Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Μαρ 2018

Η Νέα πλωτή δεξαμενή επισκευής μεγάλων πλοίων που παρέλαβε ο ΟΛΠ, θα παραμείνει στο Πέραμα ή προορίζεται για την Κυνόσουρα της Σαλαμίνας ??


Στοχεύοντας στον διπλασιασμό μακροπρόθεσμα των επισκευαζόμενων στις εγκαταστάσεις του εμπορικών και επιβατηγών πλοίων στα 450 ετησίως, ο ΟΛΠ παρέλαβε τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής πλωτή δεξαμενή, προκειμένου να αυξήσει τη δυναμικότητα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος (ΝΕΖ) και να επεκτείνει τις δυνατότητες εξυπηρέτησης μεγαλύτερων πλοίων.
Η αξία της νέας δεξαμενής «Πειραιάς ΙΙΙ» των 84.239 τόνων ολικής χωρητικότητας ανέρχεται στα 23.835.000 ευρώ και κατασκευάστηκε στην Cosco SH (Dalian) Shipyard Co.

Η συνέχεια του άρθρου στην πηγή, psiliammos

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/18 23:31

    Τελικά κύριε Τσαβαρή-Παπαθεοχάρη θα μας πείτε επιτέλους τις Μαλτέζικες τις πλάκες που βγάλατε από την παναγιά στο Αμπελάκι που τις πήγατε ;Τρία χρόνια περιμένουμε μια απάντηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/18 08:17

      Ρε μη ξεχάσεις να τον ρωτήσεις μεθαύριο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/3/18 21:23

      Τα 500.000 χιλιάδες ευρώ στο Α.ΚΟ.ΠΟ.Π θα μας πείτε ποιοι τα έφαγαν κ. Ρουλα . Θα μας πειτε επιτέλους ποιοι πλαστογραφουσαν στο Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π και τα άρπαξαν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/18 23:37

    Καλά την Παρασκευή είναι για μέσα το δίδυμο της διαφθοράς του Δήμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/18 08:16

      Και μετά... ξύπνησες, προδικάζεις το αποτέλεσμα όπως και τα άλλα 21 δικαστήρια που έδρεψε αθωωτικές αποφάσεις!
      ρε είσαι τόσο γκαντέμης χειρότερος του Μητσοτάκη καλύτερα να σιωπάς.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/18 23:44

    Το θέμα έχει λήξει, η δεξαμενή θα εγκατασταθεί στο Πέραμα. Ήδη έχουν κατασκευασθεί οι υποδομές πρόσδεσης και εντός ολίγου θα αρχίσει να λειτουργεί. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί και εξακολουθούν να προβληματίζονται. Δεν τους αδικώ γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσουν τι μεσολάβησε και εξαιρέθηκε η Α' Ζώνη από την Παραχώρηση, ενώ ακυρώθηκε η πρόβλεψη της Σύμβασης για εγκατάσταση πλωτών δεξαμενών στην Ψυτάλλεια.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/3/18 01:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/3/18 04:45

