Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαρ 2014

Ο Σύλλογος ΚΡΗΤΩΝ Σαλαμίνας “Η ΜΕΓΑΛΩΝΗΣΟΣ” οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

 
*  Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 στις 5:30 το απόγευμα ενημέρωση κοινού στο Δημαρχιακό μέγαρο στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη και..
*  Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στις 4:00 το απόγευμα  θα γίνει η εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του συλλόγου επί της Λ. Σαλαμίνος 270
Η εθελοντική αιμοδοσία, είναι υπέρτατο δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας.
Τηλέφωνα συλλόγου: 210 4640 456 – κιν. 6972 641 609

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/14 10:50

    Να μας πει η Νάννου τι έκανε για το περιβάλλον και τους αρχαιολογικούς ως πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου 2003-2006 και να αφήσει τις ψευτομαγκιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/14 12:14

      Με την αντίδραση που είχε από το Δήμαρχο Λαλάκη τι ήθελες να έκανε;Ότι μπορούσε έκανε.Εφαγε τρικλοποδιές,όπως γίνεται τώρα από τον Λαλάκη(Βλέπε συνδυασμό ΤΣΑΒΑΡΗ- Καλογιάννης,Καρνέση και ανηψιός Γιώργος Αγαπίου στο παιχνίδι προκειμένου να μη βγει Δήμαρχος η Ρούλα).Αλλά ο κόσμος είναι υποψιασμένος και ενημερωμένος,για αυτό θα κάνει αυτό που πρέπει.Θα στείλει τα αναστημένα λαμογιοφαντάσματα στο σπίτι τους.
      Κι ας βγαίνει η Χίλαρι και λέει ότι με τους κολλητους του Λαλάκη που έχει βάλει στο συνδυασμό θα γλυτώσει ο Λαλάκης το κακούργημα της αποχέτευσης, αφού ο Δήμαρχος ΔΕΝ θα παραστεί ως πολιτική αγωγή για να υποστηρίξει τα συμφέροντα του Δήμου αν βγει Δήμαρχος ξανά ο Τσαβαρής! Μετά από αυτά ξέρετε τι πρέπει να ψηφίσετε!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/14 16:09

      Ο Τσαβαρής κρύβεται πίσω απ' τα φουστάνια της Νάννου δείχνοντας τη "μαγκιά" του..
      Ποιος σε εμπόδισε κύριε Τσαβαρή όσο ήσουν στην αντιπολίτευση να στείλεις εκατό επιστολές, να προκαλέσεις εκατό θέματα στο δ/σ και να ξεσηκώσεις τον κόσμο όπως έκανες με το θέατρο των φορτηγών του Αγγέλου??
      Γιατί προσπαθείς κύριε Τσαβαρή να κρύψεις τις βαρύτατες ευθύνες σου σαν δήμαρχος κάνοντας πλάτες στο Σπανόπουλο, τον ΟΛΠ και τον κάθε παράνομο που λυμαίνεται την περιοχή μας?
      Γιατί δεν εφάρμοσες τις αποφάσεις των δ/σ για απομάκρυνση των ναυπηγείων, του ΟΛΠ και των ρυπογόνων δραστηριοτήτων?(ομόφωνη απόφαση 161/2012 ΑΔΑ: Β41ΛΩ1Ε-8Σ9). Τι έγινε και το "ξέχασες"??
      Γιατί δεν κινήθηκες νομικά εναντίον τους για τις καταστροφές που έχουν επιφέρει στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον όπως έλεγε η απόφαση? Τι μεσολάβησε και το "ξέχασες"?
      Γιατί δεν εφάρμοσες τις αποφάσεις για επιβολή τελών ρύπανσης σε ναυπηγεία, μηχανουργεία, ΟΛΠ, κλπ. που καταστρέφουν την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά? (99/2011 ΑΔΑ: 4ΑΗΟΩ1Ε-Ι) Τι μεσολάβησε και το "ξέχασες"??
      Γιατί μας παραμύθιασες ότι ο ΟΛΠ φεύγει από την Κυνοσούρα ενώ μαθαίνουμε ότι την προετοιμάζει για ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη? Γιατί μας κοίμιζες?
      Γιατί κάνεις τα στραβά μάτια στο Σπανόπουλο που έχει επεκταθεί σε χώρο χαρακτηρισμένο αστικό πράσινο-ελεύθεροι χώροι? Τι σε εμπόδισε να εφαρμόσεις το νόμο?
      Γιατί δεν ελέγχεις τις πολεοδομικές, λιμενικές και αρχαιολογικές άδειες που δεν υπάρχουν για τις κατασκευές, τα μπαζώματα, τις προβλήτες και τα λιμενικά έργα?
      Γιατί δεν προστατεύεις την αδόμητη ζώνη από τους παρείσακτους, κάνοντας χρήση του αρχαιολογικού νόμου?
      Γιατί δεν συμμετέχεις στην κοινή προσπάθεια που κάνει η Σαλαμίνα για το διώξιμο του Σπανόπουλου της ρύπανσης και της μόλυνσης??

