Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαρ 2018

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΡΟΥ


Καθορίστηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων η Επιτροπή Παρακολούθησης για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού του Πόρου από την θεομηνία της 4ης Δεκεμβρίου 2014. Το ύψος του προϋπολογισμού του έργου ανέρχεται στις 415.000 € από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και εξασφαλίστηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου.

Με το έργο αυτό θα αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο του Πόρου από τον Άγιο Στάθη, Ναό του Ποσειδώνα  μέχρι την συμβολή με τον δρόμο του Μοναστηριού, ενώ συμπεριλαμβάνονται και διάφορα τεχνικά έργα.
Για την ολοκλήρωση όμως των ζημιών έχουν εξασφαλιστεί επίσης από την Περιφέρεια Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων επιπλέον 300.000€ από ίδιους πόρους, οι οποίες πρόκειται να δημοπρατηθούν σύντομα. 
Τα έργα που θα εκτελεστούν με το ποσό αυτό αφορούν τεχνικά έργα στο οδικό δίκτυο του Πόρου και ανακατασκευή τριών (3) μικρών γεφυριών και τοιχίων αντιστήριξης σε διάφορα σημεία.
Σε δύσκολους καιρούς για την Χώρα, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων εκτελούν στοχευμένα ουσιαστικό έργο με έμφαση στην αντιπλημμυρική θωράκιση και όχι έργα «βιτρίνας».

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/3/18 21:42

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ : Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ! ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ Σκιαθίτης έχει ΦΒ γιατί δεν τον ρωτάτε απ ευθείας τον ίδιο; Μπορεί να έχει διακόψει την σύνταξη λόγω θέσης!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/18 15:22

      ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΗ ΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΒ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ : ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/18 22:07

    Το Ειδικό σχολείο σήμερα επιλέχθηκε από Εξωραιστικούς Συλλόγους στο Αιάντειο και αντί στεφάνων τα χρήματα δόθηκαν στον Σύλλογό μας.Οι Σύλλογοι αυτοί είναι οι εξής: Εξ. Σύλλογος Αγ. Παντελεήμωνα Αιάντειο, Εξ. Σύλλογος Αγ. Αθανάσιος Αιάντειο, Εξ. Σύλλογος "Πόρτο Φίνο" και Εξ. Σύλλογος Νέα Μενεμένη επίσης μας έγινε μια προσφορά από την Ομοσπονδία Εξωραιστικών Συλλόγων την οποία θα μάθετε όταν πραγματοποιηθεί! Και κάτι ακόμη που πρέπει να μάθετε σήμερα, άκουσα πως έχουν ξαναδοθεί χρήματα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο σε παρόμοια μέρα, πράγμα που δεν έχει συμβεί πρώτον γιατί εγώ η ίδια πηγαίνω πάντα για τα χρήματα και δεύτερον γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο μπλόκ των αποδείξεων που το σχολείο μας κόβει σε όποιον μας δώσει χρήματα, εκτός δυο περιπτώσεων τις οποίες γνωρίζω από πρώτο χέρι.Πέρα από αυτές και όσοι έχουν προσφέρει στο σχολείο πρώτη μου δουλειά είναι να ανακοινωθούν εδώ σε αυτή την σελίδα και ανατρέξτε να δείτε παρόμοιες αναρτήσεις προσφοράς γενικότερα.Παρακαλώ θερμά να μην χρησιμοποιείτε το όνομα του Σχολείου μας ούτε για πολιτικές σκοπιμότητες, ούτε για φιλευσπλαχνία,δεν ήρθαμε εμείς σε εσάς για χρήματα μας καλείτε και ερχόμαστε και ευχαριστούμε πολύ όσους μας έχουν στηρίξει χρόνια τώρα και πριν από όλους το ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα.Αλλά παπατζιλίκι στις πλάτες του Σχολείου για να το πω λαικά δεν περνάει με τίποτα. Έχουμε και ανάδρομο Ερμή, η πρόεδρος είναι και λίγο νευρική, δεν σας παίρνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/18 23:21

      Ειδικο Σχολειο Σαλαμινας
      27 Οκτωβρίου 2016 ·
      Με αφορμή την αυριανή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, η Κοινότητα Αιαντείου και Τοπικοί Συλλόγοι επέλεξαν αντί για την συνυθισμένη κατάθεση στεφάνων τα χρήματα αυτά να δωθούν στο σχολείο μας.
      Ευχαριστούμε την Πρόεδρο Κα Καίτη Παυλίδη για την πρωτοβουλία της καθώς και τους παρακάτω Συλλόγους

