Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαρ 2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας σε συνεργασία με το ΚΕΚ “Academy Skills “  συμμετέχει στο πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Εργασίας για 75.000 θέσεις εργασίας με voucher για προσλήψεις και πρακτική άσκηση στον ιδιωτικό τομέα.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
*Θεωρητική κατάρτιση, διάρκειας 80 ωρών.
*Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις Ιδιωτικού Τομέα, διάρκειας 5 μηνών.
*Εκπαιδευτικό επίδομα θεωρητικής κατάρτισης
*Επίδομα πρακτικής άσκησης
*Ιατροφαρμακευτική κάλυψη καθ’ όλη την διάρκεια της πρακτικής άσκησης.
 
Προκειμένου να προετοιμάσουμε έγκαιρα τα νέα προγράμματα VOUCHER  το Εργατικό Κέντρο καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους άνεργους  να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στα  προγράμματα του νέου αναμενόμενου Voucher 2014.
 
Επίσης καλούμε και όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα προγράμματα του νέου αναμενόμενου Voucher 2014.
 
Οφέλη από την συμμετοχή των επιχειρήσεων  στο πρόγραμμα:
 
*Στελέχωση της επιχείρησης σας από επιδοτούμενο καταρτισμένο άνεργο δικαιούχο voucher για 5 μήνες.
 
*Πλήρης επιδότηση. Η Επιδοτούμενη εργασία/ πρακτική άσκηση των 5 μηνών καλύπτεται πλήρως από το πρόγραμμα
(μισθός και εργοδοτικές εισφορές)
 
*Δυνατότητα επιχορήγησης της επιχείρησης  σας, με κάλυψη των εργοδοτικών εισφορών για ένα έτος, αν μετατρέψετε την πρακτική άσκηση  σε σύμβαση εργασίας.
 
Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που δικαιούται η επιχείρηση σας, εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων της (με μισθωτή σχέση εργασίας ΙΚΑ).
Ο αριθμός τους καθορίζεται  σε αντιστοιχία με τον αριθμό των απασχολούμενων της επιχείρησης και είναι κατ’ ανώτατο όριο σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:
Αριθμός απασχολουμένων
Μέγιστος αριθμός ανέργων
για πρακτική άσκηση
0 έως 4
Έως 1 άτομο
Από 5 και πάνω
Ισος με το 30% του αριθμού των απασχολουμένων.
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων θα μπορούν να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καθημερινά 09.00 – 13.00 και 18.00 -20.00 και στο τηλέφωνο 210 4651464.
Το Δ.Σ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/14 13:33

    ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΦΡΑΣ - ΑΣΤΡΑΚΟΣ
    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ:
    ΠΕΜΠΤΗ 06/03/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00μμ
    ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ
    ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
    <<<<< ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑ - ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ >>>>>
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/14 17:48

    Νεα πορεια ...Με παμπαλαια ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/14 20:36

    Κύριοι υποψήφιοι ειδικά των τοπικών συμβουλίων SOS ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ..Οι πρόεδροι των τοπικών, γλάστρες στα γραφεία των δημάρχων.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ δήμος Παπάγου Χολαργού.Αγωνίστηκε με όλους τους προέδρους της Ελλάδας συν της Σαλαμίνας για να εφαρμοστεί το κανονικό Ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Καλλικράτη και στην Ελλάδα.Δεν ψηφίστηκε ούτε εφαρμόστηκε ποτέ από τις Ελληνικές κυβερνήσεις.Σας λένε ψέματα.
    Δήμος Παπάγου Χολαργού
    Αναστάσεως 90 15669
    Τηλ 2132027194
    Αν οποιοσδήποτε υποψήφιος της Σαλαμίνας μπορεί ν'αλλάξει τον Καλλικράτη ας ενημερώσει και την κα Παρίση γιατί έχει αγωνιστεί πάρα πολύ και δεν έχει καταφέρει τίποτα.
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/14 23:17

    ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ


    1] Η αραβωνιάρα του Ηλία Παπασάββα κι αυτομάτως τον ανακοινώνει ο δήμαρχος ως υποψήφιο μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    2] Ο υιός του Σούλη Μιχάλαρου προσλαμβάνετε κι αυτός στο γραφείο δημάρχου και μετά απ’ αυτό ανακοινώνει και την υποψηφιότητα του πατρός.....
    3] Εντός της εβδομάδος ή αρχές της άλλης έρχεται και η τακτοποίηση του υιού Στάμου Μπακαούκα στον αθλητικό οργανισμό! Μαντέψτε τι θα επακολουθήσει, η περήφανη ανακοίνωση προσχώρησης και του κ Στάμου Μπακαούκα στον συνδυασμό του δημάρχου.
    4]Μαϊμού Αγορά χαλιών για στήριξη οικογένειας Χατζηνικολάου [κοινός παχύδερμο ]και περήφανη ανακοίνωση προσχώρηση του στον συνδυασμό του δημάρχου
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.