Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαρ 2018

Η ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Σήμερα το πρωί στις 10.15 με ενημέρωσε ο Δημοσιογράφος Τάκης Μαυρέας, τον οποίον δημόσια ευχαριστώ, ότι έβλεπε από το σπίτι του στο Πέραμα, πλοίο το οποίο έδενε στην Κυνόσουρα. Άμεσα επιβεβαιώσαμε την πρόσδεση του πλοίου το οποίο παράνομα βρισκόταν στον χώρο και σε επικοινωνία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά μας επιβεβαίωσαν ότι την άδεια την έδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.
Καταγγέλλω το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ως απαράδεκτη την στάση του όπου δίνει άδειες σε πλοία τα οποία έρχονται στον Ιερό χώρο της Κυνόσουρας και κάνουν επισκευές.
Η ασέλγεια του Ιερού χώρου πρέπει να σταματήσει.

Προς
Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά Σαλαμίνα 10/3/2018
Κοιν: Υπουργό Πολιτισμού
Κύριε Λιμενάρχα
Σήμερα το πρωϊ και ώρα 10.15 στο βόρειο τμήμα της Κοινόσουρα Σαλαμίνας προσέδεσε (πριμάτσα) το πλοίο SEA LADY με την βοήθεια δύο ρυμουλκών και πιλότου.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας την οποία είχα με την Αξιωματικό Φυλακής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, μου επιβεβαίωσε ότι την άδεια μεθόρμισης του πλοίου έδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Απορούμε πως είναι δυνατόν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά να αγνοεί ότι η Κοινόσουρα είναι Αρχαιολογικός χώρος Ζώνη Α Απολύτου προστασίας .
“Στους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους απαγορεύεται η αλιεία, η αγκυροβολία, η υποβρύχια δραστηριότητα, εκτός εάν έχει χορηγηθεί άδεια του Υπουργού Πολιτισμού”. Ν.3028/2002 αρθ.15 παρ. 1
Συγχρόνως με την Σύμβαση παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ Ν.4404/16 ρητά απαγορεύεται οποιαδήποτε Λιμενική δραστηριότητα συμπεριλαμβανομένης της πρόσδεσης πλοίων σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτογραμμή.
Κύριε Λιμενάρχα
Σας καλούμε να σεβαστείτε την νομοθεσία στον Αρχαιολογικό χώρο ο οποίος κατ επανάληψη βιάζεται με την πρόσδεση και τις επισκευές πλοίων.
Σας καλούμε επίσης να διατάξετε άμεσα την απομάκρυνση του πλοίου SEA LADY από το συγκεκριμένο σημείο το οποίο παράνομα έχει προσδέσει.
Για την Επιτροπή Διάσωσης των Αρχαιολογικών χώρων Σαλαμίνας
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σαλαμίνας

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/3/18 19:28

    Το Λιμεναρχείο Πειραιά σέβεται την Πλοικτητρια εταιρεία του SEA LADY.ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/18 19:56

    ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/18 20:20

    Να πάρει θέση η Ρούλα και ο Καραΐσκος -Καραφλίσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/18 20:56

    Αυτόν τον κοντό που φορεί τα άσπρα κουστούμια και βάζει το καπέλο του ναύαρχου με τις δυο κλάρες πως τον λένε πως τον λένε ,τέλος πάντων τον ξεχνώ ,γιατί δεν τον φωνάζετε να παρέμβει δυναμικά και αποτελεσματικά, όλο παρελάσεις φρου φρου και αρώματα είναι και στον άγνωστο στρατιώτη να καταθέτει στεφάνια είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/18 21:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/18 21:55

      Τη λάσπη κράτα τη για τον εαυτό σου, στα δικαστήρια τραυλίζετε και τρώτε σφαλιάρες με πίεση, χωμένοι στα λαγούμια σας ξερνάτε βόθρο και πύο, τα παίρνετε από εκατό μεριές και έχετε μούτρα να μιλάτε, έμεινε κάποιος να τρέχει και σας κάθεται στο στομάχι. Σοδίτσα με σπανόλαδο.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/3/18 21:51

    ΑΝΩΝΥΜΕ 19:56.ΡΩΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΠΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ 'ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΙΜΙΧΑΛΗΣ,ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ,ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ'ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ SEA!!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ" ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΗΣΙΑ,ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΕΣ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΕΣ 'ΚΟΜΠΑΝΙ'ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΙΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΔΕΝ'ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΤ'ΚΤΛ.ΣΩΣΤΗ Η ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/3/18 21:58

    Να ένας ακόμη μεγάλος σωτήρας του νησιού μας ο Μάνος ο Δερτούζος .Αφού έλυσε το θέμα των δασικών προστίμων ,αφού συνεργάστηκε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια χρεώνοντας τον δήμο στον Άγγελου όταν συνάδελφοί του έδιναν μάχη ενάντια στην οικολογική καταστροφή του νησιού μας ,όταν χρέωνε την δευτεροβάθμια με 52 ανύπαρκτα κινητά ,όταν φέσωνε τον δήμο χωρίς διαγωνισμό και μελέτες 230.000 ευρώ για παιδικές χάρες , εμφανίζετε σήμερα σαν ο υπερασπιστής της αρχαίας ιστορίας του νησιού μας .Ρε Μάνο πριν από εσένα το έπαιξαν ήρωες εδώ και δεκαετίες κάποιοι άλλοι , κατήγγειλαν τον βιασμό του αρχαιολογικού χώρου με δριμύτητα τα πήραν και εξαφανίστηκαν το παιχνίδι είναι παλιό και γνωστό τι θέλεις και το παίζεις . Έχει λίγα ευρουλάκια και πολύ λίγους ψήφους άστο δεν αξίζει κοίτα για τίποτα άλλο ποιο οικονομικά συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/18 22:02