      Ναυταθλητικό Όμιλο Γυάλας
      Εκκλησιαστικό Σύλλογο" Η Κοίμηση Της Θεοτόκου"
      Σύλλογο Ι.Ν.Αγ. Παρασκευής Δημητράνη
      Εξωραιστικό Σύλλογο Περιστερίων" Τα Περιστέρια"
      Εξωραιστικό Σύλλογο"Αγ. Παντελεήμωνας"
      Ερασιτεχνικό Σύλλογο Αλιέων Πέρανι"Αγ Νικόλαος"
      ΚΑΠΗ Αιαντείου
      Εξωραιστικό Σύλλογο" Πόρτο Φίνο"
      Εξωραιστικό Σύλλογο" Αιας Κλαμπ"
      Εξωραιστικό Σύλλογο Κύριζα" Αγ. Μαρίνα"
      Εις μνήμην Αναστασίας Αργυρίου Μπεντεβή
      Σύλλογο Γονέων κ' Κηδεμόνων Δημ.Σχολείου Αιαντείου

      Ευχαριστούμε θερμά. Χρόνια Πολλά
      Με εκτίμηση ο Σύλλογος Γονέων κ' Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού.
      Η Πρόεδρος Χριστίνα Καζανιάτορα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/18 23:29

      Με τα ψέμματά σου το καψες κα νευρική πρόεδρε!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/3/18 01:37

      ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ . ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ !

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/18 23:00

    TO EIΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΝΗ ΓΙΑ 35000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΒΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ! ......ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ... ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΑΝΟΚΟΙΝΩΣΗ ? ΑΡΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/18 23:05

    Τα διαβαζει ο ΠΟΡΟΣ και θα γινουμε ρεζιλι ρε παιδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/18 23:09

    ΤΗ ΚΥΡΙΚΗ 25/3 ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΄΄ΝΗΣΙ΄΄ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/18 01:45

      Τη κυριακη θα βρεχει . Σπιτι θα ειμαστε Γιωργο βγαλτο μαναρη .

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/3/18 00:27

    Σήμερα στη σκουζέ κάποιος πρέπει να ανησυχεί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/3/18 03:24

    ΑΝΩΝΥΜΕ 23:09.ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΝΤΟΥ ΤΗΝ 25η Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΧΑ.ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ "ΣΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ" ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ "ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ". Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ? ΟΧΙ. ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/18 15:28

      ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΣΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΝΩΡΙΣ !

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/3/18 15:57

    Τελικά Κύριε Καπετανακη ποσο ωραια ειναι να περνας τα φερρυ με την καρτα ελευθερας που εχετε αποκτησει χωρις να εχετε τα κριτηρια να Χαιρεσται το φιλότιμο και τον σεβασμό που εχετε απέναντι στη Σαλαμίνα τόσο πολύ αγαπάτε το νησί μας γιατί κουλουριωτης δεν θα λέγετε ποτέ πάντα ξένος θα ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/3/18 15:11

    Σημερα στην καταθεση στεφανων μονο οι χασαποταβερνες και τα καφε της Κούλουρης δεν κατέθεσαν στεφανια-ΜΑΡΙΔΑΚΗ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΟΡΤΗ ΧΑΒΑΛΕ -ειναι η ημερα ανεξαρτησιας της Ελλαδας. ας σοβαρευτει η δημαρχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/3/18 15:16

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ- ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/18 04:15

      ΑΝΩΝΥΜΕ 15:28.ΒΟΥΛΩΣΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΕΓΩ.ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΠΟΔΕΣ,ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΗΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ,ΓΙΑΓΙΑ,ΕΩΣ ΠΑΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΡΟΜΠΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕ ΕΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ "ΤΣΑΛΑΚΩΣΗ" ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑ,ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΣΕΙΡΑ Ο ΔΣΠ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΤΡΑΒΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ.ΥΓ.ΦΙΛΟΣ ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΣ.ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΝΗΠΙΟ,ΕΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΡΑΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΝΙΑ 1977.ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ 12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 13.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/18 23:37

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/4/18 00:12

    ΑΝΩΝΥΜΕ ~24'3'18~~~15:28~ Μ@@@###Σ Ε;Ποιος έκανε και βόλτες μαζί του;Μ.εβδομάδα; τώρα το Ιδα.Θα στα είχα τρολαρει κατ'ιδιαν.Σαν να μην ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.