Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Μαρ 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝ/ΣΤΗ-Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ Ν. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος απέστειλε την κάτωθι επιστολή για να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο AHEPA HJ και Συν/στη-Δ/ντη Ν. Ευαγγελισμός κ. Χόνδρο Δ. για την θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα του, προκειμένου να προσέλθουν ιατροί για εθελοντική εξέταση των κατοίκων της Π.Ε. Νήσων.
 «Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά ως ελάχιστη αναγνώριση για την άμεση και θετική σας ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για εθελοντική κλινική εξέταση των κατοίκων της περιοχής της Τροιζηνίας.

Με το έργο σας τιμάτε το λειτούργημά σας και συμβάλλετε κοινωνικά με την ανθρωπιστική φροντίδα σας στην ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.
Ο κ. Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, στον οποίον κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται να μας γνωρίσει τις δυνατότητες προκειμένου να υλοποιηθεί η επισυναπτόμενη πρόταση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.