26 Μαρ 2018

Η Προσβολή Ρώσου πρώην πράκτορα, στην Αγγλία με χημική ουσία.


Άρθρο γνώμης και τεχνικής προσέγγισης του Ευάγγ. Αθανασιάδη(*)
Και ένα άρθρο για να διανθήσει τον ελεύθερο χρόνο σας.
Τις τελευταίες ημέρες, απασχόλησε την κοινή γνώμη, η απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου τριπλού πράκτορα. Εντύπωση μου έκανε ο τρόπος. Ας τον εξετάσουμε λοιπόν σαν μια άσκηση λογικής ή ένα μυθιστόρημα αστυνομικής πλοκής.
Σε συνδυασμό με κάποιες τεχνικές γνώσεις, λόγω προγενέστερης εμπειρίας και ενασχολήσεως.

Η προσέγγιση δεν γίνεται για να λύσουμε εμείς τον «γόρδιο δεσμό», όντες και τελείως αναρμόδιοι, αλλά θα διατυπώσουμε μια σκέψη σαν ένα πνευματικό παίγνιο, όπως η λύση ενός σταυρολέξου.
Οι προγενέστερες ενασχολήσεις και εμπειρίες του κάθε ανθρώπου, τον επηρεάζουν να ρέπει σε προβληματισμούς και επίλυση προβλημάτων, που στο παρελθόν, αποτελούσαν τις γενικές ή ειδικές αρμοδιότητές του.
Το παρόν άρθρο δεν έχει μορφή επαγγελματικής προσέγγισης, αλλά καμιά φορά ένας προβληματισμός μπορεί να συμβάλει στην εξήγηση κάποιου συμβάντος.
Ακούστηκαν πολλές εκδοχές και σενάρια, που δεν πείθουν, δεν δένουν.
Ενώ φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει απλή εξήγηση.
Ένα μυθιστόρημα αστυνομικής πλοκής λοιπόν.
Τα γεγονότα:
Ο πρώην Ρώσος πράκτορας πηγαίνει σε ένα εστιατόριο για φαγητό, με την κόρη του.
Μετά το φαγητό αποχωρεί. Σε μικρό χρόνο, στο διπλανό πάρκο, διαπιστώνεται ότι έχει προσβληθεί από ειδική νευροπαραλητική χημική ουσία.
Όποιος τον πλησίασε προσβλήθηκε.
Στο εστιατόριο δεν προσβλήθηκε κανένας.
Δεν φαίνεται να τον προσέγγισε κανένα άλλο πρόσωπο και ειδικά μετά την έξοδό του από το εστιατόριο και έως την στιγμή της προσβολής.
Συμπέρασμα από την εκτίμηση των γεγονότων:
Είναι προφανές ότι χρησιμοποιήθηκε ένας μηχανισμός απελευθερώσεως νευροπαραλητικής ουσίας, που ενεργοποιήθηκε με έναν αυτοματισμό, που μπορούσε να επιλέξει χρόνο και τόπο. Δηλαδή χρειαζόταν:
1/Μία σκανδάλη (από το ρήμα σκανδαλίζω,) δλδ μια διάταξη που θα ενεργοποιούσε τον μηχανισμό, τον κατάλληλο χρόνο και
2/Ένα αισθητήρα, που θα αντιλαμβανόταν ότι είναι σε ανοικτό χώρο, για περιορισμό των παράπλευρων απωλειών.
Μήπως είναι ένας αρκετά πολύπλοκος και σύνθετος μηχανισμός;
Τι λέει η κοινή λογική:
Πηγαίνοντας στο εστιατόριο στο κρύο Λονδίνο, θα άφηνε το παλτό του στο βεστιάριο.
Η περιοχή του βεστιαρίου, είναι προσβάσιμη φυσιολογικά και εύκολα από πολύ κόσμο, που προσέρχεται ή αποχωρεί από το εστιατόριο. Η θερμοκρασία του βεστιαρίου είναι μικρότερη των 21οC, καθώς είναι χώρος κοντά στην είσοδο και χωρίς ιδιαιτέρες απαιτήσεις θερμάνσεως.
Ετεροχρονισμένη ανυποψίαστη προσέγγιση του θύματος:
Μπορεί λοιπόν σχετικά εύκολα, να τοποθετηθούν από κάποιον, στο παλτό του θύματος, κοντά στις δύο μασχάλες (διπλή διάταξη), από ένα σακουλάκι από βιοδιασπώμενο υλικό, που να περιέχουν την νευροπαραλητική πτητική ουσία, σε υγρή ή αέρια κατάσταση.
Τεχνικά στοιχεία:
