Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαρ 2018

Παράδοση-παραλαβή Διοικητών Ναυστάθμου


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή παράδοσης παραλαβής των Διοικητών του Ναυστάθμου Σαλαμίνας.
Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Χατζηπέρος ανέφερε ότι είναι σαν χθες, πριν από 34 χρόνια, όταν σαν Α΄ Μηχανικός του Εκπαιδευτικού Πλοίου «ΑΡΗΣ», γνώρισε τον τότε Ναυτικό Δόκιμο και νυν Ναύαρχο Γιώργο Μπαμπλένη.

Δήλωσε δε ότι η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και σαν ενεργεία Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και σαν Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, υπήρξε άψογη. Τον συνεχάρη για την μεταμόρφωση που έχει γίνει στο Ναύσταθμο επί των ημερών του, αλλά και για την κοινωνική συμβολή του στο νησί της Σαλαμίνας, βοηθώντας τους εθελοντές πυροσβέστες και διασώστες παντοιοτρόπως, εξυπηρετώντας τους κατοίκους του νησιού με το ΝΝΣ αλλά και βέβαια με την ενεργό συμβολή του στην απορρύπανση των ακτών που έγινε με τη βύθιση του «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ», από την 1η κιόλας μέρα. Τέλος, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Στο νέο Διοικητή Αρχιπλοίαρχο Κωνσταντίνο Κολοκούρη Π.Ν. επιτυχία στο έργο του, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς ο Ναύσταθμος Σαλαμίνας αποτελεί την αιχμή στη συντήρηση και τον επισκευαστικό τομέα.
Στη συνέχεια, Ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε το Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα «Βέλος» που επισκευάζεται στη Σαλαμίνα με ικανοποιητική πρόοδο.   

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/3/18 16:16

    Γεροπασοκατζη κρητικε πες μας αν ψηφισες ΠΑΣΟΚ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/18 16:26

    Καπεταν..ακη εχει καρτα ελευθερας στα φερρυ με πια κριτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/18 19:54

    ((( Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ, ΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ))).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/18 20:08

    ((( ΠΟΛΛΑ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ Τ'ΟΥΡΑΝΟΥ, ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΜΕΣ ΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΓΙΑΚΑΔΕΣ ))).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/18 03:46

      SALAMIS-NEWS.Γιατί διαγραφεις σχόλια που είναι ειδηση? Σχεδόν κάθε ημέρα σου δείνουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ.Ψαχτα λίγο καλά και θα σου έρχονται διαφημίσεις και € σαν πεφταστέρια! Μην γράψεις παλι οτι εχεις πολλά και σου 'ξεφεύγουν' γιατί ο μπαταρολος και ο κουκες θα τα βλάψουν μαύρα. Καλά να είσαι πάντα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/18 03:58

      ΥΓ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. (ΟΧΙ ΒΛΑΨΟΥΝ.ΒΑΨΟΥΝ).ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.