Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαρ 2018

Η πρώτη Ροταριανή τουριστική επίσκεψη στη Ιστορική Σαλαμίνα είναι γεγονός.


Συνεχίζονται οι μοναδικές πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μαριδάκη ενισχύοντας και προβάλλοντας το νησί μας σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς αφού το Ρόταρυ αποτελεί επίσημο μέλος του Ο.Η.Ε.

Ο Ρ.Ο. Αθήνα - Λυκαβηττός με Πρόεδρο την Μαρία Κορκολοπούλου την π. Διοικητή Μαριάννα Καλοιδά, την ξεναγό Ροταριανή ταμία Ντόρα Σπαχή και 50 μέλη και φίλους του Ρόταρυ, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το Ιστορικό νησί όπου τους υποδέχτηκε ο ιδρυτικός Πρόεδρος και β. Διοικητής της 2470 περιφέρειας Κυριάκος Μαριδάκης, μέλη του ομίλου Σαλαμίνα "βασιλεύς Αίας" και εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Κωνσταντίνος Μαριδάκης, επισκέπτοντας με δέος και θαυμασμό τα μοναδικά πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία του νησιού, γευματίζοντας στο εξαιρετικό εστιατόριο του εμ. Προέδρου του ομίλου της Σαλαμίνας επιχειρηματία Κώστα Σπετσιωτακη "Χοντρό Αλάτι" ενισχύοντας παράλληλα τις ροταριανές σχέσεις των δύο ομίλων.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσκεψη στο Λαογραφικό, Ναυτικό, Αρχαιολογικό μουσείο, τον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου όπου φυλάσσονται τα οστά του Γεωργίου Καραϊσκάκη με ξεναγό την ροταριανή Μαρία Μπούτση καθώς και την παρακολούθηση των χαιρετισμών της Θεοτόκου στο Ιερό μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης μέσα σε ένα μοναδικό κλίμα κατάνυξης.