Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Μαρ 2018

Την υποκριτική στάση της Ε.Ε. απέναντι στην Τουρκία καταδίκασε, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής.


Νίκος Χουντής στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:
·       Πολιτικά υποκριτική η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στην Τουρκία.
·       Τα ΝΑΤΟικά σχέδια και οι πολεμικές βιομηχανίες οι κερδισμένοι από την ένταση Ελλάδας και Τουρκίας.
Την πολιτικά υποκριτική στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στην Τουρκία καταδίκασε, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής.

Πιο συγκεκριμένα, στην συζήτηση για τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Νίκος Χουντής υπογράμμισε ότι η επιθετικότητα της Τουρκίας δίνει «έναυσμα για ένα νέο κύμα στρατιωτικών εξοπλισμών σε Ελλάδα και Τουρκία, αφαιρώντας έτσι σημαντικούς, για την ευημερία των δύο λαών, πόρους» και χαρακτήρισε ως «πολιτικά υποκριτική» την στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με δεδομένο ότι «οι ευρωπαϊκές πολεμικές βιομηχανίες συνεχίζουν να πουλάνε όπλα στην Τουρκία και που κερδίζουν τα περισσότερα από την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας».
Καταλήγοντας ο Νίκος Χουντής σημείωσε ότι «οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ και τα συμφέροντα της πολεμικής βιομηχανίες της ΕΕ» είναι αυτοί που αναζητούν την αστάθεια και την όξυνση στην περιοχή, ώστε να τις εκμεταλλευτούν ως «ευκαιρίες οικονομικού κέρδους και πολιτικής ισχύος».
Εδώ θα βρείτε το βίντεο της παρέμβασης του Νίκου Χουντή:
Ολόκληρη η παρέμβαση του Ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας Νίκου Χουντή:
«Κύριε Πρόεδρε,
Τον τελευταίο καιρό η Τουρκία έχει επιλέξει τον δρόμο της επιθετικότητας και της πρόκλησης στο Αιγαίο και στην Κύπρο, αμφισβητώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα δύο χωρών της ΕΕ.
Η επιθετικότητα αυτή, εκτός των άλλων, δίνει το έναυσμα για ένα νέο κύμα στρατιωτικών εξοπλισμών σε Ελλάδα και Τουρκία, αφαιρώντας έτσι σημαντικούς, για την ευημερία των δύο λαών, πόρους.
Στην επιθετικότητα αυτή της Τουρκίας, αντέδρασε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, με μια πολιτικά υποκριτική ανακοίνωση που ζητά, απλώς από την Τουρκία να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες ενάντια σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πολιτικά υποκριτική, γιατί είναι οι ευρωπαϊκές πολεμικές βιομηχανίες που συνεχίζουν να πουλάνε όπλα, στην Τουρκία που κερδίζουν τα περισσότερα από την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή ζητείται αύξηση των στρατιωτικών δαπανών του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου.
Οι λαοί ζητούν ειρηνική επίλυση των διαφορών.
Αντίθετα είναι οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ και τα συμφέροντα της πολεμικής βιομηχανίες της ΕΕ που αναζητούν στην αστάθεια και την όξυνση, ευκαιρίες οικονομικού κέρδους και πολιτικής ισχύος.»
Το Γραφείο Τύπου
28.02.2018

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/18 16:51

    Κύριε Καπετανάκη γιατί αργοπορητε να διαψευσετε αυτά που γράφονται άρα είναι αλήθεια ψηφίσατε εσωκομματικές 2016 ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/18 17:55

    τι έγινε σήμερα στο δικαστήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/18 18:54

    Άκουσε ΔΟΥΛΑ (πρεπή),εάν πάθει κάτι ο Καπετανάκης Ο κύριος υπεύθυνος θα είσαι εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/18 20:09

      Αχ καημενουλη αν σου έκοβε λίγο το μυαλουδακι τέτοια δεν θα έγραφες Γρηγορακι μου

