Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Μαρ 2018

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
από το προσωπικό ΦΒ του κ Μάνου Δερτούζου
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που για μία ακόμη φορά γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη για το μεγάλο Δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας.
Κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, αναφερθήκαμε στις τελευταίες εξελίξεις προ της ανάρτησης των δασικών χαρτών, ενώ συγχρόνως γιορτάσαμε τα 28 χρόνια ενασχόλησης για επίλυση του δασικού προβλήματος.

Να ευχαριστήσω τον απλό κόσμο που αναγνωρίζει την προσπάθεια, μας εμπιστεύεται και μας έχει αγκαλιάσει με αγάπη. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου για μία ακόμη φορά έστειλε μήνυμα στην Πολιτεία , ότι η ανάρτηση των δασικών που έρχεται, πρέπει να συνοδεύεται με νομοσχέδιο για την τελική λύση του προβλήματος. Η αρχή έχει γίνει με την Οικιστική Πύκνωση. Θεωρούμε ότι Νομοσχέδιο που επεξεργάζεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα δίνει τέλος στην ομηρία χιλιάδων πολιτών για την Σαλαμίνα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους Βουλευτές Β Πειραιά για την παρουσία τους κα Εύη Καρακώστα, κα Θεοδώρα Μεγαλοϊοκονόμου και κ.Γιάννη Τραγάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Τάκη Χατζηπέρο, τους πρώην Αντιπεριφερειάρχες κ. Στέφανο Χρήστου και Δημήτρη Κατσικάρη, τον πρ. Βουλευτή Γιάννη Χατζή, τον Πολιτευτή Β Πειραιά κ. Δημήτρη Διαμαντίδη, τους Δημοτικούς Σύμβουλους Σούλη Μιχάλαρο, Γρηγόρη Καπετανάκη και Παπαελευθερίου, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου κα Καίτη Μπούταλη, τους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου Μπάμπη Γαβριήλ και Μαρίνο Γαλανάκη, τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Παναγόπουλο, τον τ. Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Δελιμιχάλη Χρήστο, και πρ. Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Σαλαμίνας Νίκο Ελευθεριάνο, Βασίλη Αλαϊσκα και Δημήτρη Καλογήρου
Να ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία τους τις εφημερίδες «ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ» με την κα Ειρήνη Ροκίδη, «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» με τον κ. Χρήστο και Μάριο Θεοχάρη, και εφημερίδα «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Τις Κομματικές οργανώσεις του νησιού, ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΚΕ.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά να ευχαριστήσω για την παρουσία σύσσωμης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία όλων σχεδόν των Εξωραϊστικών και Αλιευτικών Συλλόγων, που πάντοτε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του νησιού μας. Η προσφορά τους είναι τεράστια.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης η κα Αγγελική Μαρούδη Πρ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων και η κα Νίκυ Πρωτονεταρίου από τον Σύλλογο Τριτέκνων Σαλαμίνας
Τέλος να ευχαριστήσω τις κυρίες Θεώνη Μούλτου και Μαρία Δημητριάδου και Μπουταλη Παυλίδη, για την βοήθειά τους την συγκεκριμένη μέρα κοπή της πίτας,
Όλη η ομιλία μου μπορείτε να την διαβάσετε στο