Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Μαρ 2018

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΣΑΙΟΥ ΒΑΓΕΝΑ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της κλιμακούμενης πρόκλησης επί των κυριαρχικών δικαιωμάτων από την Τουρκία, αλλά και των εξελίξεων στην Κύπρο, σημείωσε ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του Κόμματος, μιλώντας στον «Real FM» το πρωί της Πέμπτης.

Υπογραμμίζοντας ότι ο ενεργειακός πλούτος σε συνθήκες καπιταλισμού είναι το μήλον της Έριδος, ο Ε. Βαγενάς τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία από τους εργαζόμενους και το λαό, που πρέπει όμως να μετατραπεί σε οργανωμένη πάλη κατά των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών. Παράλληλα, στηλίτευσε τη στάση της κυβέρνησης που αφ' ενός καλλιεργεί τον εφησυχασμό, αφ' ετέρου εμπλέκει περισσότερο τη χώρα, έχοντας το ρόλο «σημαιοφόρου» της πολιτικής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/18 16:38

    Είσαι του KKE; Μακριά! Αλάργα!
    Ο θεός φυλάει και όλα τα κακά σκορπάει! φτου φτου φτούκακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/18 01:46

    ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.ΑΝΑΓΩΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/18 14:57

    ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ.ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.