Το περίβλημα επιλέγεται να βιοδιασπάται σε θερμοκρασίες γύρω στους 33 οC. Η διαφορά θερμοκρασίας 21 έως 33 οC, δλδ 12 οC, θεωρείται ασφαλές εύρος, για να αποκλειστεί λειτουργική αστοχία.
Περιβάλλον με 33 οC δεν συναντάται συνήθως, για να προκληθεί τυχαία ανεπιθύμητη ενεργοποίηση.
Δεν μιλάμε βεβαίως για αυτοσχέδια κατασκευή, αλλά για τυποποιημένο μηχανισμό μυστικών υπηρεσιών.
Η διάταξη δεν έχει μεταλλικά μέρη και δεν ανιχνεύεται προ της ενεργοποιήσεώς της. Κατάλληλα βιοδιασπώμενο υλικό μπορεί να μην αφήσει ανιχνεύσιμα υπολείμματα μετά από εύλογο χρόνο.
Σκεπτικό λειτουργίας μηχανισμού:
Όταν λοιπόν φορέσει το παλτό, η θερμοκρασία στην περιοχή της μασχάλης σε σύντομο χρονικό διάστημα περίπου 6-8 λεπτά, θα αποκτήσει την επιθυμητή θερμοκρασία των 33 οC, λαμβανομένου υπόψη ότι η θερμοκρασία του σώματος και ιδιαίτερα στην περιοχή αυτή είναι 36,6ο C.
Η θερμοκρασία του σώματος είναι η σκανδάλη και ο επιβραδυντικός μηχανισμός. Η βιοδιάσπαση του περιβλήματος θα απελευθερώσει την πτητική ουσία, η οποία λόγω του παλτού θα την οδηγήσει στο μόνο ανοικτό σημείο του παλτού, ακριβώς κάτω από την μύτη του θύματος. Το αέριο θα επιδράσει μόνο σε αυτόν και σε όποιον πλησιάσει για να τον βοηθήσει, όπως και έγινε.
Το παλτό είναι ο «αισθητήρας», που θα αντιληφθεί πότε θα είναι σε ανοικτό χώρο, με ικανοποιητική ακρίβεια, γιατί αλλιώς δεν θα φορούσε παλτό.
Μία πολλή απλή και λειτουργική διάταξη. Πιο απλή, πιο έξυπνη, πιο ασφαλής και πιο αποτελεσματική δεν θα μπορούσε να είναι.
Είναι η πιο συμβατή με τα γεγονότα, λογική εξήγηση.
Ποιό Κράτος το έκανε;
Ας αντιστρέψουμε την ερώτηση. Ποιο κράτος εξετάζει το περιστατικό; Τι μας είπαν; Το αέριο είναι Ρωσικό. Ξέρουν το αέριο, το διακρίνουν, το ανιχνεύουν, αλλά δεν έχουν φτιάξει «γενόσημο», ούτε αντίδοτο.
Αυτός που το εξετάζει, έχει το πλεονέκτημα της εξιχνίασης, της αναδείξεως συγκεκριμένων στοιχείων, της ενημερώσεώς μας και επομένως της κατεύθυνσης της σκέψης και της συλλογιστικής μας.
Μας παρουσιάζει πολλές εκδοχές, πλούσια ενημέρωση και πληροφόρηση, που όμως δεν δένουν, και πάντα εκτός από αυτήν που γνωρίζει ότι εφαρμόστηκε ή εφάρμοσε και δεν μας την αποκαλύπτει.
Τα εκ πρώτης όψεως οφθαλμοφανή άλλοθι και οι συνειρμοί ποιόν ευνοούν, να το κάνει χωρίς να τον υποψιαστούμε;…
Ποιός είναι το κράτος-δράστης; Μπορούμε εμείς να απαντήσουμε; Όχι φυσικά!
Η λύση της λογικής αυτής άσκησης, δεν κρίνεται σκόπιμο να δοθεί στο επόμενο άρθρο, όπως συνηθίζεται, γιατί όλοι απαντήσατε σωστά.
Τόσο απλή, λειτουργική και αποτελεσματική διάταξη, μόνο Ρώσοι ή Έλληνας θα μπορούσαν να σκεφτούν. Και μόνο ένα κράτος μπορεί να το αντιγράψει και να το υλοποιήσει.
Ανέκδοτο: Σε ένα διεθνές συνέδριο για το διάστημα, ο Αμερικανός λέει στον Ρώσο: Μετά από μελέτες 50 ετών βρήκαμε λύση να μην σταματούν τα στυλό σε περιβάλλον έλλειψης βαρύτητας. Εσείς πως το αντιμετωπίζετε;
Ρώσος: Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ προβλήματα! Χρησιμοποιούμε μολύβια!...
Και ο Ερντογάν ας προσέχει που θα αφήνει το παλτό του, όταν δεν θα χρειάζεται να εξυπηρετεί άλλο τις Μεγάλες Δυνάμεις.
___________