      Τι συμφέροντα εξυπηρετείς κύριε Τσαβαρή??
      Απάντησε, μην κρύβεσαι πίσω απ' τα φουστάνια της Νάννου κύριε Τσαβαρή..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/14 11:02

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΕΣΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ? ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΥΝΑ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΠΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ!!!!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙΕΧΟΥΝ ΜΙΝΙΣΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ? ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΟΥΤΣ ΤΥΠΟΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ,ΜΑΚΡΗ,ΝΙΚΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΣΕΚ ΓΚΜΟΧ, ΑΛΕΦΑΝΤΟ, ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑ!!!!!? ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΒΕΡ,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/14 11:43

      Εσένα, να σε πάρουμε την Πρωτοχρονιά να μας σπάσεις το ρόδι και να μας κάνεις ποδαρικό ρε Μητσοτάκη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/14 11:50

      Τι εγινε ο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΡΟΥΛΟΠΙΠΗΔΕΣ του κοψατε το ΕΠΙΔΟΜΑ; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/3/14 12:18

      Μπράβο ρε παιδί του μεγάλου Διοικητή.Αξιος ο μισθός σου κι ας λες ότι δεν πληρώνεσαι και είσαι εθελοντής!
      Έτσι θα έχεις δουλειά άλλη μια πενταετία ενώ τα δικά μας τα παιδιά είναι και θα είναι για τα επόμενα 5 χρόνια άνεργα και ανασφάλιστα να τα ταϊζουμε εμείς οι γονείς και να έχουνε πάθει κατάθλιψη από την ανεργία.Ναι ρε μεγάλε τον πατέρα σου θα ψηφίσουμε για να χεις εσύ δουλειά και η νύφη της Δάφνης της Καρνέση που δεν έχει τελειώσει το Δημοτικό και κάνει τη γραμματέα της Τινας!!! ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/3/14 12:21

      Ενώ θα προτιμούσες για παράδειγμα να είναι δύο τα άνεργα, ανασφάλιστα και φτωχά παιδιά με κατάθλιψη στη Σαλαμίνα ας πούμε; Ή πολύ καλύτερα θα προτιμούσες να είναι το παιδί του Μιχάλαρου με κατάθλιψη αντί για το δικό σου... Ούτε μισό δράμι μυαλό δεν έχετε;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/3/14 12:22

      ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ....

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/3/14 19:55

      12.18 ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΛΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/14 12:30

    12:18 ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΠΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΙΟ ΣΟΥ ,ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟΤΟΥ ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/14 14:02

    Αφού ρε Γιαννάκη σου αρέσει τόσο η προβολή στα κανάλια να ξέρεις ένα είναι το σίγουρο.Όταν σε μαζέψουν από το πόρισμα του σδοε θα σε δείχνει συνεχεία και για καιρό αλλά με χειροπέδες να πηγαίνεις από ανακριτή εισαγγελέα…. εκεί να δεις δημοσιότητα κλεφταρά που δίχασες και διέλυσες το νησί μας.Α και να μην ξεχάσω και τους υπόλοιπους τις συμμορίας τη κρητικιά και τον παρτουζο που μαζί θα περάσετε χέρι χέρι τη Σκουζέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/14 14:14

    ΡΕ ΜΑΝΑΡΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ SIDE ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/14 21:11

    Όπως ο κ.Μιχάλαρος που κοροιδεύει τον κόσμο της Σαλαμίνας ζητώντας ψήφο ενώ γνωρίζει ότι είναι παράνομη η υποψηφιότητά του.
    ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ όπως ήταν και η κα. Λούλα Καραγιάννη.

    Λαέ της Σαλαμίνας μέχρι και την τελευταία ώρα σε κοροιδεύουν ασύστολα.
    ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/14 23:19

      "Ερώτηση: Αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων που αποστρατεύθηκε το 2013 επιθυμεί να συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 18ης Μαϊου 2014 σε Δήμο όπου στα διοικητικά όρια αυτού, είχε υπηρετήσει ως διοικητής μονάδος μέχρι τον Ιούλιο του 2012. Ερωτάται, κατά πόσο υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας σύμφωνα με την παρ.7 άρθρ.14 ν.3852/2010 όπως αυτός ισχύει.

      Όπως έχουμε ήδη απαντήσει δεν υπάρχει κανένα κώλυμα εκλογιμότητας για τον συγκεκριμένο απόστρατο

      Απαντήθηκε από: Κώστας Μαμέλης- δικηγόρος"

      Το ακριβές link είναι http://www.eklogika.gr/faqs/politics/461

      Άρα δεν υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/14 22:30

    Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣΑΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ. Ο ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/3/14 20:29

    Θα φατε τοσο μαυρο τζαμπαροσκυλα που θα θελετε ενα τονο ακουαφορτε να ξεμαυρισετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.