Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Μαρ 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ


Την Αίγινα επισκέφτηκε χθες 6 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Χατζηπέρος Παναγιώτης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αυτοψία και η επιτάχυνση στα εκτελούμενα έργα στο νησί.
Αρχικά, δεδομένης της υψηλής προτεραιότητας της Περιφέρειας Αττικής στην αντιπλημμυρική θωράκιση και μετά τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην εξέλιξη του έργου ανακατασκευής της γέφυρας της Σκοτεινής -συνοδευόμενος από το Δήμαρχο κο Δημήτριο Μούρτζη, τους Αντιδημάρχους της Αίγινας και υπηρεσιακούς παράγοντες- πραγματοποίησε αυτοψία, προκειμένου να καταγραφεί η υπάρχουσα κατάσταση και να βρεθούν άμεσες λύσεις ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες  ολοκλήρωσης του. Με την ανακατασκευή του έργου, η ωφέλιμη διατομή της γέφυρας τριπλασιάζεται τουλάχιστον.  

Με το έργο αυτό, θα αποφεύγονται στο μέλλον πλημμυρικά φαινόμενα από τα οποία είχαν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές στο παρελθόν.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε συγνώμη από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των περιοχών Μαραθώνα, Αιγινήτισσας, Πέρδικας και Σφεντουρίου, για την ταλαιπωρία λόγω της κατασκευής του έργου.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις ώστε το έργο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα. 
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το υπό κατασκευή γήπεδο/στάδιο του νησιού, όπου έδωσε οδηγίες για την επιτάχυνση των εργασιών, προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών για να αποδοθεί στους κατοίκους και την αθλούμενη νεολαία του νησιού της Αίγινας, το οποίο δεν διαθέτει άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Τόνισε δε στις δηλώσεις του, ότι η αυτάρκεια και η ανεξαρτησία σε αθλητικές υποδομές των νησιών και της Τροιζηνίας βρίσκονται σε υψηλή προτεραιότητα για την Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.