      Τη λάσπη κράτα τη για τον εαυτό σου, στα δικαστήρια τραυλίζετε και τρώτε σφαλιάρες με πίεση, χωμένοι στα λαγούμια σας ξερνάτε βόθρο και πύο, τα παίρνετε από εκατό μεριές και έχετε μούτρα να μιλάτε, έμεινε κάποιος να τρέχει και σας κάθεται στο στομάχι. Σοδίτσα με σπανόλαδο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/3/18 00:18

    Ελα σταμάτα Μάνο θα σου δώσουν και εσένα λίγο σοδίτσα με σπανόλαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/3/18 00:35

    Ολοι είναι χέστες. Αντί να μας δώσει τον αριθμό της μήνυσης που έπρεπε να κάνει, μας δίνει την επιστολή στο Λιμενάρχη. Εμ΄τέτοιους έχουμε πολλούς. Αντε ρε Μάνο άδειασε μας τη γωνιά βλάκα, φλομόσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. 21:58, 00:18, 00:35
    ΟΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ,( Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ .
    ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΩ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΓΥΡΟ ΣΟΥ!!
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ

    ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ
    ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/18 19:30

      Εδώ και 28 χρόνια εκμεταλλεύεσαι ένα μεγάλο πρόβλημα των κάτοικων του νησιού που έχει να κάνει με τα δασικά πρόστυμμα. Το έχεις μετονομάσει σε δασικό πρόβλημα καλύπτοντας το πραγματικό αντικείμενο του συλλόγου σου. Τους χρησιμοποιείς σαν δεξαμενή ψήφων και με συνεχείς παροτρύνσεις τους καλείς να φέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα τους εδώ. Ο σύλλογό σου είναι μαϊμού με ένα ανύπαρκτο αντιπρόεδρο προσπαθείς να αποκτήσεις λαϊκή οντότητα μέσα από ένα πρόβλημα που στο σύνολό της η τοπική κοινωνία είναι αρνητική . Όμως αυτοί οι άμοιροι σου φτάνουν για την εκλογή σου στο αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και γι ‘αυτό τους διατηρείς σε εγρήγορση διαλαλώντας δεξιά και αριστερά τις γεμάτες αίθουσες αγαπητέ Μάνο δασοφάγο.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος11/3/18 05:46

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΕ.01:24.ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ. ΕΣΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΝΥΧΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΦΛΕΒΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ, ΤΟΝ ΟΧΙ ΧΦΥΣΑΦΕΝΙΟ ΗΛΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΔΟΥΡΑΜΠΕΗ,ΜΟΜΠΛΟ,ΧΑΡΑΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΤΑ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΙΑΖΥΓΙΑ,ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ,ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΝ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΔΟΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Τ'ΑΝΔΡΕΑ?ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩ.ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΔΩ.ΟΧΙ ΕΛΟΥΝΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΦΡΑΝΚΙ!ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥΖΙΚΑ.ΚΟΙΤΑ ΒΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΣΚΕΙ ΒΕΤΟ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ?ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΗ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ. ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/18 08:07

      Ρε πατριώτη όταν διαβάζω σχόλια σαν τα δικά σου πραγματικά με πιάνει φρίκη κι απελπισία, έτσι χύμα στο κύμα χωρίς αρχή και τέλος χωρίς συμπέρασμα μόνο χολή για την χολή που να μην βγάζει κάποιος συμπέρασμα το τι θες να πεις!!!!
      Ναι με τρομάζεις πραγματικά γιατί γιατί και εσύ ψηφίζεις και η ψήφο σου έχει την ίδια ισχύ με την δική μου, έχεις και εσύ κριτήρια για την επιλογή του αύριο του τόπου μου γιαυτό πάμε κατά διαόλου

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11/3/18 06:26

    ΥΓ.ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,28ΧΡΟΝΙΑ,ΛΑΣΠΗ, ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΙΛΑΣ Η ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΜΕ ΑΠΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ,ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΝΕ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΟ ΛΑ'ΚΑ!ΔΗΛ.ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/3/18 15:34

    ΑΝΩΝΥΜΕ 08:07.ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/3/18 17:34

    OI ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ. ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΑΔΕΣ. Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/3/18 19:53

    ΑΝΩΝΥΜΕ 16:26.Σ'ΕΜΕΝΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ 'ΛΥΠΑΜΑΙ'?ΑΝ ΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΠΟΡΤΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΙΠΟΡΤΟ.ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΟΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ?ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΔΓΓΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ).ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/3/18 20:00

    ΑΝΩΝΥΜΕ 16:26.Σ'ΕΜΕΝΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ 'ΛΥΠΑΜΑΙ'?ΑΝ ΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΠΟΡΤΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΙΠΟΡΤΟ.ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΟΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ?ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΔΓΓΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ).ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/3/18 20:14

    ΑΝΩΝΥΜΕ 16:26 .ΥΓ.ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ (ΔΙΑΒΑΣΕ). ΣΥΓΝΩΜΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.