Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαρ 2018

ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Μετά την υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας για ένταξη στο υπομέτρο 6.1. «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 για το έτος 2016, διαπιστώθηκε ότι στην Περιφέρεια Αττικής πλεονάζει δημόσια δαπάνη ύψους 4.221.000€ η οποία δύναται να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη προκήρυξη, αν παρουσιαστεί ενδιαφέρον. Στην 1η προκήρυξη υποβλήθηκαν 87 αιτήσεις συνολικής δαπάνης 1.579.000€.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών της Περιφέρειας Αττικής για ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, διοργανώθηκαν 4 ημερίδες σε Μέγαρα, Ασπρόπυργο, Μαραθώνα και Παιανία ενώ σύντομα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής και την Τροιζηνία, με θέμα την «Ενημέρωση για τα Σχέδια Βελτίωσης στην Περιφέρεια Αττικής», 

στο πλαίσιο της έκδοσης της Πρόσκλησης για το Υπομέτρο 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 - 2020 με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.
Οι επενδύσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του ανωτέρω υπομέτρου, προϋπολογισμού 9.309.915 € για την Περιφέρεια Αττικής, έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των βιώσιμων γεωργικών εκμεταλλεύσεων, τη βελτίωση του περιβαλλοντικού προφίλ των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, την άμβλυνση των επιπτώσεων στην κλιματική αλλαγή και τον περιορισμό των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου.
Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου, επιδιώκεται, με κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες του αγροτικού τομέα, η βέλτιστη και ορθολογική αξιοποίηση των διαθέσιμων κονδυλίων και η επιπλέον ενίσχυση των νέων αγροτών.
Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους δυνητικούς δικαιούχους να σπεύσουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις στήριξής τους, με δεδομένο ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 2 Απριλίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες για την Πρόσκληση των Σχεδίων Βελτίωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στη σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής ακολουθώντας τη διαδρομή: Έργα / Προγράμματα --> Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 --> Υπομέτρο 4.1-Στήριξη για Επενδύσεις σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις (Σχέδια Βελτίωσης) -->  Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για τα ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/3/18 18:18

    Κι όποιος "το πιασεν, το πιασεν" που λέει κι ο Λιακόπουλος, εκλογές μου μυρίζονται και μάλιστα πολύ πιο σύντομα απ ότι φαντάζεστε.
    Πάρε κόσμε πάρε, οι ξύπνιοι και με "κονέ" υποβάλλουν αιτήσεις σύντροφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/18 21:24

    καπεταν..ακη σε γραψανε οι εφημεριδες οτι ψηφισες ΠΑΣΟΚ και δεν εκανες καμμια διαψευση


    ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΣΟΚ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/18 23:58

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ,ΑΓΡΙΜΙΑ ΚΙ ΑΓΡΙΜΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/18 11:56

    καπεταν..ακη εχει καρτα ελεθερασ στα φερρυ με πια κριτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.