Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων επισκέφθηκε την Παρασκευή τον Πόρο, την Τροιζηνία και την Ύδρα. Συγκεκριμένα, επιθεώρησε τα εκτελούμενα έργα και διαπίστωσε ότι οι εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Γαλατά έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά και έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την Ύδρα, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κουκουδάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μπελεγρή και Δημοτικούς Συμβούλους. Συζητήθηκαν τα προβλήματα με τα έργα που εκτελούνται καθώς και με τα εκτελεστέα σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στο υπό εκτέλεση έργο του επιβατικού μώλου της Ύδρας. Είναι ένα έργο το οποίο πρέπει να εκτελεστεί τάχιστα, καταρχήν για λόγους ασφαλείας αλλά και λόγω του ότι η 1η φάση του πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από το Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.