Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Μαρ 2014

«Ναι στους bloggers, όχι στην υποκρισία»

Αναμνήσεις από το παρελθόν μας έφερε για άλλη μια φορά, ο σημερινός Δήμαρχος κ. Τσαβαρής, με τις συνεχείς αποστροφές στις οποίες, συχνά πια, καταφεύγει περί «ανώνυμων διαχειριστών» και «ανώνυμων σχολιαστών». Στην «ηρωϊκή» του εκείνη περίοδο, όταν ακόμα κανείς δεν είχε καταλάβει το ποιος ακριβώς ήταν ο υποψήφιος τότε Δήμαρχος κ. Τσαβαρής, συχνά χρησιμοποιούσε «φήμες» και «πληροφορίες» που αναγράφονταν σε κάτι σχετικά πρόσφατο, τότε, για την Σαλαμίνα: Τα περίφημα blogs. Φυσικά, χωρίς να υιοθετεί «άκριτα» τις πληροφορίες, τον θυμόμαστε όλοι να χρησιμοποιεί κάποια περίεργα σχόλια σε αναρτήσεις σε blogs, προκειμένου να ασκήσει… αντιπολίτευση στον τότε Δήμαρχο κ. Σοφρά.
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη μέρα που ανέλαβε ο κ. Τσαβαρής τη δημαρχιακή έδρα, και οι μάσκες έπεσαν. Κάποιοι σχολιαστές που φαίνονταν να γράφουν παντού, με αγοραίο συνήθως ύφος, φάνηκε συν τω χρόνω ότι με όλα αυτά εξυπηρετούσαν τα πολιτικά συμφέροντα του δημάρχου. Το ήθος της πολιτικής αντιπαράθεσης, όπως την εννοεί ο κ. Τσαβαρής, ήταν και είναι αυτό.
Τώρα, ο κ. Τσαβαρής διαμαρτύρεται. Δεν του αρέσει η «ανώνυμη» και «χυδαία» κριτική που όταν στρεφόταν κατά των πολιτικών του αντιπάλων δεν ήταν και τόσο ενοχλητική.
Ο Σπύρος Σοφράς και η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» στέκονται στο πλευρό των bloggers, ιδιαίτερα όσων, επώνυμα ή ανώνυμα, αλλά με πλήρη ευθύνη, σχολιάζουν την επικαιρότητα και ενημερώνουν τους Σαλαμίνιους.
Ο Σπύρος Σοφράς, πιστεύει απόλυτα στην ελευθερία της έκφρασης, όποια μορφή και να έχει αυτή, παρ’ όλο που έχει υποστεί και εξακολουθεί να υφίσταται τις συνέπειες των ενεργειών  κακόβουλων  προπαγανδιστικών μηχανισμών,  που χρησιμοποιούνται  στα blogs ως εφαλτήρια για βρώμικο πόλεμο.
Ο Σπύρος Σοφράς και η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας»,  παρ’ όλο που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν και ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσουν, πληρωμένες ομάδες σχολιαστών ή μηχανισμούς μαύρης προπαγάνδας, δέχονται ακόμα και αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα, μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης, γνωρίζοντας ότι με την πάροδο του χρόνου, αυτά θα καταπέσουν. Άλλωστε, είναι πρώτιστη ευθύνη των ίδιων των bloggers, αισθητική και κυρίως ηθική, να μην αφήνουν να μετατρέπεται το έργο τους σε αρένα διαφόρων…
Όμως, ο Σπύρος Σοφράς και η «Nέα Πορεία Σαλαμίνας» ΔΕΝ δέχονται  την υποκρισία της σημερινής δημοτικής αρχής, όταν αυτή μιλά για «ανώνυμους σχολιαστές». Γιατί αυτό που στην πραγματικότητα επιζητά ο κ. Τσαβαρής, δεν είναι η επικράτηση του ήθους και ο σεβασμός του αντιπάλου.
Κύριε Δήμαρχε,
Μην οδύρεσθε επί ματαίω, δεν μας πείθετε. Τι λέει ο λαός μας;
«Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα». Έτσι δεν είναι κ. Τσαβαρή;
Από το Γραφείο Τύπου
του υπ. Δημάρχου Σπύρου Σοφρά,
με τον Δημ.Συνδυασμό «Νέα Πορεία Σαλαμίνας»
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155000947

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/3/14 20:57

    Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΨΗΦΟΦΟΡΕ Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/14 00:26

    ΡΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΧΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΗΣ ΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΣΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ SIDE TO ΔΙΚΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/14 10:09

    ΕΡΓΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΕΝΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ. ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ; ΠΟΣΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ; ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ; ΠΟΣΕΣ ΑΠ¨ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ; ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠ¨ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΟΦΡΑΣ - ΑΣΤΡΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/14 18:08

      Ρε σαλεμένε, ρε αβανταδόρε του Τσάβες και της Ρούλας τι γράφεις ρε ΚΑΦΡΕ;
      Θέλεις να μας πεις πως εσείς θαχετε δυο αρχηγούς και εμείς δυο δημάρχους;
      Και θέλεις ρε ανώμαλε να σας ψηφίσουμε κι από πάνω;
      Ρε αναμουνε Ρούλα και πάλι Ρούλα τι να κάνουμε το πολιτικό Ζόμπι που κουβαλά ο Σοφράς;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/3/14 18:38

      ΑΦΡΟ,σε διαβεβαιω....ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΤΑΡΕΙ....ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΠΗ ...ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/3/14 18:52

    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ - ΑΣΤΡΑΚΟΥ. ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜAΪΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ, Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/14 19:52

      Παλι ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ....ΑΦΡΟ..ΑΝΤ2 "ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ "ΦΩΝΑΖΕ Ο ΠΙΠΗΣ...

      ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΙ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ...ΔΥΝΑΤΟ.....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/3/14 22:55

    ΠΑΣΟΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΝΑΖΕ, ΠΑΣΟΚΟΜΙΝΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΑΙΣΚΑ8/3/14 23:13

    ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ . http://salamina-press.blogspot.gr/2013/10/blog-post_17.html?showComment=1394312760661#c5934629339379808074

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/3/14 13:50

    Θα σου πω κάτι Σπύρο. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσεις ένα φυλλάδιο με μελέτες που "δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις" με έργα που "θα κανεις" και με αποφάσεις που ¨πήρες αλλά δεν υλοποιήθηκαν". Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι.

    Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ο Γιάννης ένα φυλλάδιο με έργα που έχει ήδη έχει κάνει, με μελέτες πού ήδη έχει φέρει εις πέρας, με έργα πού παραδίδονται από μέρα σε μέρα, με συναντήσεις που ήδη έκανε, με χρέος που ήδη έχει μειώσει και με σχέδιο που ήδη έχει ξεκινήσει να υλοποιεί.

    Σπύρο, τσάμπα λεφτά ξοδεύεις σε προεκλογική εκστρατεία. Αλήθεια μανάρι μου, μην παιδεύεσαι άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.