Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2018

O Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στην τελετή ορκωμοσίας της 2018 Α΄ΕΣΣΟ,


Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στην τελετή ορκωμοσίας της 2018 Α΄ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πόρος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, με την ευκαιρία της ορκωμοσίας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμμένο και τον ευχαρίστησε για την επαναφορά της προπαίδευσης των ναυτών στο Κ.Ε. Πόρος και την επαναδραστηριοποίηση του Κέντρου Εκπαιδεύσεως.
Το Κ.Ε. Πόρος και οι Ποριώτες έχουν άρρηκτους δεσμούς από την εποχή που ο Καποδίστριας δημιούργησε τον Πρώτο Ναύσταθμο του Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους. 

Επομένως η επαναλειτουργία του Κ.Ε. Πόρος σαν Κέντρο Εκπαιδεύσεως σηματοδοτεί τον Πρώτο Ναύσταθμο ιστορικά και συναισθηματικά. Παράλληλα βοηθάει την τοπική οικονομία κατά τους χειμερινούς μήνες.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ενημέρωσε τον Υπουργό για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την 1η Μαρτίου, για την διάθεση 19.900.000 € για την «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των στρατιωτικών νοσοκομείων». Ο Υπουργός ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την προσφορά αυτή στις Ένοπλες Δυνάμεις και βέβαια για την άψογη συνεργασία τους.
Επιπλέον, ο κ. Χατζηπέρος ενημέρωσε τον Υπουργό για το θεραπευτήριο του Κ.Ε. Πόρος το οποίο στο παρελθόν εξυπηρετούσε τον Πόρο και την ευρύτερη περιοχή. Επομένως τώρα είναι ευκαιρία για την αναβάθμιση του σε προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Ο Υπουργός συμφώνησε με την πρόταση αυτή και παράλληλα έδωσε εντολή για να εκτελεστούν έργα βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του στρατοπέδου από τη Νέα ΜΟΜΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.