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/3/18 11:52

    Παρακολουθώ τόσο καιρό έναν σχολιαστή με το όνομα Γ.Κοκκινίδης να παριστάνει τον παντογνώστη και κριτή των πάντων διατηρώντας για τον εαυτό του το αλάθητο του Πάπα, να απαξιώνει την άποψη των υπόλοιπων σχολιαστών και σαν νέος Μεσίας να δίνει άφεση αμαρτιών λέγοντας: "Δεν τους αδικώ, που δεν είναι σε θέση να καταλάβουν". Μία επίσκεψη σε ψυχίατρο δεν θα έβλαπτε. Η σύμβαση με την COSCO που κυρώθηκε με νόμο του κράτους προβλέπει 2 πλωτές δεξαμενές, 1 για το Πέραμα κι άλλη 1 πιό μεγάλη για την Ψυτάλλεια. Η επένδυση αυτή είναι υποχρεωτική για την COSCO και τυχόν υπαναχώρηση της από τα συμφωνηθέντα θα επιφέρει αυτόματα και την ακύρωση της σύμβασης. Πώς λοιπόν ο ειδήμονας αυτός ομιλεί για ¨πρόβλεψη" κι όχι για ¨δέσμευση";
    Από πού συνάγεται ότι ακυρώθηκε η εγκατάσταση πλωτής δεξαμενής στην Ψυτάλλεια; Το ότι θα βρούν δουλειά 1.000 άνεργοι συνάνθρωποί μας δεν τον αγγίζει γιατί δεν ξέρει τι θα πεί να είσαι άνεργος και να μην έχεις ούτε δίφραγκο να δώσεις στο γιό σου για να φάει ένα σουβλάκι. Άς πάει μια βόλτα στο Πέραμα να δει πώς πανηγυρίζουν οι άνθρωποι για την δεξαμενή που ήρθε. Ας διαβάσει την ανακοίνωση του Δημάρχου Περάματος και θα καταλάβει πολλά. Αφού μιλάει για αρχαιολογική Ζώνη Α΄, Β' και κουραφέξαλα, ας μάθει ότι η Ψυτάλλεια είναι ό,τι και η Κυνόσουρα, στο ίδιο ΦΕΚ είναι και τα δύο. Γιατί λοιπόν δεν μιλάει και για την ψυτάλλεια που έχει γίνει ο βόθρος όλης της Αττικής, η πλωτή δεξαμενή τον μάρανε; Όταν όλη η μπόχα της Ψυτάλλειας έρχεται στα Σελήνια και στ΄Αμπελάκι, δεν τον ενοχλεί; Λυπάμαι που γίνομαι καυστικός αλλά έπρεπε κάποιος από όλους σας να του τα πεί μπας και συνέλθει από τον αρρωστημένο οραματισμό του. Αρχαία ευρήματα στις περιοχές αυτές δεν έχουν υπάρξει. Ποιός πιστεύει στα αλήθεια ότι μπορεί να υπάρχουν ευρήματα κάτω από τα βράχια της Κυνόσουρας που θέλει δήθεν να προφυλάξει; Κάτω από τη γη όλης της Ελλάδας υπάρχουν ευρήματα, τι θα πρέπει να γίνει, να σταματήσουμε να κτίζουμε σπίτια; Βιομηχανία και Αρχαιολογικοί χώροι μπορεί να συνυπάρξουν αρμονικά, όπως συμβαίνει σε όλα τα κράτη του Δυτικού πολιτισμού. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Αιθεροβάμονες και ονειροπόλοι πάντα θα υπάρχουν, ας τους αφήσουμε να ζουν στον κόσμο τους. Για το δικό μας κόσμο προέχει η επιβίωση η οποία για τον κύριο αυτόν είναι λέξη άγνωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να υπαρξει αναπτυξη χωρις καταστροφη. Αλλα αυτα ειναι ψηλα γραμματα για καποιους σαν εσενα.τη δουλεια μας να κανουμε κσι τι μας νοιαζει για τον τοπο που ζουμε. Να ασχοληθουν αλλοι!!! Και ο κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ που λες γραφει επωνυμα
      Γραψε και εσυ επωνυμα και μετα κανε κριτικη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/3/18 16:13

      Που είσαστε ρε μαριδάκηδες; δεν διαβάζετε τι γραφει ο 11.52; Που είναι τώρα η πένα σας να του απαντήσετε; Που είσαι ρe ΗΡΩΑ ΚΥΡΙΑΚ0;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/3/18 18:40

