος ήταν θαμμένος μέσα σε τόνους σκραπ και αρκετά είναι τα αρνητικά σχόλια επειδή ο τάφος του Θεμιστοκλή βρίσκεται μέσα σε ιδιωτικό (ναυπηγείο) χώρο στην ίδια περιοχή.

    Το θέμα θα πάρει διαστάσεις μια και ο Δήμος Σαλαμίνας θα το αναδείξει όσο μπορεί, ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Μέχρι πότε σ’ αυτόν τον τόπο θα προσπαθούμε για τα αυτονόητα που οφείλει το κράτος μας να κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 13:02

      Αυτα γραφονται σημερα....Αντε ΑΣΤΡΑΚΟΡΟΥΛΟΠΙΠΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ...ΑΡΧΙΣΤΕ......Ανικανοι.ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/3/14 13:24

      Ο Τσαβαρής και ο Ανωμερίτης μας δουλεύουν άγρια. Μας υπόσχονται την Κυνόσουρα ενώ έχει ψηφιστεί φεκ που την απαλλοτριώνει και την μετατρέπει σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.
      Ποιους κοροϊδεύεουν Ανωμερίτης και Τσαβαρής.??
      Συνεταιράκια της απάτης.
      Γιατί ο Τσαβαρής δεν εφαρμόζει το νόμο περί αρχαιολογίας, να τους πετάξει όλους έξω από την αδόμητη ζώνη?
      Γιατί δεν επιβάλλει πρόστιμα στους ρυπαίνοντες και καταστρέφοντες το περιβάλλον όπως αποφάσισε το δ/σ?
      Γιατί δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του δ/σ για απομάκρυνση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων?
      Γιατί δεν ελέγχει τις πολεοδομικές, λιμενικές και αρχαιολογικές άδειες που δεν έχουν και να τους κλείσει αμέσως?
      Γιατί δεν φρόντισε να αλλάξει το ΓΠΣ και οι χρήσεις γης ώστε να φύγουν μια για πάντα απ' τη Σαλαμίνα?

      Ποιους κοροϊδεύουν οι απατεώνες??

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.