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/18 19:40

    Ρε δουλάκι ο Δριβας τον Υπολογιστή της Τοπικής τον εχει Σημαδέψει και όταν γράφεις αμεσως σε καταλαβαίνουν ολοι, σημερα μοίρασε δημόσια το διακριτικό, Κατάλαβες Κουτοπόνηρε και σε εχει κάνει Ρόμπα από τα κεντρικά μέχρι όλη τη Σαλαμινα Και θα σε σταματήσουν από υποψήφιο σου την έφερε Ο Κουλουριωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/18 20:04

      Ρε πυροβολημένε ακούς και βλέπεις τι γράφεις;
      Τόσο άσχετος; Τι πέρασες το PC για κινητό;
      Τεχνικά θέματα ρε πανάσχετε μη τα αγγίζεις ξεφτιλίζεσαι
      Άλλωστε ρε αχαρακτήρηστε αν είναι έτσι και τον έχεις στο χέρι, τι κάθεσαι;
      Ούξου ξευτήλα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/18 20:19

      Δριβα όλα στη φορά αν τον έχεις στο χέρι μην τον αφήνεις καθόλου αλλά να μα πει και ο Καπετανάκης αν ψήφισε ΠΑΣΟΚ Εσωκομματικές 2016 γι τι Δελτίο δεν βγάζει που αυτό τι λέει ότι ψηφισεεεεεεε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/3/18 23:18

      Ρε δουλάκι γιατι δεν υπογραφές την παραίτηση σου όταν σου δώσανε το χαρτί στη Νομαρχιακή ολοι σε άκουσαν και δει του Κορυδαλλου που ήταν μέσα και γελάγανε μια ώρα μεγάλο ψεύτη, και το γερο λαμογιο ζήταγε πετσέτα να σκουπίσει τα φτυσίματα του Δριβα,,,, Η το παιχνιδι που έστησες με τον σκαντζόχοιροι σε λίγο θα ξεράσει και αυτή από κάτι που εγινε στο θριασιο 7 Σεπτέμβρη και γυρισε 04.00 Σαλαμινα Κολωβλαχε σας εχει στο χέρι όλους Ο νου σου δεν φαντάζεσαι τη σου ετοιμάζει ο Δριβας

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/18 20:26

    Δριβας Καπετανάκης τα κρυφοπασοκακια της Νέας Δημοκρατίας καμαρωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/18 23:28

      Δουλας Επίσημος Συριζαιος και ψήφισε στο σωματείο λιμενεργατών εκεί που ειναι οι καβοδετες
      γι αυτό που δώσανε χαρτί να γραψει την παραίτηση του που έκανε Λικ στην Ιστοσελίδα του Τσιπρα Νούμερο διέλυσες την παράταξη του Τσαβαρη Καραγκιόζη Θα φας φάπες από τους οπαδούς του Γιάννη

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/3/18 20:50

    ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας
    ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ»: ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ROTHCHILD ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ!
    Μια βδομάδα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 (τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι έσκιζαν μνημόνια και φώναζαν “goback” στην φράου Μέρκελ, είχαμε παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα μια έκθεση του διόλου… ευαγούς «Ιδρύματος» των… αρχαιοτέρων των διεθνών τοκογλύφων (Rothschild), στην οποία περιγράφονταν οι καταστροφικές συνέπειες για την διεθνή οικονομία, εάν μια χώρα της ευρωζώνης αποχωρούσε από το ευρώ. Στον επίλογο, οι… αρχαιότεροι τοκογλύφοι της υφηλίου διαβεβαίωναν τους «ανησυχούντες» πως η συριζοψεκασμένη λετσαρία δεν είχε τέτοια πρόθεση, κάθε άλλο. Σίγουρα κάτι παραπάνω ήξεραν και μάλιστα από «πρώτο χέρι», που λέμε!