      Φίλε 11:52 εκτός από άσχετος είσαι και εμπαθής.
      1. Πουθενά στη Σύμβαση δεν αναφέρεται ότι θα εγκατασταθεί δεξαμενή στο Πέραμα. Ξαναδιάβασε τη Σύμβαση.
      2. Σε κανένα αρχαιολογικό νόμο δεν αναφέρεται ότι η Ψυτάλλεια εξισώνεται με Ζώνη Α’ ή Β’ όπως η Κυνόσουρα. Αγνοείς τα βασικά.
      3. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι η μη εγκατάσταση πλωτών δεξαμενών στην Ψυτάλλεια συνιστά λόγο ακύρωσης της Σύμβασης.
      Αυτό μου θυμίζει το Μηνά Νάνο που έβγαλε σκάρτο ένα ολόκληρο καθηγητή Πανεπιστημίου. Κάποια ανθρωπάκια νομίζουν ότι έγιναν κάποιοι.
      4. Ποτέ δεν είχα αντίρρηση να εγκατασταθούν δεξαμενές στο Πέραμα και να βρουν δουλειά οι συμπολίτες μας. Βρες άλλο τρόπο να με λασπώσεις.
      5. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μία σοβαρή εταιρεία με σεβασμό στη νομιμότητα και το περιβάλλον, μπαίνει δυναμικά στο χώρο της ναυπηγοεπισκευής. Εύχομαι να ακολουθήσουν και οι άλλοι το παράδειγμά της.
      6. Διαφωνώ με την εγκατάσταση πλωτών δεξαμενών στην Ψυτάλλεια γιατί θα υποβαθμίσει σημαντικά τα Σελήνια και το Αμπελάκι.
      7. Ποτέ δεν είχα αντίρρηση να υπάρχουν ναυπηγεία στη Σαλαμίνα αρκεί να τηρούνται οι αρχαιολογικοί νόμοι και οι περιβαλλοντικοί όροι.
      8. Το αίσχος της παρανομίας και της καταστροφής που υπάρχει στη Σαλαμίνα δεν έχει προηγούμενο.
      9, Τα βράχια της Κυνόσουρας δεν ξέρω αν κρύβουν αρχαία, ξέρω όμως ότι ακτινοβολούν μία ιστορία και ένα όνομα με παγκόσμια σημασία. Αυτή την ιστορία και αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός θέλησαν να προστατέψουν οι νομοθέτες με τη θεσμοθέτησή της σαν ζώνη απολύτου προστασίας. Εσύ βλέπω ότι ανήκεις σε αυτούς που ανέχονται την ακραία παρανομία όπως η σημερινή δημοτική αρχή. Με τι αντάλλαγμα είναι το μεγάλο ερώτημα.
      10. Θα χαρώ πολύ να απαντήσεις, έστω και μέσα από την κουκούλα.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/3/18 10:44

      Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του και ο αλαζόνας επιμένει.
      Διάβασε πρώτα ολόκληρη την ανάρτηση στο psiliammos για να πάρεις μία πρώτη γεύση και μετά ψάξε το ν.4404/2016 και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Ο 11:52 έχει απόλυτο δίκιο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/3/18 11:36

      O τίμιος μιλάει συγκεκριμένα, ο άτιμος βαράει ντουφεκιές στον αέρα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/3/18 11:39

      Περιμένω κάποιον έντιμο να απαντήσει συγκεκριμένα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος20/3/18 21:09

    Κύριε Κοκκινίδη, για μια ακόμη φορά με αναγκάζετε να σας σφίξω το χέρι, έστω και νοερά. Απύθμενες οι γνώσεις σας και εμπεριστατωμένες όπως πάντα. Λύστε μου σας παρακαλώ μια απορία: Δεν κουραστήκατε ακόμη να
    απαντάτε στον καθένα που προσπαθεί να σας χλευάσει,να σας ειρωνευθεί, να σας αμφισβητήσει; Χαρά στο κουράγιο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/18 00:39

      Φίλε μου, άλλο άγνοια, άλλο εμπάθεια. Η πρώτη συγχωρείται, η δεύτερη τιμωρείται.
      Περίμενε να δεις τη συνέχεια αν ο κουκουλοφόρος συνεχίσει τη λάσπη.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.