Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαρ 2018

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ


Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ
Την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Πρωτοδικείο Πειραιά, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά με αριθ. πρωτοκόλλου 2302 (βλέπε σχετικό ΕΔΩ) κατά παντός υπευθύνου, για την παράνομη πρόσδεση του πλοίου SEA LADY στην Κυνόσουρα.
Είχε προηγηθεί με την πρόσδεση του πλοίου την Κυριακή 10/3 έγγραφο καταγγελία στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, το οποίο είχε δώσει την άδεια μεθόρμισης.

Αποδείχθηκε στο πέρασμα των χρόνων, ότι τα ευχολόγια, τα έγγραφα, οι διαμαρτυρίες και οι επιστολές, οι οποίες έχουν σταλεί εκατοντάδες διαχρονικά, δεν έχουν αποτέλεσμα. Η Κυνόσουρα εξακολουθεί και ασελγείται βάναυσα.
Θεωρούμε ότι η μηνυτήρια αυτή αναφορά, θα είναι η αρχή για να σταματήσει η παρανομία στον Ιερό χώρο και να μπορέσει η Κυνόσουρα να γίνει μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς όπως όλοι ονειρευόμαστε, για να δικαιωθούν οι αγώνες όλων εκείνων που προσπαθούν πολλά χρόνια πριν από εμάς.
Καλούμε την Περιφέρεια και τον Δήμο Σαλαμίνας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.
Ο αγώνας για τον Ιστορικό Αρχαιολογικό χώρο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας είναι πέρα και έξω από κόμματα και Δημοτικούς Συνδυασμούς
Την μηνυτήρια αναφορά υπέγραψαν:
Μάνος Δερτούζος Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Κοκκινίδης και με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Ο.Ε.Ε.Σ.Σ η ο οποία εκπροσωπήθηκε από τους Γιαννούλη Δημήτρη Γ. Γραμματέα και Βούλγαρη Τζωρτζίνα Αντιπρόεδρο.

27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/18 13:39

    Καλά ρε φίλε μου Μάνο,
    Αρμόδιοι φορείς για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος δεν υπάρχει και τρέχετε εσείς ως ιδιώτες (και καλά κάνετε) να προστατέψετε τα αυτονόητα;
    Αυτός ο Λιμενικός (ο όποιος) έδωσε την άδεια πριμοδέτισης δεν θα πρεπε να του αφαιρεθούν του αθεόφοβου τα γαλόνια;
    Ρε υπάρχει κράτος; Υπάρχει Δήμος Σαλαμίνας; Εσείς κ Αντιπεριφερειάρχη -πάντα λαλίστατος- τι έχετε να πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/18 14:23

      Όταν τρώνε δε μιλάνε.!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/18 15:14

      Ο λιμενικός είναι μικρός κρίκος σε μεγάλη αλυσίδα συμφερόντων.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/18 14:21

    Μετά τα κουρελόχαρτα Εξώδικα τώρα έχουμε τις μηνυτήριες αναφορές, ίσα-ίσα για να λέμε ότι κάναμε κάτι.
    Ακούστε φίλοι μου. Αν πραγματικά ενδιαφερόσαστε και νομίζετε ότι έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε, το λιγότερο που έπρεπε να κάνετε είναι μήνυση στον υπεύθυνο του Λιμεναρχείου που έδωσε την άδεια. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ. Το βαπόρι είναι εκεί με πράκτορα, καπετάνιο και ιδιοκτήτη. Μπορούσατε να κάνετε μήνυση και σε αυτούς. Κατ΄αυτό το τρόπο ο Εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να διατάξει ανάκριση.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. Προτιμήσατε να κάνετε μια μηνυτήρια αναφορά της πλάκας που είναι σίγουρο ότι ο Εισαγγελέας θα την πετάξει στα σκουπίδια, γιατί η αναφορά αυτή αγγίζει όλους και κανέναν. Γιατί λοιπόν δεν κάνατε μήνυση προσωπικά σε κάποιον από τους παραπάνω για να πάρει υποχρεωτικά το δρόμο της η υπόθεση, αλλά την αφήσατε στη διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα που σιγά μη κάτσει και ασχοληθεί με σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/18 14:30

      Μπορεί ο λιμενάρχης να έχει εντολή από τον ολπ ή τον υπουργό ναυτιλίας ή πολιτισμού κλπ. Τότε θα έβαζε την υπόθεση στο αρχείο και θα έκανες μία τρύπα στο νερό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/18 15:23

      η γλάστρα-δήμαρχος κοιμάται όρθια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/3/18 17:12

      14:21 Όπως διάβασες στον Εισαγγελέα δόθηκε και η καταγγελία η οποία έγινε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Εάν τώρα Ο Λιμενάρχης πήρε πράσινο φως από κάποια άλλη υπηρεσία αυτό θα το εξετάσει ο Εισαγγελέας. Εξ άλλου αυτό πρότεινε ο δικηγόρος ο οποίος υπογράφει. Το σκεπτικό είναι ότι θα υπάρξουν και άλλοι κατηγορούμενοι. Κάτι θα ξέρει και αυτός περισσότερο.Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Υπομονή. Να είσαι σίγουρος όμως ότι σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα. Στην άλλη περίπτωση εάν νομίζεις εσύ ότι η μήνυση στην περίπτωση αυτή πρέπει να στοχεύει σε συγκεκριμένο πρόσωπο , τότε θα χαρούμε όλοι να κάνεις και συ μία μήνυση ακόμη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/3/18 23:02

      Αυτά είναι όλα παπαριές που γράφεται. Όποιος έχει κότσια και πιστεύει αυτά που λέει κάνει μηνύσεις και δόξα το θεό στην περίπτωση αυτή έχουμε πολλούς και με ονοματεπώνυμο, από λιμενάρχη μέχρι πράκτορα, καπετάνιο και ιδιοκτήτη. Από τέτοιους έχουμε πολλούς, μπουχτίσαμε.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/18 19:06

    ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΟΥΛΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΑΝ ΣΕΛΗΓΑΛΕΖΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .ΝΟΥΜΕΡΟ Ε ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/18 21:50

      Καπετανάκης ο Πασοκος που ψήφισε το 2016 εσωκομματικές Φωφη-Λοβέρδο και εχει και το θρασος να μιλαει ελα χριστε στο ντοπο σου

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/18 19:29

    Ακόμη μια λαϊκίστικη παρέμβαση του Παρτούζου .Το μαύρο κοράκι του λατομείου Άγγελου επεμβαίνει για να σώσει την Σαλαμίνα .Ο Ρομπέν των δασών των δασικών προστίμων του νησιού μας είναι έτοιμος να θυσιαστεί για τον τόπο. Ο μεγάλος απεργός πείνας που ξεφτίλισε αυτή την κορυφαία διαδικασία διαμαρτυρίας το 2001 είναι έτοιμος να προσφέρει το κορμί του για τον αγώνα. Ζήτω ο καραγκιοζοπαίχτης του νησιού μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/18 23:07

      ΜΟΝΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2001 ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΑΙΜΟΥ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/18 20:17

    Μόνο και μόνο η παρουσία του κ.Κοκκινίδη αποτελεί εγγύηση ότι κάτι καλό θα προκύψει από τη νέα πρωτοβουλία σας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε και οι άλλοι να τον ακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/18 22:43

      Με κανες και γέλασα, να σαι καλά. Όλοι λοιπόν μαζί του για το Δαφνί. Το ξέρεις το τραγούδι, ας τον τρελό στην τρέλα του; Όσο τα κονόμαγε ο φυτοφαρμακοτρίφτης με τα λεφτά και την αβάντα του πρασινοκράτους δεν μίλαγε, τώρα που βγήκε στη σύνταξη κάνει τον επαναστάτη της αριστεράς με δεξιά τσέπη. Καλά του τα λέει ο Χρήστος Μαριδάκης στο fb.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/3/18 00:14

      Γειά σου καραφλίσκο... γυαλίζει η καράφλα σου μέσα από δέκα κουκούλες.!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/3/18 08:30

      Μόνο ενας ΓΕΛΟΙΟΣ θα μπορούσε να γελάσει διαβάζοντας τον 20.17. Η επιβεβαίωση έρχεται από την αναφορά σου στο τέλος του κειμένου σου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/3/18 08:35

      ΔΙΟΡΘΩΣH:ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 22.43 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ 20.17

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/3/18 10:25

      Όπου και να αναφέρεσαι είσαι γελοίος.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/18 21:20

    Υπάρχει μία σαφής διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη νομιμότητα και την παρανομία.
    Επειδή όμως οι περισσότεροι ορκίζονται στη νομιμότητα αλλά στην πράξη "στρίβουν δια του αρραβώνος", τους καλώ να αποδείξουν ότι πιστεύουν αυτά που λένε.
    Τους καλώ να αποδείξουν ότι διαφωνούν με το αίσχος της παρανομίας που βλέπουν καθημερινά μπροστά τους.
    Αναφέρομαι κυρίως στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και όσους έχουν δημόσιο αξίωμα.
    Πώς μπορώ να πιστέψω ότι η ανοχή δε σημαίνει συνενοχή;
    Πώς μπορώ να πιστέψω ότι δεν εμπιστεύονται τα ένδικα μέσα και την έννομη τάξη;
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/18 21:46

      ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΠΙΤΣΕΣ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/18 22:04

      Δεν ξέρω τι έτρωγε, ξέρω ότι είναι ο μόνος που τρέχει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/3/18 22:22

      Εάν είναι αλήθεια ;Την εποχή αυτή πέθανε και ένας τούρκος κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκιάς που είχε κάνει απεργία πείνας 65 ημερών και ο Μάνος ούτε αυτό σεβάστηκε κάνοντας μαϊμού απεργία τρώγοντας σουβλάκια και πίτσες .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/3/18 22:52

      ΕΣΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ. ΤΟΤΕ ΗΣΟΥΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ. ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ......ΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/3/18 20:53

    Mano έτρωγες σουβλάκια και έκανες όπως εσύ ο ίδιος ομολογείς απεργία πείνας και αυτό το θεωρείς θετικό ,σκέψου πόσο φελλός είσαι, τίποτα άλλο δεν σου λέω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/3/18 23:31

    ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΤΡΩΓΕ ΠΙΤΣΑ ΕΤΡΩΓΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/3/18 00:30

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ : Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ! ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/3/18 06:27

    ΟΧΙ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ.Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ.ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ.ΚΟΒΟΥΝ ΦΙΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΠΩΣ ΑΚΡΙΒΑ.ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ.ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΚΟΦΙ ΤΑΙΜ.Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΚΟΒΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ.ΠΡΩΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.ΕΒΑΖΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΚΟΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ.ΕΦΟΡΙΑ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.ΕΠΕΣΕ ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ.ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΟΦΙ ΤΑΙΜ.ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΦΙΛΩΝ.ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΟ.ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΧΤΙΖΑΝ ΣΠΙΤΙΑ. ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΠΧ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ.ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ. ΟΧΙ ΛΕΙΖΕΡ.ΔΩΣΕ ΤΟΣΑ.ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΔΩΣΩ.ΚΤΛ.ΠΗΓΑΜΕ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΕΙΠΙΟ.ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΟΥΛΟΥΣΑΝ.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ.ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΠΟΥΛΗΜΕΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΝ.ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΗΣ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.