Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαρ 2018

Στην Πταισματοδίκη καταθέτουν για τους παράνομους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι Παν. Λαφαζάνης και Δημ. Στρατούλης κα


Στην Πταισματοδίκη καταθέτουν ως μάρτυρες για τους παράνομους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς την Πέμπτη (22/3) στις 11.30 π.μ. οι Παν. Λαφαζάνης και Δημ. Στρατούλης και την Παρασκευή (23/3) στις 9.30 π.μ. οι Δεσ. Σπανού, Μάν. Μπαρσέφκσι και Τάσος Καραγιώργος.
Στο Πταισματοδικείο Αθηνών (Κυρ. Λουκάρεως 14, στην 1ο όροφο) θα μεταβούν στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης 22 Μαρτίου, ο Γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας, Παν. Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος Π.Γ. της ΛΑΕ, για να καταθέσουν ως μάρτυρες, στο πλαίσιο της μηνυτήριας αναφοράς που κατατέθηκε από την ΛΑΕ για τη διεξαγωγή παράνομων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Επίσης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται, με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά της Λαϊκής Ενότητας, ως μάρτυρες θα καταθέσουν στην Πταισματοδίκη, την Παρασκευή (23/3) στις 9.30 π.μ., τα μέλη του Π.Σ. της ΛΑΕ, Δέσποινα Σπανού και Μάνια Μπαρσέφσκι και ο Τάσος Καραγιώργος, μέλος του Κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α. (Αλληλεγγύη – Ανυπακοή – Ανατροπή).
Σημειώνεται ότι ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παν. Λαφαζάνης, τα στελέχη της ΛΑΕ, Δημ.Στρατούλης, Δεσ. Σπανού και Μ. Μπαρσέφσκι και ο Τάσος Καραγιώργος, κατέθεσαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στις 12.30 μ.μ., στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (κτίριο 16) μηνυτήρια αναφορά περί τελέσεως κακουργηματικών πράξεων για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.
Στη μηνυτήρια αναφορά, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (24/1):
1.χωρίς να έχει προηγηθεί η δημοσίευση εφαρμοστικών υπουργικών αποφάσεων για τις προδιαγραφές (τεχνικές και νομικές) της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διενέργειας πλειστηριασμών αλλά και
2.χωρίς να έχουν υπογραφεί νόμιμα οι απαιτούμενες συμβάσεις μεταξύ των συμβολαιογραφικών συλλόγων και των εταιριών πληροφορικής που έχουν αντικείμενο την οργάνωση και διαχείριση της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Ως εκ τούτου, η ΛΑΕ θεωρεί ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργούνται παράνομα και για το λόγο αυτό κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ζητώντας από την Εισαγγελία να εξετάσει άμεσα το θέμα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να σταματήσει αυτή η παρανομία σε βάρος του ελληνικού λαού.
Παρακαλούμε για την δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη στα δικαστήρια.
Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ)
21/3/2018

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/3/18 11:13

    ΡΟΥΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.