    Μετά την… απομάκρυνση από την κάλπη, οι σχέσεις των «επαναστατών» με τους διεθνείς τοκογλύφους έπαψαν να είναι κρυφές. Μάλιστα, η ίδια η Rothschild είχε ανακοινώσει για κάποιο ταξίδι του mister Tsipra στο Παρίσι, για το οποίο χρησιμοποιήθηκε μια παραπλανητική δικαιολογία, ότι «Η Rothschild & Co επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση μαζί της στο Παρίσι στις 30 Ιανουαρίου 2017. Η Rothschild & Co δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα αυτό».

    Τώρα, όλα μεταξύ της συγκυβέρνησης και των… αρχαιοτέρων των διεθνών τοκογλύφων, γίνονται φόρα-παρτίδα!

    Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτεται τώρα, στις 2 Φεβρουαρίου 2018, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης αποφάσισε την ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρεία παροχής «εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών» (έτσι το λένε τώρα τα λαμόγια!), οι οποίες θα ολοκληρωθούν τις 31 Δεκεμβρίου 2018 και για τις οποίες το ελληνικό δημόσιο (δηλαδή, οι Έλληνες φορολογούμενοι…) θα καταβάλει πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ!

    Μάλιστα κάθε φορά που θα εκδίδεται κρατικό ομόλογο ωρίμανσης 24 μηνών κατ’ ελάχιστο η Rothschild θα παίρνει άλλο 1,5 εκατ. € επιπλέον!

    Επιπλέον 99.000 € θα πάρει η εταιρία από την δημοσίευση της απόφασης έως την 31/5/2018.

    Αυτά είναι λεφτά! Καταλάβατε τώρα τον… ενθουσιασμό των διεθνών τοκογλύφων για τις δήθεν… προόδους που κάνει η ελληνική οικονομία επί Τσιπροκαμμένων, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων δυστυχεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/3/18 21:19

    Δουλοπάροικε ,δοσίλογε ,πήγαινε στο χωριό σου να βρίζεις όσο θέλεις ,εσύ και το αφεντικό μπάσταρδε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/3/18 21:27

    Καπετανάκη 2016 σε πάω λίγο πίσω να σου θυμίσω την είσοδο σου στο κέντρο νεότητας όταν πήγες και ψήφισες εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/3/18 23:14

    Ρε λαμόγιο γιατί δεν έκανες μήνυση στο έθνος που σε κατηγορεί για παράνομο πλουτισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/3/18 23:19

    Δεν τον αφήνει η γριά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/3/18 23:23

    Καλά κάνει και δεν ασχολείται μαζί σου νούμερο, έχει να ασχοληθεί με σοβαρά πράγματα όπως οι εσωκομματικές του Μαίου την εκδήλωση της Κυριακής και πολλά άλλα εσύ περιορίσουμε σε αυτό που σου αρεσει δηλαδή την ρουφιανια το ψέμα και την λάσπη σου τα χαρίζει όλα αυτά γιατί αυτά είναι τα μοναδικά σου προτερήματα, πλέον σε έχει μάθει ο κοσμος και δεν σε λαμβάνει υπόψη, εδώ κατάφερες να διαλύσεις ένα συνδυασμό, θα έρθει η ώρα που θα σε δέρνουν όλοι μαζί με πρώτο τον αρχηγό σου, άντε πάρε τω τα ψυχωφαρμακα και νάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/3/18 23:24

    ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΙΑ ;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/3/18 12:17

    Πες και σ'εμας ποια η ποιος είναι γιατί το θηλυκό γένος δεν είναι ίδιο και όμοιο με το αρσενικό. Άλλο η γυναίκα που έχει το τσαγανο και την αξιοπρέπεια της,άλλο ο άντρας που διακρίνεται από την τιμή του και σέβεται τα παντελόνια του,και άλλο οι αχταρμαδες του μισοκιλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.