Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Μαρ 2018

Εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου


Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Ιστορική Σαλαμίνα, όπου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των πεσόντων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι είναι Ημέρα Μνήμης και Τιμής σε αυτούς που έδωσαν την Ζωή, το Αίμα, και τις Περιουσίες τους, για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για εμάς και τις επόμενες γενιές.
Ο κ. Χατζηπέρος επέλεξε τη Σαλαμίνα για την χθεσινή επέτειο διότι είναι ένα νησί με πλούσια ιστορία και πανάρχαιο πολιτισμό. Ανέφερε δε ότι οι Έλληνες ενωμένοι κάνουν θαύματα. 
Πριν από 2.500 χρόνια κατατρόπωσαν τον στόλο της τότε υπερδύναμης των Περσών στα στενά της Σαλαμίνας.
Ήταν η πρώτη φορά που οι Έλληνες ενώθηκαν για να αντιμετωπίσουν έναν υπέρτερο εχθρό, επιβουλέα της Ανεξαρτησίας, της Δημοκρατίας και της Εδαφικής Ακεραιότητας των χωρών-πόλεων της εποχής εκείνης.
Το μήνυμα αυτό της ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ιδιαίτερα επίκαιρο σήμερα όσο ποτέ.    

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/3/18 20:11

    Συνταξιούχος διοπος με σύνταξη άνω 1300Ε έχει κάρτα ελευθερας στα φέρρυ και χωρίς τα απαραίτητα κριτήρια έλα Χριστέ στο ντόπο σου και κατα τα άλλα πονάει και αγαπάει την Κουλουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/18 16:09

    Αυτός ο Κύριος Αντιπεριφερειαρχης δεν έχει γραφείο? Απο την μια εκδήλωση στην αλλη,απο το ενα νησί στο άλλο,λίγο σε στάση προσοχής για να καταθέσει στεφάνι, λίγο στην εκκλησία και καλό στήσιμο για φωτο"πρώτη μούρη με μπουφάν η με σάκκο στον ώμο, πεζοπορία καθαρό αεράκι,ακόμη και στον Ναύσταθμο αυτός για εναν άλλο η κανέναν, και παλι από την αρχή,από νησάκι σε νησάκι, δηλώσεις ολιγολεπτες,και σύγχρονος βαρυγδουπες,χωρίς σαφές νόημα. Και για όλες αυτές τις γκεστ'σταρ εμφανίσεις, πληρώνεται από το δημόσιο, και ιδιωτικό τομέα, για τις συνεχόμενες διακοπές του.Με ένα η δυο κοστούμια, που δεν χώρα μέσα, αγαρμπες κινήσεις, αν νομίζει οτι με το μουστάκι και το ακανόνιστο σχήμα του που το περιφερη και αυτό παντού έσωσε το αντρικό γένος, άξιος της τύχης του,και ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.