Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Μαρ 2018

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Χατζηπέρος, σε ευρεία Σύσκεψη για τον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων


Διευρυμένη σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Χατζηπέρος, με τον Δήμαρχο Κυθήρων κο Χαρχαλάκη  Ευστράτιο, τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου, το μηχανικό του Δήμου και τους αναδόχους, με κύριο θέμα την επίσπευση της εκπόνησης της Μελέτης Σκοπιμότητας και Γενικού Σχεδίου Ανάπτυξης για την επέκταση του διαδρόμου προσγειώσεως-απογειώσεως στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων «Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης» προϋπολογισμού 35.000 €, από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Η μελέτη σκοπιμότητας θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 8 Μαϊου και αποτελεί το πρώτο και ουσιαστικό βήμα για την αναβάθμιση του Κ.Α.Κ, που θα έχει σημαντικές θετικές επιπτώσεις στην κοινωνία, την οικονομία και τον τουρισμό του νησιού.  Η Περιφέρεια έχει δεσμεύσει 400.000 € για την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών και την τελική ωρίμανση του έργου που θα δημοπρατηθεί εντός του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.