Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Μαρ 2018

ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ


ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥΝΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η  ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,  ΑΠΟ ΤΟΝ ΌΜΙΛΟ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ.

Επισυνάπτουμε αεροφωτογραφίες προκειμένου να καταλάβετε το μέγεθος της καταστροφής που συντελείται από τους ανιστόρητους αυτούς «Επιχειρηματίες» οι οποίοι λεηλατούν τον ιστορικό αυτό χώρο, που προστατεύεται βάσει του Ν.3028/02, με γνώμονα μόνο το κέρδος τους.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές θα προβούν άμεσα όπως οφείλουν σε ενέργειες για την προστασία του τόσο σημαντικού αρχαιολογικού χώρου.
Μετά τιμής,
Ευριπίδης - Κάτοικος Σαλαμίνας
Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/3/18 12:27

    Ο Μηνάς κρατάει τσίλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/18 13:36

    ΠΑΙΔΙΆ, ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/18 15:18

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/3/18 21:30

      Καθαρίζει ο πρώτη φορά φασιστερά.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/18 18:35

    Αυτόν τον κοντό που φορεί τα άσπρα κουστούμια και βάζει το καπέλο του ναύαρχου πως τον λένε τον ξεχνώ .Γιατί δεν τον φωνάζετε να παρέμβει δυναμικά και αποτελεσματικά, όλο παρελάσεις φρου φρου και αρώματα είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/3/18 19:39

    Γραψε φιλε τ'ονομα Μ.Α.Ρ.Ι.Δ.Α.Κ.Η.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/3/18 22:08

    Διακαής πόθος του ήταν να γίνει παλαμίδα. Όμως μαριδάκι ήτανε και μαριδάκι θα μείνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/3/18 22:40

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΡΙΔΑΚΙ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.Η ΣΜΕΡΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/3/18 23:16

    Ευριπίδη μου Ευριπιδάκο μου, πέφτεις σε λάθη. Δεν ξέρεις ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας ? Και ιδού το αποτέλεσμα, γράφεις ανακρίβειες μπαίνοντας στο "τρυπάκι" χωρίς να το θέλεις όλων αυτών που θέλουν και προσπαθούν να εξαφανίσουν από προσώπου γης τον ιερό αυτό χαρακτηρισμένο από την πολιτεία αρχαιολογικό- ιστορικό τόπο.
    ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ : Η ναυμαχία δεν έγινε στη Πούντα "Σπανόπουλος" αλλά ανοιχτά στον ευρύτερο χώρο μεταξύ Κυνοσούρας και Ψυττάλειας .Τα οστά των Σαλαμινοναυμάχων βρίσκονται απέναντι στην Κυνοσούρα όπου και ο Τύμβος. Να είσαι λοιπόν πιο προσεκτικός γιατί ενώ προσπαθούμε για το καλό , μην κάνουμε κακό άθελα μας.
    ΑΡΕΙΣΤΙΔΗΣ

    Υ.Γ : Και βέβαια ο εν λόγω επιχειρηματίας παρανομεί εδώ και πολλά χρόνια μπαζώνοντας την ιστορία μας σε στεριά και σε θάλασσα με τις παράνομες επεκτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/3/18 23:25

    Άντε να χαθείτε που καθόσαστε και σχολιάζετε ένα καταξιωμένο απόστρατο ναύαρχο άξιο Σαλαμινομάχο, αντί να του ευχηθείτε βίον ανθόσπαρτο και ευτυχισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/3/18 00:10

    Εσύ ήσουν παρών στη ναυμαχία;Η ξεσηκωσες το κείμενο απο τα τοτε αρχεία; είσαι π.ν.της,η οι γνώσεις σου σταματούν σε διάφορες εγκυκλοπαίδειες του μάτσου;ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΡΘΡΑ, ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΖΑΝ ΠΩΛ ΣΑΡΤ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΡΑΣΗ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/3/18 12:33

    SALAMIS-NEWS.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞ'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.ΜΑΘΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΓΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ.ΑΓΙΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΑ 16ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΦΒ.ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      Δεν υπάρχει πρόβλημα το που έγραψες, η ουσία είναι πως τα ελεύθερα σχόλια μας έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη και μάλιστα πριν λίγο καιρό κάναμε και ”δημοσκόπηση” και κέρδισαν τα ελεύθερα σχόλια ως έχουν σήμερα!!!
      Θα επανεξεταστεί το θέμα των ελεύθερων σχολίων πολύ σύντομα, όλες οι απόψεις σεβαστές.
      Απ την δική μας μεριά, ότι προφταίνουμε σε ανεπίτρεπτα σχόλια τα σβήνουμε ακόμα και όποια μας ζητήσει ο όποιος αναγνώστης να το σβήσουμε γιατί πιστεύει πως τον φωτογραφίζει και τον προσβάλλει.
      Καλό βράδυ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/3/18 23:51

    Salamis-news.Άλλα σου γραψαμε,άλλα μας απαντας.Λοιπον απο την αρχή.Τα βασικά και κυρίως τα γνήσια και αλήθεια,θα στα πει ο ανηψιός σου ο Γ.ΜΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΗΣ Η ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΗ ΤΟ ΟΚ.ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ).ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.