·                     Επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το πώς συνέβη. Το άρθρο είναι μία μυθιστορηματική λογική και προσέγγιση και ίσως μία πιθανή τεχνική εξήγηση.

(*) Ο Ευάγγ. Αθανασιάδης είναι Συνταγματάρχης ε.α.

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος27/3/18 01:02

  (*)ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΓΩ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ? ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 100€,ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΜΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ Η ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ.ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ? ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΤΟΡΕ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΟΧΙ ΣΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΑΔΙΑ,ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ-ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΝΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ.ΟΧΙ,ΟΧΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ,ΣΤ
  ΗΝ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΟΥ,ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΩ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΘΕΤΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ."ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΤΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ "ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΝ.ΤΟΝ ΜΟΥΧΤΑΡΗ,ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΕ. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΡΔΕΛΑΔΕΣ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕ,ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ-ΜΑΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ'ΤΟΤΟΣ,ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ,ΣΑΚΑΝΤΑΝΗΣ,ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ,ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ,-ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΛΟΙ-,ΑΠΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΔΟΣ Η ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΕΚΑ.ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ.ΚΡΙΜΑΔ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔ Η.ΒΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΓΕ Ο ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ'ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΥΤΟΙ.ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Τ'ΑΚΟΥΩ ΟΛΑ ΕΓΩ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ***Σ'ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΗΓΕ ΝΕΟΣ ΔΟΙΗΚΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ,ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Τ'ΛΕΓΑΝ,ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΟΒΕΛΟΝΑ ΟΙ ΚΑΜΠΙΕΣ,ΝΑ ΚΙ'ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΠΛΑ Σ'ΕΝΑ ΠΑΚΓΑΚΙ.ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ:ΟΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΠΑΓΚΑΚΙ...ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ... ΑΣΕ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ Ν'ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ,ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ,ΠΑΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΕ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ. ΛΕΕΙ Σ'ΕΝΑΝ ΓΙΩΤΑ...ΒΑΨΕ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΕΔΩ...ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ Ε.ΚΗΠΟ ΤΑΙΖΕΙ ΠΑΠΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ... ΒΡΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ,ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΕΩΣ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ'ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ'ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΕΝΑΣ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΕΟΤΡΕΛΛΟΙ,ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΧΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ'ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ'ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ-ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος27/3/18 17:42

  (*)ΤΟΥ'ΠΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΑΚΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ'ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΟ ΟΙ ΑΡΒΥΛΕΣ-ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ'ΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ-ΔΕΝ ΤΟΥ'ΓΡΑΦΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΞΥΠΝΑΓΕ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ... ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΠΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ ΜΟΝΑΧΟΣ (*)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/3/18 17:58

   (*)ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΕΙ-ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ'ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ Γ@@@@@@(*)

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος27/3/18 21:15

  (*)Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΙΟΧΑΝ ΚΙ ΦΡΑΝΣ ΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΦΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑΝΚΣ... Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΙΟΧΑΝ ΚΙ Ο ΦΡΑΝΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΙΣΕΡ ΣΤΟΝ ΚΡΑΦΤ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑΝΚΣ... ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΜΑΡΞ...ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΧ...Ο ΜΠΡΑΟΥΝ Ο ΦΙΣΕΡ ΚΙ ΚΡΑΦΤ ΕΧΘΡΟΙ ΤΑΧΑ ΓΙΝΑΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΤΡΑΣΤ...ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΞ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝ...Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΙΟΧΑΝ ΚΙ ΦΡΑΝΣ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΝΚΣ... Ο ΜΠΡΑΟΥΝ Ο ΦΙΣΕΡ ΚΙ Ο ΚΡΑΦΤ ΣΚΕΦΤΕΙΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΡΞ...ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΜΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΡΑΝΣ...ΓΙΑ ΤΑΝΚΣ (*)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.