Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Μαρ 2018

Θα μπορούσατε να επιβιώσετε σε έναν από αυτούς τους δορυφόρους μόνο με μια μάσκα οξυγόνου και ένα καλό και ανθεκτικό...μπουφάν


Ψάχνετε μήπως ένα νέο σπίτι πέρα από τη ...Γη; Τα παγωμένα φεγγάρια στα εξωτερικά μέρη του ηλιακού μας συστήματος θα μπορούσαν να είναι υποψήφια για κάτι τέτοιο αλλά μήπως υπάρχει κάτι πιο... κοντινό;

Για να αναζητήσουν ζωή σε άλλους πλανήτες, οι επιστήμονες συνήθως επικεντρώνονταν στους πλανήτες που βρίσκονται στη κατοικήσιμη ζώνη ενός αστρικού συστήματος (ζώνη της χρυσομαλλούσας ή Goldilocks). Μια δυνητικά κατοικήσιμη περιοχή που δεν είναι ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά από ένα άστρο, έναν ήλιο δηλαδή, με άλλα λόγια η περιοχή αυτή δεν είναι ούτε πολύ καυτή, αλλά ούτε και πολύ ψυχρή.
Όταν όμως η διαστημοσυσκευή Κασσίνι της ΝΑΣΑ άρχισε να στέλνει στη Γη δεδομένα από τα συστήματα του Κρόνου, οι επιστήμονες άρχισαν να αλλάζουν την μέχρι εκείνη τη στιγμή αντίληψή τους όσο αναφορά το θέμα: που υπάρχει ζωή όπως την ξέρουμε. Από πλανήτες μέχρι τώρα πάμε σε φεγγάρια.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/18 14:37

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η -- Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η-- Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    Αγαπητοί συμπολίτες αν θέλετε να δείτε πως ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ τον Δήμο μπείτε στην Διαύγεια του δήμου Σαλαμίνας και πατήστε την Α.Δ.Α Ω1Ξ1ΟΞΑΚ-ΑΗ3 (το Ο είναι όμικρον)
    Μπράβο στο πρόεδρο και στα μέλη του Λιμενικού Ταμείου που το καταψήφισαν.
    Όσο γιά τον ιδιοκτήτη της τεχνικής εταιρίας Τρα.β.λό.πουλο (sud) ακόμη κλαίει μαζί με τον δήμαρχο Μηνάρα.κο που τους χάλασαν την αρπαχτή των 10.οοο ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/18 11:35

      Ναι δε λέω κάπως έτσι, δε μας είπες όμως Αργύρη μου εσύ πως κλέβουν σήμερα στο ΔΛΤΣ???
      Θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε και τα δικά σας και φυσικά δεν περιμένω να μας πεις, όμως, πίσω έχει αχλάδα την ουρά.
      Κάτι ξέρεις εσύ από αχλάδα και πίσω έτσι;
      Αναμείνατε στο ακουστικό σας, ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.