Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαρ 2018

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος

Από αριστερά: Γεώργιος Δεσποτόπουλος, Νικόλαος Σερέτης, Γεώργιος Καλαρώνης, Θεόδωρος Κόντες, Αναστασία Αναγνωστοπούλου - Παλούμπη, Πάνος Λασκαρίδης, Νικήτας Νικητάκος, Ηλίας Νταλούμης και Ιωάννης Λιναρδάκης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την προσεχή τριετία προέκυψε κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος (ΝΜΕ) που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Μουσείου την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης η Πρόεδρος, Αναστασία Αναγνωστοπούλου – Παλούμπη, προέβη σε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της τριετίας  και ενημέρωσε για τις νέες δράσεις που προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα. Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας Αρχιπλοίαρχος (Ο) Π.Ν.ε.α. Ιωάννης Λιναρδάκης προέβη στον απολογισμό των πεπραγμένων για το έτος 2017. Ακολούθησε η διαδικασία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης τριετούς θητείας.
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, συνήλθε στα γραφεία του ΝΜΕ και μετά την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
Πρόεδρος:
Αναστασία Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη
Α΄ Αντιπρόεδρος:
Παναγιώτης Λασκαρίδης
Β΄ Αντιπρόεδρος:
Γεώργιος Καλαρώνης
Γενικός Γραμματέας:
Ιωάννης Λιναρδάκης
Ταμίας:
Νικόλαος Σερέτης
Μέλη:
Γεώργιος Δεσποτόπουλος

Θεόδωρος Κόντες
 
  Νικήτας Νικητάκος

Ηλίας Νταλούμης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.